13

Анонимен

преди 6 години

Съгласен съм с колегата по-долу. Преди две седмици бях там ...толкова изостанало и не подредено място ... Има един бар в средата ..куп бараки и това е. Отвратително място просто. ..Нито хотел с градини , нито басейн , нито ресторанти на плажа ...Нищо бе....Не знам за кво реват ...ако щат. Да строят в Бяла там става уникално ...

12

Анонимен

преди 6 години

Не знаех че тази полянка 100 квадрата е морската градина на Обзор . Хахахаххахахахаххаха леж....Като няма инвеститори , какво ще работите там ? Ще продължавате да продавате надуваеми топки на бедни руснаци и да печете кюфтета ? Без инвестиции няма живот.

11

Анонимен

преди 6 години

е да, много по-разумно е да си закопаеш парите в нещо, което няма да носи доход и потенциално е непродаваемо, вместо да си ги държиш в банка, пък дори и на нулева лихва.

10

Анонимен

преди 6 години

Строят хотели навсякъде, защото трябва да си вложат парите. Банките вече не им плащат лихви и се почва безразборно строене, даже и на най-убити места.

9

до ГНЕВЕН

преди 6 години

Абсолютно си прав! На същото мнение съм и аз и много, много други!

8

Анонимен

преди 6 години

какви са тия мъдри инвеститори, беее? Половината хотели са празни тази година, пълно е с хиляди новопостроени и празни, непродадени жилища по морето

7

Алекс

преди 6 години

До СА/SAШелдън, ти ли си ? (САРКАЗЪМ) :)

6

са

преди 6 години

До АнонименТи ходил ли си там,че я наричаш грозна гледка,а??!!Мястото е прекрасно,но и ако там застроят няма да ходя там вече,и надали ще съм само аз така!!

5

SA

преди 6 години

Ти ходил ли си там,че я наричаш грозна гледка,а??!!Мястото е прекрасно,но и ако там застроят няма да ходя там вече,и надали ще съм само аз така!!

4

Анонимен

преди 6 години

"Парцелът навлиза в пясъка..."Още по-добре, него няма ли да асфалтират? Тази грозна гледка от снимката може да се замени с приятно и прохладно бетонено петно. Дори и само да се изцвръка бетонът, пак ще е по-добре.

3

Бай Иван

преди 6 години

До преди 5-6 г. Обзор ми беше любимата дестинация на Черно Море. Големи пусти плажове, нямаше платена зона, нямаше гъбки, нямаше барове, плажуващите не бяхме нагъчкани, тишина и спокойствие, но и там му дойде реда.Сега ни принудиха да си търсим спокойствието по гръцки **** долни****.

2

11

преди 6 години

Щом има зимане даване с община Несебър значи кмета ще вземе едни пари под масата и ще даде зелена светлина... тоя колко е алчен.... ама е аташе на диневи, какво очаквате.... българия...

1

Архитект-Мутра

преди 6 години

Да построят панелка, и цирка да е перфектен