74

Годзилчо

преди 6 години

Още ли има залупеняци с карти на Бсп,за тия гаджета и бира няма ли?Явно са гей..ве и се интересуват само от карти,паметници и кранове.Абе взривете тоя паметник за 5 минути и не мъчете заблудените овце!

73

Анонимен

преди 6 години

Подпалвачите на крана са внуците на тези който взривиха църквата Света Неделя

72

Отвратен

преди 6 години

Един горещ качамак на корема на Корделка и веднага ще каже кой от младежкото БСП запали крана.Тя не приемала....Цял народ знае кой е способен на такава мерзост ,само тя не приемала.

71

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 89Само болен мозък, с набит комунистически пирон може да говори такива простотии!Що не търсиш сметка от комунистите колко милиона народна пара беше похарчена за тази уродлива като самия комунизъм купчина желазо и бетон?

70

gadno

преди 6 години

Ot koq banka vze pari za krana i ot koi kasov aparat na BNB li? Ami zashto e napisan 4e e na firma? Ne e li stranno?

69

Знаещ

преди 6 години

Какво очаквате от БКП?Те си остават терористи.Взривяват църкви, та за един кран окото им няма да мигне.

68

SS

преди 6 години

Тоя кран ако не се е самовъзпламенил те на, обаче в това няма да има скандал и сега се търси супер професионален пироман нинджя невидимка.*** т-ците.

67

Анонимен

преди 6 години

Добър, лош, това е паметник и то 1300 години България

66

позор

преди 6 години

Мръсни платени терористи и антибългари-По скъп ви е изваяния правешки диктатор от паметника на загиналите за независимостта на българия момчета.

65

хо хо

преди 6 години

Партизаните се активизират! След паленето на крана следват мандрите !

64

ВЕРСИЯ

преди 6 години

ВСИЧКИ ВЕРСИИ СА ФАЛШИВИ.

63

Анонимен

преди 6 години

ВИХЪРЪТ СЕ ЗАВЪРТА ОКОЛО ОХРАНИТЕЛЯ, МАЙ.ЯСНО Е ЗАЩО ТОЙ ТАКА ЯРОСТНО СЕ МЪЧИ ДА НАСОЧИ СЛЕДСТВИЕТО КЪМ НЯКАКВИ ОТ БСП.Нямало коктейли, на камерите не се вижда никой да влиза отвън навътре.(За коктейлите се произнесе с фалшива новина обладателят на евроценности Елен Герджиков)

62

Анонимен

преди 6 години

Паметника си беше перфектен за "1300 години България". По добър паметник на историята на България няма как да има. Масивни основи,бетон, гранит.. грандиозни скулптори в середата,бронз.Но към върха изтънява и се руши а най-накрая рждиви,грозни и разпадащи се конструкции. Е това ако не е истиския паметник на историята на България.. здраве му кажи

61

Поп Грую

преди 6 години

ЗАЩО кранът е оставен да нощува с вдигната стрела и неукрепена кука???Това НЕ Е положение за паркиране на такава подемна машина!А ако собственикът е запалил машината заради застраховка? Айде, ще му го платят, но ако си иска и пропуснатите ползи?

60

Анонимен

преди 6 години

Ау колко грозен кран. Айде махайте го

59

Tova

преди 6 години

Е стар византийски номер. Но провидението съществува. Не мога да разбера защо толкова им бърка в очите този паметник

58

Анонимен

преди 6 години

Комунистите петдесет години бутаха храмове и паметници и избиваха кадърни и добри хора...

57

Анонимен

преди 6 години

Защо комунистите мрънкат толкова за бетонните си грозотии? Защото без тях никой дори няма да си спомня за мрачното време, наречено комунизъм.

56

капитан Асав

преди 6 години

днешната опорна точка е явно във всеко изречение от коментар да има 1300 години. по гьобелсовски, да се подмени истинското значение, повода за създаване и смисъла на целия тоя соцреалистически шестогривник. вижте кой му е автор, къв е , чий е. вижте статиите при откриването му. не е толко трудно да четете. освен ако сте само писатели, не читатели. или ако зимате некой лев за това. зер, требва да се еде, а и тока скъп.

55

Анонимен

преди 6 години

И понеже комунистите много обичат да говорят за партизанско движение - защо не споменат за партизанското движение срещу БКП - горянското движение, окъпано в кръв от комунистическата диктатура.