28

Анонимен

преди 6 години

Тръмп, Путин и Ердоган били неадекватни? Много весници четеш, пич. Неадекватен е Бойко - спря Южен Поток за да даде на Турция възможността да стане енергиен център. И за да доубие българската промишленост и обикновения българин. Това е неадекватно.

27

Анонимен

преди 6 години

Човека е абсолютно предсказуем. Всички знаят долу горе какво ще направи и долу горе кога ще го направи.

26

Анонимен

преди 6 години

Имам чувството,че светасе наака,мелания обикаля света ,резултата от изборите на най важните

25

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е нахален въздухар, който въпреки това е станал милиардер и президент. Това ме кара да си задавам сериозни въпроси за американската държава.

24

Анонимен

преди 6 години

ЛИЧНО АЗ А МИСЛЯ И МНОГО ХОРА КАТО МЕН НАСТРЪХВАТ ОТ ТРЪМП,ПУТИН И ЕРДОГАН ! ТИЯ ТРИМЦАТА СА НЕАДЕКВАТНИ И ЗАПЛАХА ЗА СВЕТА !ПРЕКОМЕРНОТО ИМ "АЗ" НЕ ГО РАЗБИРАМ !

23

Анонимен

преди 6 години

Човече,продължавай,щом умниците вият,на прав път си!Нека пришуркват ,но без да го вадят!

22

Анонимен

преди 6 години

"Непредсказуем" е дипломатичната версия на "ненормален". Срам за Америка!

21

Анонимен

преди 6 години

Ей много грозен тоя.

20

Анонимен

преди 6 години

Обаче Тръмп си има фенове и у днес-а. Ха-ха.

19

Калеко Алеко

преди 6 години

Тя величината на Тръмп беше ясна още преди изборите, а самият факт че този клоун се харесваше и на нашенските ***, както и на всякакви други нестабилни анархистични елементи, тръгнали на бунт с/у системата и порядките в демократичните общества, беше достатъчно показателен за качествата му. Но е нормално един луд, да се харесва и на другите луди, като него ..... !!!

18

Факт

преди 6 години

Тръмп може и да се прави на артист,ама така или иначе следва указанията на човека назначил го за президент-Ро.тшилд*!Така че освен някои забавни изпълнения,големи изненади няма да има.*Ако някой си мисли,че американският народ избира президента-много се лъже!Господарите манипулират вота както си искат.То и нямаше между какво да се избира-Х.Клинтън човек на Сор.ос,а Д.Тръмп протеже на Ротшилд.Понеже сега Сор.ос е в немилост пред Синедриона,неговия кандидат отпадна.

17

има инвазия

преди 6 години

Те провеждат от стотици години нагла хлор токсична диверсия ..Пълнеща болниците с грипозни,пневмонии,диабет.,левкози,инсулти,инфаркти ,рак..Обсебват бюрократи и прокарват все по нагло престъпни проекти за решения..те принудиха стотици милиони водачи на МПС да увреждат тежко климата и земята с включени скенери и фарове денем и нощем..

16

ИМа проблеми

преди 6 години

Виждате ПУтин Меркел и Тръмп, че имат специфични подпухвания от извънземни облъчвания и спец подсладители.Нашествениците ползват духове на техни убити при минали инвазии военни за групови и индивидуални манипулации.техни са белите скенери облъчващи земята от стотици милиони автомобили./.монтирани вместо доказано безвредни жълти фарове./техни са и холограмите подържащи масови убиици /произвеждат ги чрез обсебване на човешка техника

15

пазете лидерите

преди 6 години

Mnого е Важно да се пазят лидерите от нагли ПИАР мероприятия.Примерно черен терористи проникнал през разлом направил чрез обсебване тер акт в ВОлгоград и изведнъж траур лични Путин го пращат там ..американците вкарват няколко дивизии извънземни *** в черно море закачени за обсебваща техника в два американски военни кораба уж щели да пазят Сочи..И Хоп извънземните окупирааи цяла Украйна.

14

Анонимен

преди 6 години

Дядо белобради, ако продължава да вади САЩ от всички споразумения и на финала ще извади доларът от световната търговия автоматично и тогава САЩ отиват на дъното. Но понеже той е много "умен" и не се е замислил и за момент даже за това. Въпрос на време е с такъв *** да се стигне до това. Не случайно е фалирал 3 пъти.

13

Анонимен

преди 6 години

Пално куко хак им е на краварите

12

PD

преди 6 години

А проблема с Тръмп е, че не му позволяват да влезе в владение на държавата, чийто президент е. Неговата представа за САЩ е водеща индустриална държава. Извън този фокус попадат недисциплинирана финансова олигархия, манипулативни медии, слаба администрация. И в тази каша, напълно е възможно, Русия да се окаже поддръжник на идеите му за спасяване на Америка. Оставена на медиите, безумното ЦРУ, създаващо всякакви фейкове, и войнствените НАТО бюрократи, САЩ ще бъдат донор, финансов и човешки.

11

Анонимен

преди 6 години

Абсолютен *** е тоя дръмп.

10

Анонимен

преди 6 години

Тръмп трябва много боб, пардон хамбургери да изяде, докато дойде на нивото на Путин. За който беше една тренировка за обучение на пинчери.

9

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАПутин е от газ и нефт като шейховете.