26

Анонимен

преди 6 години

ДО 27 - Що бе, и Цецка ли е правила лицеви опори без тениска?

25

Анонимен

преди 6 години

осъществени действия на полово удовлетворение с лице от същия пол............Ми то това не е вече престъпление, това е евроатлантичмеска ценност.И може да му предложи брак, ще се разпишат в Берлин. К`во толкова. старомодни хора.

24

хо хо

преди 6 години

Не са опасни тези, които на праида се обличат кичозно и се кълчат, привличайки внимамието.Те са просто различни и никому не правят нищо лошо . Опасен е именно такъв екземпляр ! Ако не преподававше на студенти а на ученици, какво щеше да става?

23

Манафов

преди 6 години

Какви изверги!

22

хо хо

преди 6 години

Тоя , дето е принуждаван да прави лицеви опори гол , не е ли могъл да стане , па като го запука!

21

Анонимен

преди 6 години

Повечето от българските "специалисти" са дипломирани по този тертип! Пачка или дупе!

20

Позор! Позор!

преди 6 години

А сега с голо дуп.е таралежи да мачка. Да стане асистент на татуирован затворник, с по-тъмен тен и по-нисъкко IQ

19

Бубето

преди 6 години

Е в ЮФ на СУ - проф. Пламен Панайотов е най-читавият преподавател. Проф. Близнашки също е добър като преподавател. Може би и проф. Пламен Пантев.

18

Кандидат студент

преди 6 години

Какъв е този университет? За садо-мазо ли, за любовчии ли е?

17

анонимен

преди 6 години

в този юридически факултет има ли читави преподаватели

16

Анонимен

преди 6 години

жълти бози, ше ме накара некой на голи опори!? бе, много ви работи въображението, бе! бе ромето ше почнат да ви чукат по улиците - вие принудили го, мили боже, що не му разкърти муцуната, ами го предаде на справедливия съд! дали наистина има такива наивници? ако е да, жална ви майка, та даже и баща!

15

Анонимен

преди 6 години

Е то в СУ повечето преподаватели са к****и и женкари.

14

Анонимен

преди 6 години

те в затвора само такива чакат... има да си играаааят... само да влезне де, че от условни присъди вече няма място за престъпници по улиците!

13

Тра-ла-ла

преди 6 години

Бе тоя как не се е намерил някой здрав младеж да го изтряска в противната, мазна, свинска ***, че да види как се правят лицеви опори от млади момчета съблечени до кръста!!!Ей, мъже, освестете се! Как позволявате такива неща - да ви правят дармадан!

12

Възмутен

преди 6 години

Ако е наистина такъв извратеняк и ако има правосъдие, в затвора му е мястото, там ще може да задоволява страстите.

11

dp

преди 6 години

9 - членска карта ала бала - така е, това руските слуги ви подбират и по това да сте обратни като тоя та да има с какво да ви държат. И в днешно време току се чуе за някого, много неудобен ви стана жалкият животец та само току грачите срещу цивилизацията, искате си обратно по килиите дето никой не ви гледа.Няма да ви огрее, не и в БГ. Емигрирайте както аз емигрирах не понасяйки режима на съветския ви господар.

10

dp

преди 6 години

1 - Филмов критик - напълно съм съгласен, то май такава сцена с опорите и камшика никой не се е и сетил да направи... Ни Фелини, ни Линч... (сещам се за Амаркорд и "Blue Velvet", би паснaло и може би дори подобрило и двата филма :D.

9

Членска карта №7

преди 6 години

Евроатлантически делници

8

Урсула

преди 6 години

Искал е да вкуси пресен шпек ама.. нещо не му се е получило.

7

Анонимен

преди 6 години

Мене друго ми е по-интересно - как този човек се е докопал до висша длъжност и образовалтелен ценз, в качеството си на преподавател, и мотае на пръста си 60-70 човека буквално? Как е успял да премине цялото сито от хора със селски манталитет, при това жив и здрав? Този човек трябва да получи награда са таланта и усърдието си, с което кара хората да му играят по свирката. Но това се случва само в рамките на София. Пуснете го с камшика в първото изпречило се село и ако излезе жив, го признавам.