31

Анонимен

преди 6 години

Еми те родителите чо цял ден бездруго нищо не праят по цял ден си бъркат в носа и се чудят как да прекарат простолюдието,че да могат да си легнат и заспят спокойно.И в крайна сметка за това са държавни слуители и затова и плащаме заплати за да ми служат само устава да се научим да си го изискваме.

30

Еха

преди 6 години

Значи ги избираме за да не може нашите деца да бъдат приемани,а техните.Мале,Мале...То бива наглост,ама чак пък толкова.

29

Анонимен

преди 6 години

До JokoИзвинявай, но в общините от няколко години работят назначените от ГЕРБ. Отдавна всичко се подмени. Стига бля стари шлагери!

28

Joko

преди 6 години

Отново превилегий за партийните членове.... Е, няма отърване от комунистическата напаст !

27

дк

преди 6 години

така беше в късният соц, но в ранния е точно както го описвамявно сте от тези дето са яли бял хляб без опашки

26

Анонимен

преди 6 години

До dkАз не си спомням "простолюдието" да е купувало Типов хляб за храна,нито да е имало две опашки.Обаче го купуваха да си хранят животните с него.Не си спомням и някой да е ял черен хляб тогава в България.

25

Анонимен

преди 6 години

Вместо да подпомогнат слабите семейства,те дават предимство и помощ на тези,които нямат нужда от това и дискриминират,подтискат децата!Безумието в тази държава е в излишни количества!

24

Mersi

преди 6 години

К'ви сте Вие !?К'во ревете !?Така е било винаги, така ще бъде и за напред !Естествено е, който може плаща си и това е, тарикатите прогресират....На останалите им миришат краката!

23

бедния българин

преди 6 години

още от много малки се учат , че с връзкарщина се успява.Няма страшно тях не ги мислете, те вече имат оредена работа в полиция, пожарна, община.От друга страна виждаме нормалния българин дето го грабят въпрсните хора отгоре, да робува за 500 лв по 12 + часа на ден да се прибира от работа с подпухнали очи , защото не си е доспивал с ДНИ.Да такова е положението в България. Тука остават връзкари дето са неграмотни и ***, НО мама и тати ги уреждат на държавна ясла :). Умните българи са далеко.

22

Анонимен

преди 6 години

Как беше при комунизма? 1967 г. кандидатствах вув В.Пик.Класирането беше по бал. Когато излязоха списъците, всички тръпнщо се бутахме и четяхме имената на щастливците.Чета и аз и....От горе надолу:1. име...бал 4,002 ..................3,90и така до средата на списъка.След това започваха бал 6,00Моят бал беше 5,93...и бях трети от долу нагоре.Оказа се ч че първата половина бяха деца на активни, борци, евреи, гърци, партийни другари, милиционери и военни!ЕЙ ТАКА БЕШЕ ПО ВРЕМЕТО НА КОМУ

21

Анонимен

преди 6 години

Малко групи са с привилегии. Да припомня, пред 1989 имаше привилегия за прием в училище и ВУЗ за деца на активни борци (дядовци осиновяваха внуци), учители, милиционери, военни, работници в определени производства. Виж, служители в общината тогава си търсеха връзки по обичайния начин...Ама пък всеки провинциалист дошъл в София, иска да живее на жълтите павета и децата му да са в известните училища, които покрай връзкарството увяхват.

20

Анонимен

преди 6 години

Е, СИМИТЛИ Е ЛЮБИМОТО ЗА ОТДИХ МЯСТО НА ПРЕМИЕРА-СЛЪНЦ.Е. ПРАВЯТ МУ РАЗНИ МАСАЖИ, МАНУАЛНИ И НЕМАНУАЛНИ.

19

БОРИСОВ Е КОМУНИСТ

преди 6 години

ДУМАТА ПРЕДИМСТВО Е ОТВРАТИТЕЛНА.ТЯ ПОКАЗВА, ЧЕ ГЕРБ ТОЧНО КОПИРА БКП.

18

Анонимен

преди 6 години

в община Симитли и без висше образование работят в общинската администрация, а тия с висше образование са принудени да пътуват до Благоевград на работа.. Ама това е "Поли Апостолов"(така го нарича Цветан Цветанов-Пипона) - при него всичко е възможно!

17

Анонимен

преди 6 години

Още в древността мъдрите хора са разбрали че когато народа на една държава е покварен то такава държава е ОБРЕЧЕНА да се загине.От 2009г насам такова разложение в обществото не е имало през последните 120-130 години.

16

Анонимен

преди 6 години

Платено образование и закриване на държавните и общинските училища, за да се премахне корупцията и който има повече пари ще учи а учителите ще останат само най-добрите и ще се махнат корупцията с частните уроци.

15

Анонимен

преди 6 години

Преди 1989 г. имаше конституция и чл. 1 за БКП, а сега няма и е корупция.

14

Анонимен

преди 6 години

Не може всички да бачкат в МОН или общината.

13

Анонимен

преди 6 години

Тоест, върнахме и привилегиите от преди 1989, супер сме!Само да спомена, от всички съученици и състуденти, приети навремето с привилегии, ни един не прокопса.

12

Анонимен

преди 6 години

не стига,ч е ги хрантутим, а и децата ни ще изместват...