12

луди

преди 6 години

Не мога повече! 1 млн за Евро комисията е, колкото са 1.35 лв. за мен ;)

11

Така ли?

преди 6 години

А,Великобритания кога ще извадите от общият кюб?

10

Ели

преди 6 години

Пенсионери мизерстват, събираме със смс-и стотинки за операции на болни деца, със собствените си *** не сме се оправили, а за тези се дават пари и грижи. Да им имам и приоритетите.

9

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе лъже, тези са заловените и регистрирани, пратените двама са по програмата за разпределение.

8

Анонимен

преди 6 години

А на българите ще даде ли нещо, че още са ни ниски доходите след увеличенията на мин. заплата и пенсия. Досега ядем само обещания, очаквам ядене на най-дългия пръст на ръката. Между другото това мин. заплата нищо не значи, защото много хора не я получават. Добре е инспекцията по труда да проучи където има пазачи, шивачки, абе какво да им обяснявам. Да си ги търси.

7

Анонимен

преди 6 години

Аз пък да ви се похваля, от петък майка ми и баща ми са с намалени пенсии, за да има за увеличение на пенсиите на тези дето не са работили и не са се осигурявали. Ето това е увеличението, за което говореха ПАТРИОТИТЕ - дайте да преизчислим пенсиите, та да преразпределим парите... после ми говорете за раждаемост, родолюбие и патриотизъм...

6

Анонимен

преди 6 години

Тези 1,22 млн. ще са за този, дето е останал :)

5

Анонимен

преди 6 години

Е нали Баце викаше уж, че нямало бежанци - двама ни били изпратили, единият избягал! Нещо пак ни лъже.

4

да

преди 6 години

Някои си пазят народа и културата и мислят първо за тях а после за "Бежанците" които са всъщност 90% социални мигранти. Шапка свалям на Поляците, намерили са си свестни политици. За японците обаче ми се струва че няма да прочетеме: Japan says it must look after its own before allowing in Syrian refugees Japan must improve the living standards of its own people before it can consider accepting Syrian refugees- The GuardianТе нали са по-зле от нас, та гледат си оправят първо техните хора.

3

Рали1

преди 6 години

"Да се подобрят условията на "бежанците"?И за чий ... са ни бежанци?И кога г-да политици, ще направите условията за живот в България нормални за българите? И какво по-точно ни дава ЕК ?Не щем убийци,изнасилвачи и търтеи!А като спре да дава ЕК? Кой ще ги обгрижва-от парите на нашите родители,от моите и на децата ни!И ЗАЩО?

2

Анонимен

преди 6 години

Изключително грозна отвратителна подигравка.За бежанците може.За пенсионерите с 200.00 лв. пенсии - не.За децата, нуждаещи се от операции и лечение - само по каса, което си е нищо.За младите хора - нищо.ЕС е скапана и разкапана организация.

1

Анонимен

преди 6 години

Въртят се едни пари!