26

Анонимен

преди 6 години

А на името на български платени биячи се назовават градове. Сандански например :-). За имена на улици да не говорим.

25

Щирлиц

преди 6 години

Искам да внеса в Германия чаша,на която е изобразена капитулацията на Франция,подписана в един исторически вагон от ПСВ.Дали германците на витницата ще имат нещо против?Я да не се правят на ущипани.

24

Анонимен

преди 6 години

Има магазинчета правят по поръчка каквито чаши искаш - кеф ти Хитлер, кеф ти Сталин, Путин, Тръмп, Ердоган... само трябва да намерят из нета снимката/картинката която искаш и ти я отпечатват върху чашата до няколко минути.

23

АНАЛОГ

преди 6 години

Сега остава някой литовец или украинец да се учуди, че в София се продават чаши с Ленин, Сталин ... ама НЕ, няма да се учуди, защо и в рашката *** има 10 пъти повече.

22

Анонимен

преди 6 години

В БГ-то се продават чаши секакво! Кеф ти Ленинки,Сталинки,Хрушчовки,Татовки,мао Дзедунки,що да нема и Адолфчет?! А по нататъкЦветанки,Бойки и сички други дето ни го набиват четвъртит със контрагайка!

21

Ф.М. Достоевски

преди 6 години

България не може да има нито Хитлер, нито Сталин.Българинът по природа е демократ, у нас диктатура и култ към личност не може да съществува.Това, което беше през комунизма, е само бледа имитация на руските реалности, наложена насила.У нас на почит са бунтарите и хайдутлука.77060

20

Анонимен

преди 6 години

До White WolfАбсолютно си прав Левски е Българския Хитлер!!!!!!! И това трябва да се изучава в Българските училища!! А Ботев е Българския Гьоринг!!!

19

zeus

преди 6 години

Историята не може просто да се отрече и да се забрани. Диктаторите от това време може да са били чудовища в едно отношение, но патриоти в друго. Щом след 73 години немците още си спомнят Xитлеp, значи не е бил абсолютно черен.

18

Анонимен

преди 6 години

А какво стана със свободното движение на хора и стоки вътре в европейския съюз?! Какви са тези митнически проверки??!

17

Shopp™

преди 6 години

Хитлер е бил своего рода гений.Най-голямото му постижение е, че успява да очисти 25 милиона съветски с вини.

16

Анонимен

преди 6 години

Пазарна икономика се нарича. Предлагането идва като резултат от търсенето. Какъв е проблема? Същото е и с продажбата на алкохол. Нямаме колонии от където да пристигат евтини стоки и ние да продаваме на другите и за това. Сега, че полякинчета искат да си избият парите за екскурзията показва, че вече имат изградени пазарни принципи от детството.

15

White Wolf

преди 6 години

Сега е престъпление да се използват хитлериски символи в Германия, но след още един два века Хитлер ще е национален герой, и германците ще го почитат както ние почитаме Левски, Ботев, Хаджи Димитър и другите национални герои!!!

14

Rado

преди 6 години

Без Шенген означава МИТНИЦА

13

Болни хитлеристчета

преди 6 години

Тук е пълно с психично-болни нацисти, които даже не знаят собствената си история.Да припомним какви са били плановете на Мистър Чърчил с държавата пълна с нехигиенични хора, които си честитят банята след като се къпят няколко пъти в годината -Пълно разпарчадосване на България и подялбата й между съседите, южна България, включително Пловдив се дава на Гърция, западна България на Югославия. Щеше да остане 1/3 от сегашната територия, но след като забравяме фактите дори и това ни е много.

12

Иванов

преди 6 години

До Анонимен11В някой училища в Германия е забранено свинското месо защото огорчавало мюсюлманите.

11

Учуден

преди 6 години

Каква митница!? Нима багажа от БГ до ГЕРМАНИЯ се преджобва? Нали сме в ЕС = СВОБОДНО движение на стоки, услуги и капитали. Ами ако летиш от БГ до Холандия (Шенген) и оттам с влак до Германия, ще те джобят ли?

10

Колекционер

преди 6 години

Арен си е чичко Адолф,нищо му нема,особено на чашка за ракийка или върху юзче!Друго си е да викнеш: Ей Гарсон,едно малко Адолфче или: Фърли тук един двоен Хитлеряга,а?Аз си имам чаша със лика на Тато! Всяка сутрин се гледаме в очите и се поздравяваме демократично!

9

Анонимен

преди 6 години

Колкото повече научавам за Германия толкова повече ме хваща страх.....такса за телевизори, паркинг места само за жени, курсове и стотици евро за билет за риболов...и т.н и т.н.....егати скапаната държава.

8

Анонимен

преди 6 години

Нищо де, важното е, че в Германия вече са разрешени гей браковете.

7

Анонимен

преди 6 години

В София свободно се продават по улиците хиляди стари артефакти с нацистки символи вместо да бъдат унищожени. Срам е за България!