42

Анонимен

преди 6 години

Герб това е смърт. Голяма радост в гербавите *** след изборите... И какво от това! Резултатът е смъртоносен от появата на Борисов. Факт!

41

Анонимен

преди 6 години

Геноцида върви по план.

40

Циник

преди 6 години

Новородените у нас са вероятно 80% от перхидроления етнос , който краде цветя от гробища, и обществени паркове...вони...къпе се само като го изненада дъжд на открито ...бИре джулязо...продава излишъка си от новородени в Гърция....и зверства из Асеновград....Бяла...и из цяла България

39

мефисто

преди 6 години

сценаристите доволно потриват ръце.всичко върви по ПЛАнът.да ама ние ще отидем в ада и там ще ги чакаме с нетърпение.

38

Хаха

преди 6 години

България задминава страни, в които има война? Там всеки ден взривяват детски градини, болници, училища, ама със сигурност е "по-добре", ха-ха!

37

Анонимен

преди 6 години

До Висока смъртност?Ами нали това говорят всички и това буди притеснение - че България изпреварва дори страни, в които има война. Само виж на секция Крими по-горе и преброй от вчера катастрофи, работни инциденти, убийства и т.н. По официални международни данни България е на 3-то място по смърност след Украйна(идентични фази на развитие като България, нищо чудно) и Лесото... По най-нисък коефицент на плодовитост също сме сред топ 10 в света...

36

Анонимен

преди 6 години

7 000 000 хора живе е ли в Бьлгария! Кьде са тия хора ве братче тогава? Улиците празни, работници тук таме по строежите броят се на прьсти! Аман от измислени статии!

35

ДОЛУ ГЕРБ

преди 6 години

До ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ

34

Ирландец

преди 6 години

С толкова пияни жени по пъбовете, никак не ме учудва че ирландките раждат най-много жени. Шефа и един колега са с по 4 чавета, аз знам и други с поне 3.

33

коментар

преди 6 години

За сметка на това малкото оставащи "българи" (етнически) предпочитати да имат по едно две кучета/котки вместо дете. (Или едно дете и няколко домашни любимци)

32

Висока смъртност?

преди 6 години

Със сигурност България е с най-висока смъртност, няма държави като Сирия, в които се води война, да, да!

31

вергил

преди 6 години

Тепърва ще се увеличава смъртността в България, защото има над 1 милион души по-възрастни от 70 години.А реално населението е поне с 300 хиляди души по-малко заради грешки в преброяването.Реално в България живеят не повече от 6 милиона и 700 хиляди човека.И коефициента на смъртност е още по-висок.И то за сметка на българите и турците, които също намаляват.Но *** се увеличават и вече са поне 15 процента от населението. А ще стават все повече.

30

Анонимен

преди 6 години

Според последната книга на фактите на ЦРУ ние сме на второ място именно след Лесото с 14,5 смъртност на 1000 души население. Лесото има 14,9 на 1000. Но според нашия Национален статистически институт България е на първо място на цялата планета с 15,3 промила през 2015 г., като смъртността е около 112 000 души на година, а раждаемостта е 62 000.

29

Анонимен

преди 6 години

Виновни са комунистите които 45 години сисипваха България.

28

Анонимен

преди 6 години

Спадът на населението на България до 5 години ще спре и населението на България ще започне да расте много бързо, но българи почти няма да има в България. При сегашните темпове, в България примерно през 2040-2045 ще има повече от 10 милиона население, като българите ще са около 1/3. Около 2055 година при над 13 милиона население българите ще сме около 20%, като нали разбирате, че става дума за предимно възрастни българи.

27

Анонимен

преди 6 години

Не в ЕС, ами в света сме с най-висока смъртност. И не сме най-бедни в ЕС, ами сме по-бедни от много страни извън ЕС и дори страни в Африка които минават за бедстващи са с по-висок стандарт от евроатлантическа България.

26

ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ

преди 6 години

ТАКА Е , КАТО ЗАКРИВАТ БОЛНИЦИ И УЧИЛИЩАТАКА Е, КАТО ДЪРЖАТ НАРОДА СИ В ОТЧАЙВАЩА БЕДНОСТ.ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, НАРЕЧЕНА ГЕРБ.

25

Анонимен

преди 6 години

Живея в град в който болнижата всеки момент ще бъде принудена да затвори за неисплатени заплати и метки за газ,вода,ток и т.н ,в същият този град има затвор който също така има непокрити задължения за милиони левове той обаче не фалира и му спират нито тока нито газта нито водата .

24

Анонимен

преди 6 години

До Burzum (9)Прав си, ако имаш предвид етноса, който не учи, не работи и започва да се размножава още на 11-12 г.Но нали сме хуманни и цивилизовани, не прилагаме мерките, предприемани в Скандинавия дори и през 19 в. по отношение на този етнос.

23

упс...

преди 6 години

С най-висока смъртност сме в ЕС, раждаемостта сред най-ниските-----Но пък за сметка на това Бойко - Асфалта строи магистрали!За кого ли???