43

Ето това е президент

преди 6 години

Питали са го и е нямало как да мълчи като предните дни. ЛУКОВА ГЛАВА.

42

Един от Северозапада

преди 6 години

Гербавите, колкото и да ревете тук срещу него, да, това е Президента!И да, няма нищо общо с предишния, да не казвам, назначен от кого, и кой го пошляпваше зад врата пред камерите.И да-нпо.добре мъжкар, отколкото Чехлю, от когото се срамува законната му съпруга, впрочем, май и на Плевнелиев беше втора?И да-това е Генерал, произведен по заслуги, изкарал академия , знаещ езици, и преминал през Йерархията от летец до Командващ, а не завършил за пожарникар и назначен от Доган за генерал...

41

А дано ама надали

преди 6 години

Президента не свърши работа като беше в министерството. Тогава му пречеше Президента. Сега се оправдава. Какъв иска да стане че да свърши работа?Всичката власт в ръцете на президента или може би просто не може.

40

Президент надали ?

преди 6 години

Летци си имаме, ама президент надали...

39

Анонимен

преди 6 години

*** гнусното руско ***! и тоя бил президент??? На България??? срам, срам!!!

38

Анонимен

преди 6 години

Радев е най-големия авио разбирач. Всички в НАТО започват да си разпродават Ф16-ките, Юрофайтърите и Миражите и да се въоръжават с Грипени, виждайки какво правят най-големите спецове авио-руски-резиденти.

37

aa1830

преди 6 години

Голямо мъжкарство се изисква да си зарежеш жената и детето седмици преди да влезеш ж политиката, яхнат от другарката Корнелия и новата му законна съпруга с дже думи мъж под чехъл. Други качества може и да има като всеки човек, ама не е този за който иска се изкарва - принципен, отговорен, еродиран, уравновесен. Иначе жив и здрав да е и на излага по-малко следжащите 5 години!

36

сминдух енд чесън

преди 6 години

И какво от това че си имаме президент-пилот.През последните години си взима едни пари ,а насреща нищо,зеро.Ромите поне са ясни колко струват години напред.

35

Анонимен

преди 6 години

Другарю съветски генерал Радев, докъде стигна със свалянето на санкциите на Русия? Защо изобщо не посмя да бафнеш за "големите" загуби които търпят ЕС и САЩ от тези санкции преди няколко дни във Варшава? Единствените загуби са политически за такива руски слугинчета като теб другарю генерал.

34

Анонимен

преди 6 години

Радев е много сладък с бразилската черта окосмяване на челцето, мммм

33

корекция

преди 6 години

В коментара "Без общи приказки" исках да напиша "онези от техните деца, които са навършили 14 г., но НЕ УЧАТ".

32

Анонимен

преди 6 години

Учи се от Орбан, г-н Президент!В онези общини, където е на власт партията на Орбан, ромите работят принудително! Опитват се да протестират, но номерът им не минава.Затова казвам, че трябва чудо да направим, но да се присъединим към Вишеградската четворка. И подходът им спрямо мигрантите от югоизток е правилен, и много други неща.

31

Без общи приказки!

преди 6 години

Действия са нужни, г-н Президент!Мислите ли, че щеше да има протести в Асеновград,ако още на втория или третия ден след онзи отвратителен инцидентасеновградчани бяха видели, че рано-рано, още в зори,всички безработни жители на ромската махалаплюс онези от техните деца, които са навършили 14 г., но не работят,с лопати и посадъчен материал на рамо се отправят пешком,под стройна работа - да залесяват планината?Спряха ли бабаитите с коловете? Не! Тогава да носят групова отговорност,бачкайки

30

1221

преди 6 години

ОСТАВКА радев

29

Българин

преди 6 години

След колко дни се накани да каже нещо ?

28

Петко

преди 6 години

Къде отидоха 16-те милиарда лева, които правителството изтегли като заем ??

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24С това си исказване той разделя нацията.......съгласен съм.това изказване провокира, стимулира хората към още ексцесии.

26

1

преди 6 години

МХм може. Може и вас дето ги защитатавате, да ви подбарат...

25

Зозо

преди 6 години

Колкото и да се пени комбайнера, от него нищо не зависи. Изборът на самолет се прави от Правителството и се гласува в Парламента. Единствено му остава да иде да поплаче при Решетников. Самолетът ще е Ф-16 с логистичен пакет. Да видим тогава дали някое допотопно Су ще приближава в Черно море?

24

един виц

преди 6 години

Водят 2ма българи към бесилото и единия казал на другия: - Ей, дай да направим нещо, да се опитаме да избягаме !А другия отвърнал - Тихо, недей, че може да стане и по лошо!