66

До97

преди 6 години

Нашите военни заводи какво продават ? Бомбите и ракетите на Дунарит къде отиват?

65

Анонимен

преди 6 години

Бабетката Хилъри нищо не е създала.Въпросната бабетка е една марионетна пар-цалена кукла-типичен представител на омразната ми класа на апаратчиците.Тази порода хора нямат акъл за да генерират собствена идея, те само ретранслират и поддържат апаратната.

64

Анонимен

преди 6 години

Битката за Пхенян ще е по интересна!

63

Анонимен

преди 6 години

САЩ победили?! Хаха, е нали бабаката Килъри създаде ИДИЛ и след като не стана президент и ИДИЛ не продължи да получава оръжие и логистика от САЩ се споминаха набързо.... Баси смеха, че повечето хора не го виждат това

62

Анонимен

преди 6 години

Онези оръжия за Саудитска арбия не са за гледане, а за гърмене.Ясно е, че американците са замислили сценарий в няколко действия в бъдеще време, но за кого ли?Завчера гледам филмче за Зика.Оказва се, че Зика пламва в области на Бразилия, в които през 2014г британска фирма "Окситек" пуска генномодифицирани комари за борба с маларията, видиш ли ти.Няма случайни неща на този свят, не че хората не са глобално ***.

61

Анонимен

преди 6 години

Кво стана с войната в Афганистан? Остаряхме ,а победа НЕМА и НЕМА!!! Целото НАТО помага и БГ Екотой батальон. Десятъй наш Екотой батальон!

60

Анонимен

преди 6 години

Войната продава повече от мирът.Някои предприемачи са купили оръжия "на зелено" и трябва да им вземат печалбата, а сега накъде?!Като се огледам на политическата карта на света не знам защо ми се набива на очи Балканският полуостров?

59

Во Нгуен Зиап

преди 6 години

От какво ги е страх Сащ в Сирия? Страх ги е, че ще ги подуят от бой, както във Виетнам!

58

Ун

преди 6 години

Тия сладури победиха Гренада дето нямат армия, даже дадоха жертви , че сега как няма да си присвоят мнима победа. Ха ха ха, соросните изтрещяха.

57

Анонимен

преди 6 години

Гати партенката. Ирак се би срещу сащ, които нахлуха под фалшив предлог, и загуби, сащ създаде идил от казармите на садам, въоръжаваха инструктори, пращаха ала бала и накрая все в джихадистите. Накрая видяха дебелия , тръмп дойде пробваха с мосул ама взеха да ги пердашат с техните камъни и се скриха в щаба. Турците пратиха части да притиснат иракското правителство да си вкара военните. И сега се пускат статийки да гинизкарват гении и рамбовци. Срам и позор.

56

Анонимен

преди 6 години

САЩ победиха. И Хитлер победи така през 1945г.

55

Анонимен

преди 6 години

Руснаците ще се пръснат от яд. Пада им се!

54

Анонимен

преди 6 години

хихи, от телешкото месо има полза, от водката - никакая.

53

Анонимен

преди 6 години

"Победиха?!!!Ха-ха!Просто изведоха създадените от тях самите бандитски войски ,за прегрупиране,превъоръжаване и насочване под ново найменование,към нова цел!!!!А останалото е храна за наивни хашлаци!Защо не ги победиха за цели две години от 2013 до 2015 г.когато уж "масово" ги бомбардираха,докато по ТВ-то показваха масово рязане на глави и огромни колони,"невидими" за краварите танкове,бронетранспортьори и друга техника,спокойно придвижващи се из пустините!!!И чакаха да се намесят русна

52

Анонимен

преди 6 години

Ами краварите са прецакали газовиците. Тръмпа се справя добре с рашките.

51

Анонимен

преди 6 години

Русия е във възход, а силите на САЩ се изчерпват.

50

Ala_Bala

преди 6 години

Такава е новата политика: разрушаваш една държава - Ирак, създаваш друга държава -ИДнасъскваш ги едни срещу други, те се бият и на двете продаващ оръжие за да ти върви икономиката и всичко това го наричаш - демокрация и защита на човешките права. Само *** могат да вярват на това лицемерие. Отиваш в Близкия Изток, насъскваш Саудитска Арабия срещу Катар и после им продаваш оръжия. Отиваш в Полша, плашиш я с Русия и и' продаващ оръжия. Това е американската политика, няма значение как се казва .

49

Тръмпела

преди 6 години

Краварски му работи. Дано има Господ,за да им напомня често и продължително за себе Си и им даде да разберат кон боб яде ли.

48

Анонимен

преди 6 години

Таварищ Путин отново нарита краварските трътки.

47

Анонимен

преди 6 години

Ислямска държава се прехвърлиха в Либия и оттам с кораби си направиха бази в Албания и Македония и Босна.