93

Анонимен

преди 6 години

Точно патриотите клатат държавата с етнически брожения в сянка, така и затвърждават позицийте на техните скачени съдове ДПС и ДОСП. Всичко това си е едно вследствие от свободното развитие на гетата последните десетилетия.

92

Анонимен

преди 6 години

Браво на джамбазки- радвам се че гласувах за него

91

Анонимен

преди 6 години

Полвин милйон гласа за ГЕРБ. Нищо добро.

90

!!!

преди 6 години

Къде е опозицията, а правителството, да не питам за държавата!!? Плащаме си данъците, те си взимат заплатите, но няма резултат (-ти). Навсякъде хората казват 1 и също нещо "държавата (мафията си работи) не работи за България, а си краде (*** ги избира за далавери, народното си върти далавери, и пак и пак 30 ГОДИНИ)".

89

Sat

преди 6 години

Istinskitete merki sa mojoritarno izbran parlament v bg...Sega sa samo partiini mafioti i teroristi vatre v bg parlament...

88

Пурко

преди 6 години

Закони това е простото решение......или тези роми който си позволиха тези своеволия през изминалата седмица не са по паднали на правилните хора........и от там ще стане белята....аз също имам деца, но имам и приятели......а сега чрез социалните мрежи можеш да намериш много приятели спрямо ромското насилие......капиш.....

87

Глоба от 50 000 лв

преди 6 години

за всеки, който е създал дете, но няма финансови средства, за да го отгледа!Защото той тръсва отговорността за това дете на гърба на работещите, вади пари от техния джоб, за да хранят неговото дете!Щом няма пари, той няма как да плати тази глоба, затова ще я отработи принудително, а също така ще отработи средствата, които струва на хазната издръжката на детето му в соц.дом до навършване на 18 г. (700 лв месечно).Какво става у нас днес? Работещият има 1 дете и храни 5-те деца на неработещия!

86

В ГЕРБ Е ВЛАСТТА

преди 6 години

А ЗАЩО ЗА СЛУЧАЯТ С .. СКО НАСИЛИЕ НИКОЙ НИЩО НЕ СПОМЕНАВА,МОМЧЕТО Е С РАЗБИТ ЧЕРЕП НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ИЗОБЩО..... , А КЪДЕ СА БОКО И ЦОКО И СИЕ ААААААА.....

85

ognyanz

преди 6 години

Нещо просто, което държавата може да направи веднага: Държавата да удържа от социалните помощи глобите, които дължат тези, които ги получават. Практиката сега за дребни, и не дотам дребни престъпления е: условна присъда и глоба, която етноса не плаща и няма намерение някога да плати. Държавата си му дава социалната помощ, за глобите той го мести от единия крачол в другия. Докога?

84

ognyanz

преди 6 години

До "bluesky1" Вярно е, че не ромите разграбиха държавата по време на приватизацията. Но те унищовават държавата на битово ниво. По селата живеят пенсионери, които с труда си се мъчат да отгледат нещо в дворовете си, а етноса влиза, краде, напада, обира.Кога пишман-патриотите ще внесат закон за разширяване на границите на неизбежната отбрана за да могат хората с оръжие да защитават къщата и двора си.

83

'48

преди 6 години

Джамбазки!?Защо гласувахме за Вас?!? Нали сега сте част от управляващото правителтво?!?Защо расъждаваш на глас?!? Дали сме ти власт. Не говори по ТВто само какво трябва да се направи, ако го направи!!!

82

bluesky1

преди 6 години

Не ромите извършиха криминалния преход, не ромите по един варварски начин разсипаха земеделие и индустрия, не те бетонираха черноморието и планинските курорти. Не са виновни те за високата безработица и не те крадат по всевъзможните видове европрограми!!!! Не са ромите, които фалираха КТБ, която далавера струва няколко милярда външен дълг на страната, пак не те затвориха реакторите на АЕЦ Белене...и така нататък и така нататък....

81

bluesky1

преди 6 години

Безспорно проблем с маргинализацията на ромската общност и в частност с високата раждаемост, липса на образование и висене върху социалната система на обществото от страна на тази група, съществуват! Не бива обаче това да се определя и възприема като причината за несгодите на България като цяло. Напротив, този проблем е следствие на некадърното крадливо управление в последните 27 години. Считам, че дори и един ром да няма в България, то пак ще продължим да затъваме с този стил на управление!!!

80

G

преди 6 години

Пусти избори.Голема протекция имаББ вдигни винетките и 24/7 синя зона и ще се оправят нещата :)ДгНаБвП

79

бай Петко

преди 6 години

Ако политиците не узаптят ..те може и да стана гражданска война. На нас ни прекипя вече от тях, а власт имащите ги третират като потенциални техни избиратели. Да гласуват само образовани индивиди, ако пък си представи фалшива диплома веднага да се провери в кое учебно заведение я е получил. Ако пък се окаже фалшива пред него да бъде унищожена и лицето да бъде подведено за документ с невярно съдържание. Да видим няма ли да се оправят нещата, ама пак заинтересованите кандидат партии ще са против

78

Анонимен

преди 6 години

Би било добре да има революция най-после,но няма да стане.Предателите са повече от борците за свобода.Историята го показва.

77

Българин

преди 6 години

ВИЕ АКЪЛ ИМАТЕ ЛИ В ГЛАВИТЕ СИ-НА МАСА И ПО ФОРУМИТЕ СТЕ ГЕРОИ ГОЛЕМИ,НО СТАНАТ ЛИ БРАТЯТА,А ТЕ СА БЛИЗО 2 000 000 В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА ДА СЕ ЧУДИМ КАКВО СТАВА.....ТЕ НЯМАТ КАКВО ДА ГУБЯТ И НЕ ИМ ПУКА,АМИ НИЕ КАКВО ПРАВИМ.....ЛОШОТО РАЖДА ЛОШО,ОМРАЗАТА-ОМРАЗА.....ОПИТАЙТЕ И ЩЕ ВИДИТЕ.....САМО ПОПРОЧЕТЕТЕ КАКВО СТАНА В СРЕБРЕНИЦА,БОСНА,КОСОВО,ХЪРВАТИЯ.....И АКО СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ ЩЕ ГИ РАЗБИЕТЕ БРАТЯТА,ТО ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕТЕ.....ТЕ СА СМЕЛИ И БЕЗРАЗСЪДНИ,А НИЕ СМЕ СТРАХЛИВИ.....НИКОГА НЕ СТАЧКУВАМЕ,НЕ ВИЖ.

76

Анонимен

преди 6 години

Аааааа,няма,споко!Народът е ***.Ще тропне 1 хорце и отново ще изпадне в перманентната си хибернация.

75

ГЕРБ

преди 6 години

Пинчер2 всички коментираме някаква детска заявка ами какво ще стане ако всички тези *** се вдигнат на протест Пловдив ПЗ. СЗ. И ВСИЧКИ останали големи градове някой мислил ли е за това значи нашите деца се стресират от самите нас ало Българския народ преди да направим нещо нека се осъзнаем че след това ще съжаляваме че нашия Български народ се продаваме много бързо да не забравяме кой предаде Левски. Капитан Петко . Да изброявам ли още така че .. нека се замислим......

74

Прайдващ соросоид

преди 6 години

Господин Тиквата се справя доста успешно с плана за гражданска война разцепване на България , по подобие на Косово.