48

смехурко:))))))

преди 6 години

Другарю Цацаров Гл прокурор ли сте имали закони .Какво само плещите били толерирани До кога ще се подминават законите В таз държава.До кога няма да има съд и правосъдие главите в в задниците ли са се навряли.Като другаря Радев народа имал право и само празни думи спазвайте законите народа Ви плаща е ромите ,престъпниците и убийците

47

Анонимен

преди 6 години

Я,Цацаров се събуди от дълбок сън.Всеки нормален гражданин знае това което сега Цацаров събуждайки се "измъдрува".Стига общи приказки.Дела и пак дела.Останалото е празнословие пред медии.

46

Анонимен

преди 6 години

да какъвто електората такива са ни и политиците лика прилика .......открийте разликите !!!

45

анонимен

преди 6 години

цацаров не казваш нищо ново,отстрани ПРИЧИНАТА А ТЯ ВЪВ КОРУМПИРАНИТЕ КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ,КАТО КРАДЦИТЕ ИЗМАМНИЦИТЕ,ОТРЕПКИТЕ НЯМАТ ЦВЯТ,ВЪВ ВСЯКА ПАРТИЯ ИМА ГАДОВЕ.

44

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

43

смехурко:))))))

преди 6 години

Другарю Цацаров и Радев сега ли открихте топлата вода от къде извира.Колко сте жалки в компанията на БСП и ДПС.ЗАКОНА Е ! и трябва да се спазва.Клели сте се в конституцията защо само лъжете .По закон сте заедно за затвора след като сте се заклели че ще спазвате законите и конституцията както Нинова така и омбудсмана......публично има го в закона .........................изводите всеки да си направи сам

42

Анонимен

преди 6 години

Аз се чудех защо всички политически коректни медии и организации залаяха точно сега срещу ромите. То потоянно има пребити българи. Обаче лая точно сега е за да отклони вниманието на раята от факта, че Бойко провали преговорите по Южен поток заради Европа и сега ще купуваме скъп газ и ще плащаме, вместо да печелим. Провала на Бойко уби шанса на България да осребри географското си положение. А Е толкова голям, че някак си трябва да бъде прикрит. Как? Ами с раздухване на етническо напрежение.

41

Анонимен

преди 6 години

Тоя не беше ли Главен Прокурор и ако не се лъжа не е такъв от вчера , т.е. минаха избори през него. И вчера ли разбра ,че ромите са електорат който се продава като топъл хляб по изборно време .Изащо досега няма поне 10 политици в затвора ,защото те няма да се продадар ако някой не предложи да ги купи ,Зааащо Гусин Цацаров ,защо не си гледате прокурорската работа или може би и вие се продавате и като ви купят си затваряте очите , а закона ,закона е врата у поле......

40

Хех

преди 6 години

Най- накрая един "отговорен другар" поне да признае, че в България власта пази престъпниците а не жертвите. И какво друго ако не етническо може да е при положение че едната "група" си е само ..., а другата е само българи? В крайна сметка отново пазят тях все едно че те са нападнати. Жертвите са пребити, и сега освен това плащат и за охраната на нападателите си. Е това се нарича "държава"!!!

39

М, да ...

преди 6 години

Толерирани са! Защото са търсени като електорат-------------------важни за за политикантите в БГ! Електорат?!?пп. Електората е важен, не народа! :))

38

Анонимен

преди 6 години

Хубава приказка, ама ялова. От кого зависи това което говори Цацаров? От Цацаров. А защо не си върши работата, има конските сили да я върши? По време на Т.Живков с по-малко полицаи се вършеше повече работа. От 15г съжалявам, че не ни управлява бай Тошо. Това сега е анархия и корупция, а не демокрация

37

Анонимен

преди 6 години

Братчед и ако си мислите, че техните полицаи са като пазвантите на Тиквата се лъжеш жестоко. Като направите сеир в махлата идват едни джипове с тежки картечници, джандарите викат ПКК, тероризм и бумбумбум на месо. После Реджеп се кара с всички и вика, че било борба с тероистите.

36

Анонимен

преди 6 години

Ей, бртчед, никой не ви отхвърля. Отхвърляте се сами като слушате турските ходжи, колко щяло да ви е добре и т.н. Мамят ви да направите золума, а после ще ви връчат по една метла или лопата и ще ви сцепат от робски труд. Отделно ще ви спрат пиенето и дрогата и ще ви карат всеки ден по пет пъти да се гъзурчите пред Аллаха.

35

Анонимен

преди 6 години

Незаконните постройки са най-малкия проблем,ако събаряте такива постройки,половината селяни ще са ощетени и то повече от ***,проблема е друг.Трябва ред в тази държава,без шуробаджанащина и създаване на работа на малки или други фирми,селско стопанство,туризъм,сигурност в селата и градовете.

34

Анонимен

преди 6 години

Направо не мога да повярвам, че точно Цацаров казва това.

33

democracy

преди 6 години

Недоумявам и полудявам видя ли приказки от типа българи роми, турци ,евреи ,македонци!Също съм от ромски произход,но това не ме прави по малко българин,напротив аз съм горд българин, жалко че българското общество не е дораснало до степен да приема хората от друга етническа принадлежност.Аз съм твърдо ЗА всяко престъпление да се наказва и съм на принципа има "добри и лоши" и ние нека бъдем винаги от добрите това е!

32

ko4an

преди 6 години

това ще го напиша като причина за отказа ми от бг гражданство. мерси

31

Анонимен

преди 6 години

Социализмът е вредна идеология. Тя се поддържа в България за да поставя прът в развитието на обществото. Техните престъпления трябва да бъдат разкривани, критикувани и осъждани.

30

корумпел

преди 6 години

А обвинение на Яне Янев кога?

29

Анонимен

преди 6 години

...и нито дума за изнасилената, ограбена и обезглавена жена