100

Антон Минчев

преди 5 години

Вдигам кръвно вече на 32 съм 30години по 25000лв ако имат да ми носят

99

Антон Минчев

преди 5 години

65лв. Понеделник в 10:00часа в Козлодуй заповядайте в клуб джокерс пия кафе тогава.

98

Анонимен

преди 6 години

Това го има във всички дискотеки и клубове, охраните с 1-2 татуировки и малко фитнес се имат за големи мъже и гледат някой беззащитен за да си изкарат малко комплексите. Все пак на фитнес ходят я, имат тениска Security и работят в дискотека. И не рядко бъркат хората и малко по-късно им се стъжнява живота. Помня случай в бившият Jim Beam, когато дойдоха едни джипчета и убиха от бой малоумната охрана. Оказа се, че битото момче не било син на кой да е, а на някакъв баровец...

97

Анонимен

преди 6 години

Седнал оня ден Боко да ми разправя,че образованието било магистрала,към незнам кво си?!Ама магистрала,около която има купища долнопробни кръчми,в която освен разврат,престъпления,турбо чалга и простотия не можеш да видиш, да ти е..а и магистралата и образованието!

96

Анонимен

преди 6 години

Това да не ви е демокрация. Много ви се иска.

95

TT

преди 6 години

В мутренска държава има мутренски закони. Съдебна система ,ако има такава работи в интерес на мутрите- създадени от комунистическите служби за да поднпомагат ограбването на държавата от мутренски фирми. Но щом народа търпи това значи му харесва така.

94

.

преди 6 години

Бърза процедура, 30 години за опит за убийство, като излезнат на по 60 години, ще са поумнели и халките им ще се по-широки като страничен ефект, време е полицията, прокуратурата, политиците да се заемат сериозно с диващината, която е превзела всички свери на ежедневието ни, диващина е точната дума, това са средновековни нрави, пребивания с колове, бодигарди пребиващи хора ... ако това се случи на сина ми или мой близък свинете ще миришат на пръст на другия ден, пръскам им чуторите, после да ме съдят, това не може и не трябва да се търпи повече !!! Само, че за да се размърдат няма да са достатъ

93

tonygl

преди 6 години

Я отивай да си учиш лекцийте кви клубове кви лас вегаси :)

92

Анонимен

преди 6 години

Студентски град си е за учене, всички които са позволили да има кръчми, дискотеки, начело със завряния зет на съд. Този закон Лучников 4 месеца бе активен и аверите на завряния зет си посочиха апетитни терени, които никога не са били тяхни!

91

Иван

преди 6 години

Докато не се премахнат със закон подобни заведения и дискотеки от студ.град така ще е, там е като инкубатор,пиянства,разврат и наркотици на всякъде където погледнеш.Пияни момченца с големи бицепси и малко ум, момиченца правещи всичко за една почерпка, дрогирани деца падащи и търкалящи се по земята..... това ли е българския студент,за това ли се записват да учат. И това е бъдещето на България..... жалко, много жалко ! Но нали трябва да се правят парички за неграмотните и мързеливи"баровци"

90

Анонимен

преди 6 години

Само защото това вместо да учи ... обикаля селските кръчми - трябва да яде бой !

89

Анонимен

преди 6 години

Докато не се въведе професионална охрана в дискотеките няма как да се управят нещата.Във всяка дискотека охраната се избира по размера на бицепса.

88

Батко ви

преди 6 години

А мaлоумния тапир го оставиха вътре. Бях виновен , че ме пребиха, разбираш ли. :) Ама какво да правиш- луди млади години. Заб. *** да се чете мaлоумен

87

Батко ви

преди 6 години

Някой каза преди малко, че и охраната, и повечето от посетителите са бок.луци. Едните са *** тапири, продаващи дрога и търсещи кого да пребият. А другите масово са наркомани, пеперудки /като го гледам този оскубания на снимката/ и ***. Преди време ме пребиха от бой в една дискотека там, защото поканих едно момиче на танц. И то час- два след това. Гаджето й- *** носорог ме нападна отстрани и ме свали в нокдаун. :)) И охраната какво мислите направи...... ами изведе ме мен навън.

86

Анонимен

преди 6 години

Дали е студент или не, дали е трябвало да спи по това време, а не да бъде на дискотека, това си е негова работа!Когато обаче го пребиват без причина, това е работа на съд и Полиция!Що не пребият тия охранители някоя мутра?Що не пребият някой, който продава дрога в заведението?Набили някакъв хлапак, голямо геройство, няма що!

85

G

преди 6 години

Всички са големи терикати!Ама като им навият сърмите и все жертви.Да се оправя.На лекции никога не са ме били.

84

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВ Германия затвориха дискотека за две години,защото бяха хванали да се продава наркотик,а собственика осъден,защото се е случило в неговото заведение.А у нас кога?

83

vlady

преди 6 години

Преди около две седмици титулярите Beyond Creation отпаднаха от концерта в Live&Loud поради проблеми с тур буса, но останалите три групи направиха страхотен концерт при изключително възпитана и отдадена публика. Не се наложи нито веднъж намеса на охраната, всички се държаха изключително културно, макар и да имаше доста почерпени почитатели на стойностното изкуство и да беше доста горещо и задушно в клуба.

82

az

преди 6 години

Няма да споменавам места но съм бил свидетел кака 6 човека охрана утрепаха от бой един дриштак който пика на вратата.

81

az

преди 6 години

Вие от кой свят сте? От 20 години от както излизам навсякъде охраната трепе дрогираните бабаити :) Винаги е било така ...