63

Анонимен

преди 6 години

Президентът мъжкар,ама друг път.Троен *** задмина и Плевнелиев.Три жени го командорят.Истинският мъжкар не си разваля семейството с прекрасна финна жена и две деца тийнейджъри заради служебна забежка.Нинова и Решетников го хвърлиха в политиката и съпруга му назначиха която се изживява като "дама",а е обикновенна туристка.Облеклото и визията и говорят сами за себе си-кич.

62

demograph

преди 6 години

Самовлюбен пуяк/на руски - индиец/под руски чехъл. Ще се срине в ямата заедно с Тръмп. А вероятно и Путин ще е в компанията им. Но нашия ще е отдолу.

61

носталгия

преди 6 години

За Плевналиев разкажете,как умело се правеше на мистър Бин.

60

Анонимен

преди 6 години

Плевналиев беше по-смел и мъжкар и защищаваше българските интереси.Радев увърта и преди всичко гледа да угоди на. Москва.

59

анонимен

преди 6 години

Историята ще покаже, кой какъв е! До този момент, президентът Радев не е показал държавнически действия и приказки! Добър пилот е, но за този пост е неподготвен!

58

Пенсионер

преди 6 години

До А беПлевнелиев е 100 пъти по-мъжкар от такива сополи като теб!

57

ОНЗИ

преди 6 години

Г-н ПРЕЗИДЕНТ вижте само какви коментари са показани тук - на ОНЗИ клакьорите добре работят, но за съжаление много, много елементарно. Вятърът брули върхарите.... Най-после тази държава и този измъчен народ, да имат отговорен и кадърен ръководител. Безкомпромисно и радикално действие против простащината и идиотската жажда за власт въпреки всичко - идва вече нашия ред, и тогава ОНЗИ, дето гледа като ПУКЪЛ, ще чуди в коя американска база да се завира....!?!?!?

56

номер2

преди 6 години

Генерал *** и Мунчовица.

55

gadev

преди 6 години

цяло стадо ПРи се опитват за излъскат образа на "мъжкар" на льотчика, ама то с ПРи не става бре - за тая работи си трябват топки ! Като нямаш топки, къде си тръгнал ?

54

Скитник

преди 6 години

Слаб, много слаб! Не е успял да защити себе си и семейството си от една нахална никаквица!

53

М, да ...

преди 6 години

що не обсъждате кой(коя) е половинката до Премиера Борисов?

52

А бе

преди 6 години

То след Плевньо всеки би изглеждал мъжкар....

51

Кайне Хоупман

преди 6 години

Тия ВОЛЯ къде останаха?Некви супермени имаха за кандидат депутати ,но нешо се оядоха с кюфтаци май....

50

Сотир

преди 6 години

Еми първата дама се готви 15 години с един от БСП ама той само до депутат стигна,и накрая си взе генерал-женен за хубава умна жена която му родила две деца.Но за провинциалката карйеристка пречки няма....

49

Анонимен

преди 6 години

Др. Радев е мъжкар- лъжец !!! Предизборно излъга, че никога не е членувал в БКП !!! Не смятам, че морално отговаря да е президент !!! Не му вярвам - веднъж лъжец - винаги лъжец !!

48

Анонимен

преди 6 години

"Политиците от Западна Европа се подготвят по 15-20 години..."Бате Бойко доказа,че това е излишно губене на време!Подготвял се по-малко,но е наваксал с федербала,футбола,рисуването и музиката.Изостава само с балета,ама не се е захванал сериозно,та ще видите вие!

47

Курнелия лъже

преди 6 години

Другарко Нинова няма да ви простим , че ни излъгахте за срещата си с ген. Решетников за съгласуване избора на Р.Радев за президент.

46

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 48"Мъжкарят" Радев е сламен човек, дърпан с конци от Москва и *** на червените кхмери от Позитано.

45

Анонимен

преди 6 години

180 дни минаха и кръгла нула.

44

Анонимен

преди 6 години

Хубава жена няма.Имал е, но я е зарязал заради по-грозна.