63

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВсе пак доста трябвада ти стиска, за да тръгнеш срещу Ердоган, който иска да върне смъртното наказание и така да очисти противниците си.

62

Анонимен

преди 6 години

До Анонимениндивид - индивиди

61

Анонимен

преди 6 години

Ама то това е благодарение на Европа и техниката докарана от Европа.И на това,че Европа си затваряха очите,когато в Турция се произвеждаше фалшификати и много некачествени стоки,с лепнати етикети на светово известни марки,фирми и уж произведени в Европа,а се разкапваха за няколко дни и т.н.И така докато наберат първоначален капитал и сила,търговски пазари.А ние си разрушихме не само индустрията,но и си загубихме пазарите.

60

Анонимен

преди 6 години

Да си допълня предния пост. !989 година България беше поне 20 години по-напред от Турция. Сега комшиите са поне 100 години преди нас. От Одрин до Анталия през Дарданелите няма нито една автокъща за коли втора употреба. Очевидно си купуват само нови. Пък и повечето ги правят при тях------Ама то това е благодарение на Европа и техниката докарана от Европа.И на това,че Европа си затваряха очите,когато в Турция се произвеждаше фалшификати и много некачествени стоки,с лепнати етикети на светово

59

Анонимен

преди 6 години

Марш на справедливостта -клишета от демократичните архиви на ,,цветните революции,,И ако номера мине ,в Турция всяка година ще има в Стамбул и Ангара -г.ей паради . Иначе без тях няма демонокрация.

58

Анонимен

преди 6 години

Да си допълня предния пост. !989 година България беше поне 20 години по-напред от Турция. Сега комшиите са поне 100 години преди нас. От Одрин до Анталия през Дарданелите няма нито една автокъща за коли втора употреба. Очевидно си купуват само нови. Пък и повечето ги правят при тях.

57

Анонимен

преди 6 години

Тръгва се от грешна теза. Дали харесваме или не Ердоган, няма никакво значение. Значение има само това, че турците го харесват. Когато беше пучът срещу него, точно обикновените хора го спасиха. Той ги призова "демокрацията е в опасност, излез на площада!". И хората излязоха! И понеже през година ходя на почивка в Турция, мога да кажа, че има за какво да го харесват турците.

56

Анонимен

преди 6 години

Чета тук и си мисля,как някога не разбирах защо хората често казваха на някой "Не се цапай с поитика!",сега постепенно започвам да разбирам какво озачава това.Пълни ла.*** е всичко.

55

Zdravka

преди 6 години

SLED, KATO NARODA MU GO OBICA, KAKIV E PROBLEMA?NIE ZASHTO NE OBICAME NASHITE POLITICI? EVROPA NE GO ONICALA - GOLYAM PROBLEM. TA TOY E PREZIDENT NA TURCIYA.EVROPA NAS, KATO NI " OBICA" I KAKVO?

54

Дано да успее

преди 6 години

човека, и диктатора артист-измислена жертва Ердоган да се върне където му е мястото в пандиза.

53

Бодрум

преди 6 години

Ето един истински политик! Истински бъдещ световен лидер! Водач на народа към честност и благоденствие!

52

Анонимен

преди 6 години

2 милиона са излезли...еми те карат все така и телефонната фактура на една депутатка от тази партия беше 2 милиона и се плати от джоба на народа...Къде е СПРАВЕДЛИВОСТТА...Я я...Я Пак...Никога човек от тази партия ВЕЧЕ на власт...Никога! Хората от 15 години видяха кой работи и прави нещо очевидно...Тезо освен паметници за стохилади лири нищо не правят...Но аз немога да разбера на българите какво им става...Ердоган та Ердоган...Абе вие си гледайте вашия парламент алоооооо.

51

Анонимен

преди 6 години

Да да ако оставим на Кълъчтароглу и тайфата му Турция ще фалира...Една от тази партия имаше телефонна фактура на стойност 2 милиона лири!!! Която се плати от държавата, при положение, че на депутатите се отпускат пари за разходи с по малка стойност!! Имаше много хора, които възразиха да се плати тази фактура от джоба на оная...Но не я плати...А този беше казъл за фактурата..."Прекалила е, да"...но ще не и каза Ще платиш това ти! За да е по справедливо...Сега викат СПРАВЕДЛИВОСТ Аре бе!!!

50

До Антисоросоид

преди 6 години

"Кюрдистан има право на съществуване!"Ромистан също! :-) :-) :-) :-) скоро от самосебе си българите изчезват...:-) :-) :-) :-)

49

Анонимен

преди 6 години

"Самият факт, че излязоха 2 милиона против Ердоган е показателен. Явно опозицията се консолидира. "Турция е 80 млн!А 5 млн на едно виждал ли си? Цяла България на едно...в Йени Капъ!

48

Анонимен

преди 6 години

Този ли е Ганди???:-) :-) :-) :-) Индивит, който каза "Този полицай от къде взе това оръжие":-) :-) :-) :-) Ганди :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

47

Анонимен

преди 6 години

TOZI NA SNIMKATA E PREDATEL KATO BALGARSKI POLITIK.TURCITE KOITO GLASUVAT ZA TAZI PARTIQ GLASUVAT SAMO ZA TOVA 4E BE6E SAZDADENA OT ATATYURK.TA DAJE VE4E PO4TI NIKOY NE GO ISKA KATO LIDER NA PARTIQTA. TAKA 4E TOQ PREDATEL VE4E E ZA PANDIZA

46

Анонимен

преди 6 години

2 000 000 са излезли на вървеж голяма разходка ВИЖТЕ НА 15/16 07 2017г

45

Анонимен

преди 6 години

До Дам дам КАТАР може да е колкото СОФИЯ но в хазната имат 300 милиарда в резерв .СРАВНЯВАЙ!

44

Анонимен

преди 6 години

Кълъчдароглу е един некадърник,малко се интересувайте за състоянието на здравното министерство по негово време за опашките и мизерията.Преди 10 години от Европа никой не ходеше да се оперира в турските клиники а сега не е така.Както казваше покойният вече Сюлейман Демирел на Бюлент Еджевит.,,Сутринта три патки да му дам до вечерта двете ще ги е изгубил."