15

Анонимен

преди 6 години

Дръндьо от Аскьой пак стана за смях......

14

Анонимен

преди 6 години

За *** мога да кажа само едно и то е ЖАЛЪК........

13

с

преди 6 години

За статистиката ,но никога шампион .

12

Дришо

преди 6 години

Занимавайте ни с Хасковския Издислав,само когато бие по случайност някой моля!

11

1221

преди 6 години

ГОЛЯМ ПРАЗ

10

Анонимен

преди 6 години

Ударите си ги има за да бъде номер 1, но онези последни 2%, които отделят най-добрите от най-великите - ги няма

9

Симпатягов

преди 6 години

След двубой между Хрушчов и Никсън, руската преса писала-"Другаря Хрушчов се класира на едно от първите места"Григор е като царчето Симеончо-симпатяга, обича живота,женички, хазартен тип(и двамата участват в залагания), парите все им се изплъзват(то в тениса ГД сервиз не знае да бие, камо ли пари да управлява), единия оправя за 800 дни, а другия го оправят за час и четиридесет.Важно е да има харесваща те публика и скоро да сменим треньора(чипа).

8

Точките са важни

преди 6 години

После следва финалист от серията 500 с 300 точки, следвано от о, не може да бъде - победител в турнир от серията 250 - 250 точки, т.е. точките за този победител са на ДЕВЕТО място в тази класация. Има и други турнири, с още по-малко точки.*Гришо има 720 точки от полуфинал на ГШ, 360 точки от полуфинал на турнир от серията Мастерс, 300 точки от финал на турнир от ATP World Tour 500 и други по-малко точки от турнири, вкл. точки като победител на два турнира от серията 250.

7

Точките са важни

преди 6 години

Целта не е да се спечели някой турнир или да стигне до финала, както явно се заблуждава номер 2, а и много други. Целта е да се спечелят повече точки. Най-много точки през годината се печелят от победителя на турнир от ГШ - 2000 точки, После от финалист на същия турнир - 1200 точки. После победител от турнир от серията Мастерс - 1000 точки. След това 720 точки за полуфинал на ГШ, 600 точки за финал на Мастерс, 500 точки за победител в ATP World Tour 500, 360 точки за четвъртфинал *** ГШ и т.н.

6

карина

преди 6 години

Не всекиму е дадено да е непременно първи, но Григор има шанса да е магнетичен и обичан. Както щете го разбирайте. Той изпитва радост от играта, влага емоция и винаги е позитивен.Успехи и здраве !Прочети още на: dnes.bg/sport/2017/07/11/grisho-moje-i-da-padna-no-negov-udar-v-top-klasaciia.346956#comment-newest

5

карина

преди 6 години

Не всекиму е дадено да е непременно първи, но Григор има шанса да е магнетичан и обичан. Както щете го разбирайте. Той изпитва рабост от играта, влага емоция и винаги е позитивн.Успехи и здраве !

4

Анонимен

преди 6 години

Хубав подбор в тази селекция.

3

Анонимен

преди 6 години

Още много трябва да го уча този език.

2

Анонимен

преди 6 години

Като спечели някой турнир тогава напишете статия или поне барем до финала да стигне....

1

Анонимен

преди 6 години

Добро сме играли, али сме немали шансу..