27

Горд Българин

преди 6 години

Хайде сега пингвините да си вървят при своите ислямета. В цивилизована Християнска Европа нямат място. Вън.

26

чъки

преди 6 години

Забрана на бурки,чаршафи и всякакви ислямски щуротии.Бой по мюсулманските кочини и ислямските диктатори.Един милиард мюсулмани по света трябва да бъдат освободени от оковите на исляма.Свобода за жените.Никоя жена не заслужава да бъде отглеждана в клетка,заплождана по десет пъти от брадат неук ислямист и пребивана с камъни на площада.Асад,иранския Аятолах,и саудитските принцове на гилотината.Свобода за всички хора по света.Само напред САЩ и Европа.Ние сме с вас.

25

Анонимен

преди 6 години

В древността в близкия изток това е било униформата на проститеУтките.Под това покривало са били голи и са обикаляли около храмовете да заработват.Тези са същите.Ислямът е само фасада за разврата на арабите.Лицемери.

24

до 23

преди 6 години

По коя линия ще караш?

23

Анонимен

преди 6 години

Всички забравяте обоче нещо ,че преди алах за тях е съпруга й.А неговата дума е закон за тях ,те са тези които налагаъ как да се обличат,колко деца да родят,къде да живеят и т.н Простият пример имам две комшиичета на които родителите са мароканци,те обаче родени в европейска страна стават граждани на европа .Двете са момичета на 5 и 8 години докато бащата е на работа те ходят без забрадки появи ли се обаче той филма се променя и веднага се покриват

22

D

преди 6 години

Религията трябва да подкрепя и насърчава хората,а не да им забранява.Айде , къш тогава.Кой отдето е дошъл ,да си заминава.Искате бурки ,ходете при бурките.

21

Анонимен

преди 6 години

Т'ва ако е демокрация, аз ще съм трамвай...

20

Р

преди 6 години

Чули са ,че някой някъде подава жалби ,та и те така.Демокрацията им казва буквално да бъдат хора,да се чувстват истински жени и да се радват ,а те? "Нема пък!Ще си ходим забулени'.Това е инат граничещ с лудост.

19

Анонимен

преди 6 години

Никой в Саудитска Арабия няма да им забрани да си носят бурките, билети има БОЛ!

18

Местен

преди 6 години

Нинджите да си ходят. Ако искат да живеят по нашите земи ще се съобравяват с нашите нрави. Ние като в арабрска държава се съобразяваме с техните обичаи. Тук става въпрос за претопяване на идентчността на Европа.

17

Стеф

преди 6 години

До Анонимен 4Не сте на ясно какво е демокрацията.Има разлика между свобода и свободия.

16

Анонимен

преди 6 години

щом черно-белите са яростни противници на исляма, значи тази религия им разбива схемата за тотална: деиндустриализация, депопулация, денационализация, дерационализация и дехуманизиация, т.е. за колонизация и нов ред!

15

до 14 Анонимен

преди 6 години

Аз като ти казвам, че не вдяваш основни понятия ...По закон има държави в които не е незаконно да си наркоман, но е незаконно да си дилър. Има и други в които и 2-те са незаконни. Изобщо в главата ти е голяма каша. Обърни внимание на изречението: "От 2011 г. в Белгия е в сила закон, който забранява носенето на обществени места на облекло, закриващо лицето."

14

Анонимен

преди 6 години

Съдът в Страсбург да постанови - на която не и изнася да си ходи в шериата с еднопосочен билет.

13

Анонимен

преди 6 години

ако някой рече да си забие иглата с кафяво във вената, пред очите на всички, това било "демокрация" и "личен избор" , ако обаче някой рече да ходи със забрадка - това било "лош вкус" и не било "демократично"?ама вие в ред ли сте ве, ... "братя"? знам, че търситевечно да има "враг", да има "+" и "-", за да тече ток във веригата, ама вече минавате всякакви граници!

12

Do 4

преди 6 години

Номер 4, демокрация не означава, че всичко е разрешено! Забранено е да убиваш хора, да крадеш, да караш пиян на талпа, да изнасилваш, да ходиш като пингвин и да ти се виждат само очите, да убиваш невинни в името на някой бог.... и още много неща. Тея дойдоха в Европа да налагат тяхното, вместо да се адаптират към нашто. Всички сме свидетели какво става с нашите диваци, защо трябваше целият континент да е така?

11

Анонимен

преди 6 години

Koito iska da nosi burki da si otiva v negovata si darjava, a ne da ne mojesh da ja razberesh bombi li nosi ,ste se vzrivjava li?kakvo e kazal Putin s burki v isljamskite darjavi.

10

do 7 Анонимен

преди 6 години

Бъркаш понятията Демокрация и СВОБОДИЯ.Това за което си мислиш ти е именно свободия - всеки да прави каквото иска. Демокрация е спазване на установени правила и начин на живот, които множеството си е избрало и гласувало. В България обаче много са такива като теб, дето не могат да различават 2-те нещаНакратко:Ислямски свят - догматични правила, които си длъжен да следвашДемокрация - искаш да се промени нещо, имаш представител от твоя район, говориш с него, предлагате, гласува се закон

9

Анонимен

преди 6 години

иии сега е момента за една повсеместна забрана

8

Анонимен

преди 6 години

ПингвинКите да потеглят към Южния полюс.В Европа климата не е подходящ за тях а и не са желани от европейските народи.