83

Красимира Кръстева

преди 5 години

Народът бълва шизофренясали шеги по повод положението и всички бавно си отиват! Остава ви да се напивате и да се хилите докато ви погребат! 24/7 от 5 години ме преследват по света и връщат насила в българската помия!

82

Красимира Кръстева

преди 5 години

Отвратителната държава е толкова пропаднала, че следи невинни! Плашат ме с лудница, за да скрият как ме държат насила в България без провинения от злоба да не забогатея навън. Тази държава няма шанс да се оправи! Никакъв! Въобще не се надявайте! България потъва! Този кораб е пробит и тече! Хората са шизофренясали и се смеят, а тези отгоре лъжат за пробитото дъно...Тази държава е Титаник!

81

Анонимен

преди 6 години

Ако си мислите, че досега всичко е било поверително, лъжете се. Още навремето телефоните на Мобиком се подслушваха с една обикновенна радиостанция. Винаги нещо което е направено от хора може да се развали от хора

80

#

преди 6 години

И "Телеграм" от доста време вече е несигурна.Към момента от популярните остана еднствен читав и с проверен код само "Сигнал".Да не коментирам, че това не е против организираната престъпност!Службите ЗНАЯТ, че истинските играчи си разработват собствени методи за комуникация и криптиране. Така се "ловят" обикновенни хора, а не терористи или престъпни организации.

79

Мандо

преди 6 години

Организирано работиме

78

Анонимен

преди 6 години

Да влязат в компютъра - ще влязат, въпросът е знаят ли в чий компютър?

77

Оня

преди 6 години

хахахаха ще се нагледат на снимки на к*-ове :D

76

до някой

преди 6 години

нямаш грижа! Заминавай за КНДР! Първо се лети до Пекин, оттам вече ще ти кажат до Пхенян...

75

и кво?

преди 6 години

ще ползват софтуера за изнудване, както 27 г. Що не заловите циг оп шведите, дето обират родителите ни по телефона? Елементарно е!

74

surr3a1

преди 6 години

Ползвайте Telegram, а не тея глупости!

73

Манолски

преди 6 години

малеееееее това е форма на съвременно робство

72

Анонимен

преди 6 години

България официално става враг на Интернет като САЩ!Бойко е супермен в медиите,а зад кулисите всеки божи ден отнема права на раята-докъде ли ще стигне тази милиционерска уродливост?

71

KKK

преди 6 години

Този инструмент изисква физически достъп до устройството. Голяма част от съвременните устройства ( на практика почти всички смартфони от последните две години) криптират паметта си по подразбиране, без да е нужна намеса или потвърждение от потребителя. Декриптирането се осъществява преди зареждане на операционната система, тоест при изключено устройство въпросният интрумент няма да е полезен.

70

Dodd

преди 6 години

За 18 к $ и аз бих го купил само за шоуто биг бадър :)

69

Анонимен

преди 6 години

До KOSTOVDEMOKRACIYA NE E SINONIM ZA SVOBODAДемокрацията е мизерия за 95% от хората и сладки приказки за свобода и правото да пътувата на запад и да работят чистачи и *** на богатите.

68

Анонимен

преди 6 години

послушването не е ли характерно за едно друго време, уж отхвърлено?от какво те е страх, че послушваш ? толкова ли много си крал?---А след като при демокрацията хората масово се подслушва за да не се краде, защо при демокрацията толкова много се краде? Видният демократ Христо Бисеров - какво стана с него при демокрацията, нали при демокрацията всеки се подслушва дали краде или не краде и който не краде и не говори против демокрацяита няма от какво да се страхува?

67

МВР ви пази

преди 6 години

Цецо ***, за какво друго да харчи пари? Пълен ***. Службите отдавна знаят какво си пишем и говорим. Има няколко апликации, с които им е по-трудно но все пак няма скрито покрито.

66

KOSTOV

преди 6 години

DEMOKRACIYA NE E SINONIM ZA SVOBODA

65

Анонимен

преди 6 години

Нормално е при демокрацията хората да бъдат подслушвани. Който е истински демократ и не говори против демокрацията няма от какво да се страхува ако го подслушват. Сега сме при демокрацията сме свободни и всеки може да говори против комунизма, а преди който говореше против комунизма го подслушваха защото при комунизма хората не бяха свободни и нямаше демокрация.

64

Анти ГЕРБ

преди 6 години

"Шпионският софтуер е купен с обществена поръчка". Обществена поръчка значи с моите пари като данъкоплатец. А някой де ме е питал дали ми трябва шпионски софтуер? От какво толкова се страхуват ГДБОП и управляващите? Отговорът е ясен: От народната "любов". И какво като подслушват? Ще ми променят начина на мислене ли?