17

Анонимен

преди 6 години

Има ли Българин, който да не мрази Бойко румения комсомолец? Дето сега се прави на асфалтмастер на република България с джобни от еврофондове? А колко хубаво щеше да е да имаме работеща икономика, а не магистрали, дето след 5 години трябва да се ремонтират, а след 10 няма да ги има. Нищо, от акъла ще си патят герберите. Ще си избират пак гредека и ще си го яхат като валяк - асвалт. Ще си го дъвчат тоя гредек докато не се окаже, че и държавата няма пари да ги погребе.

16

Анонимен

преди 6 години

Бойко, ГЕРБ, костоваците и цялата ***, заради която не се осъществи Южен поток трябва да се затворят доживот, а на семействата и приближените им да се конфискува ВСИЧКО като компенсация за нанесените на България щети. А на Европа и евроатлантизма трябва да кажем ЧАО завинаги. Трябва да забраним европейските стоки на българския пазар. СПРЕТЕ ДА КУПУВАТЕ ЕВРОПЕЙСКО И АМЕРИКАНСКИО! Толкова е тъжно да чета тая статия, че направо ми се реве. Това са българските евроатлантици - българофоби.

15

Анонимен

преди 6 години

От тези двамата, турчинът е от ваше ляво!

14

Анонимен

преди 6 години

От тези двамата, турчинът е от ваше ляво!

13

TIKVUNH

преди 6 години

DAI MALKO GAZ KOMSCHU NIE STE DADEM GYZ

12

Анонимен

преди 6 години

ЛЯВОТО ЗНАМЕ НА СНИМКАТА МЯЗА НА РУСКО, ДА НЕ СА ГО ОБЪРКАЛИ ДОМАКИНИТЕ?

11

Анонимен

преди 6 години

НЕ МИ Е ЯСНО КАКВО ОБЩО ИМА БОРИСОВ С ЮЖНИЯ ГАЗОВ КОРИДОР.

10

захар4ук

преди 6 години

***-пожарникар

9

майка Турция!

преди 6 години

все по-тясно да е!

8

Романо ило

преди 6 години

В този сайт ще спра да коментирам поради причината че тука пишат само платени безбожници!

7

шушумига

преди 6 години

Досега още не виждам реплики по повод ръста на турския министър-председател.

6

PD

преди 6 години

Боко симулира активност, на своя глава. Нищо, като се завърти край Брюксел, ще му попарят усилията. Пък може и голямата игра да такава. Ние даваме надежди на Турция, пък тези дето нямат обща граница с тях, го играят лоши.Но дружбата Русия Турция, я виждам кратка, поне докато Ердо не реши принципно въпроса с кюрдите. Така че, Руска газ от Турция, надали.

5

:)

преди 6 години

С Южен поток България щеше да продава на Турция и то с печалба, но гласувате за национални предатели и ще стане обратното. Пак ще плащаме на руснаците като попове, но и турците ще си сложат процент, за да ни е гадно и да разберем, че сме най-тъпата нация в Европа. Срам ме е, че гласувалите за Тиквун Паша са ми сънародници.

4

Анонимен

преди 6 години

Вместо Ние да.даваме газ на Турция чрез южен поток сега ще.вземаме газ и ще се правим на ХЪБ ,и това.е.успех ,Боже спаси ни от тоя Б.Б. ,ос..рах...ме си пътя към Русия сега ще купуваме газ от южната съседка.и защо ,,щото нямаме премиер с акъл в главата ами човек който целува другите отзад ........

3

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Тоя е опериран от чувство за срам.Вместо ние да имаме водеща роля за южен поток, сега Турция има водеща роля, а ние сме транзитна територия и Ердоган ще ни определя цените.Еваларката Борисов - това да ти свалят гащите и да гледаш гордо и победоносно не го може всеки.

2

Членска карта №7

преди 6 години

Къде ли дебне в засада експерта Василев. Покри се напоследък, нямо го по талавизите. Явно тръбата в задния двор на евроатлантизъма е неизбежна!

1

Членска карта №7

преди 6 години

Една от страните с ключова роля за изграждането му е именно Турция. Ние заявяваме нашата подкрепа и много активно ще работим за неговото осъществяване, заяви премиерът Борисов.А беше само България!!!