12

Момчил Цветков УМБАЛ

преди 6 години

Плевенската болница е номер едно !

11

ДОБРОВОЛЕЦ РЕВИЗОР

преди 6 години

Лъжат и те са на загуба, няма как да е друго! Модела е такъв че колектива за да съществува ,трябва да краде ! Редовно и помалко

10

Oleg

преди 6 години

Статията трябва да се разбира като броене на честните шефове.

9

Oleg

преди 6 години

Счетоводството е като месенето на питка - както ти дойде желанието такова можеш да си го омесиш. Не ви ли идва противоречиво, че е пълно с частни болници и чак искаха да забранят откриването на нови такива и в същото време всички са на загуба?! Защо трябва да са на печалба според вас след като щще платят данък върху печалбата и освен това как ще крадат и източват и да има печалба?

8

+

преди 6 години

До Анонименмладъчик е дедо ти, ***

7

Анонимен

преди 6 години

"Болниците да не са бакалии бе, кауни"За съжаление... СА! Може би си младичък още и нищо не те е заболяло, не ти се е обадило и не знаеш. Но като си плащал здравни осигуровки цял живот и като започнат да се обаждат някакви болежки, като започнат да ти искат пари за всичко (и то ненормално много пари), тогава ще разбереш. Пожелавам ти да си винаги здрав!!!

6

Татяна Дончев

преди 6 години

Това е наследството на Пепи Левото- фалирали болници!

5

+

преди 6 години

Болниците да не са бакалии бе, кауни

4

Анонимен

преди 6 години

Ми нормално. Така ще бъде, докато на лечебните заведения се гледа, вкл. законово, като на търговци, чиято цел може и е само една - търговската печалба.Във всяка бяла държава здравеопазването е държавен приоритет, наред с образованието. Не може да се очаква, че една болница ще функционира като един Лидл. Аз помня времената, когато не бе проблем да отидеш при специалист и без да се редиш за направления и когато първо ти пуската изследвания, а след това ти изписвата хапчета. И когато имаше грижа.

3

Анонимен

преди 6 години

Проблемът си идва от докторите.

2

Анонимен

преди 6 години

Положението е че ако си изряден получаваш потупване по рамото, а ако си затънал в дългове ти се дават пари-не съм чул за наказания

1

Анонимен

преди 6 години

След 2 години "реформи" на *** Москов това е положението