54

Анонимен

преди 6 години

Само суджука може да си го позволи! :)))))

53

Анонимен

преди 6 години

всичко поскъпва булгаристанеца още спи като овца

52

въпросната

преди 6 години

комисия след тази констатация подаде ли си оставката? Е заю тва не вървят нещата в БГ...

51

Чужденеца

преди 6 години

Това е така защото в колбаси те месо няма.има заместители

50

земляк

преди 6 години

па ша речем че сме у европата а, АРЕ ВЕ

49

анонимен

преди 6 години

откакто показаха по тв 20 годишното ирландско месо не сьм опитвала колбасипо нова година една пьржола и пил бутчета тези болести които ни налазихаса само от храната водата и мрьсния вьздух

48

Анонимен

преди 6 години

Работил съм на щанд в голяма верига, та мога да ви кажа каква е практиката. Стоките се продават докато имат вид (някои доста след срока), а веднъж изваден от опаковката (салам или какъвто и да е колбас) няма как да се докаже, че именно тази опаковка е от този продукт. Тоест пази се опаковка със срок на годност от по нов продукт от същия вид и така всичко е наред дори и пред инспекцията.

47

Асенов

преди 6 години

Имам авер колбасар и ми каза под секрет,че на кремвиршите най-скъпо му излизал найлона,другото било и за казана но все пак слагал най-хубавите подправки...

46

Ххх

преди 6 години

Ама в България колбасите имат ли нещо общо с месото?!

45

Е

преди 6 години

То сега и производителите ще се възползват от това и ще вдигат цените. Те да ги вдигат, ама да предлагат качествени продукти.

44

До 54 - Теди

преди 6 години

Сроковете на годност да са ти проблема. Да ти пробутат салам с изтекъл срок преди 2-3 седмици, няма и да разбереш, просто няма да има някаква разлика във вкуса, особено ако е бил вакумиран :) Вероятно консервантите си вършат работата. Само невакумираните малотрайни колбаси се разпознават когато не са пресни, но и за тях си има начин да се освежат.

43

Теди

преди 6 години

Винаги гледайте сроковете на годност -защото понякога пробутват стари стоки ,много им пука, че някой ще се натрови важното е да печелят.

42

Само колбасите ли?

преди 6 години

Преди три дни си купих от редовен магазин пастьоризирано прясно мляко в НАЙЛОНОВ ПЛИК. Когато го налях в тенджерата ,вътре се оказа нещо средно МЕЖДУ ТЕБЕШИРЕНА ВОДА И ВАРОВ РАЗТВОР.УБИЙСТВЕНА ТЕЧНОСТ. ЖЕНА МИ ЩЕШЕ ДА МЕ ЛИКВИДИРА... ОБАДИХ СЕ НА ФИРМАТА ПРОИЗВОДИТЕЛ,НО БЕЗ ПОЛЗА. ЯВНО СЪМ ГО БИЛ КУПИЛ РАЗВАЛЕНО... НЕ. НЕ БЕШЕ РАЗВАЛЕНО. БЕШЕ ПОРЕДНАТА ИЗМАМА НА ГЛУПАВИЯ БЪЛГАРСКИ ПОТРЕБИТЕЛ.

41

,,,,,

преди 6 години

Че каква е връзката между двете? Кой е казал, че в колбасите има месо, че цената им да зависи от цената на месото?

40

Ами,че

преди 6 години

То,в колбасите няма месо. Може и да падат,но едва ли. У нас през боцовото летоброене,цени скачат,но не падат.

39

Шлосер

преди 6 години

Соята, как се харчи няма ли информация :-D

38

Анонимен

преди 6 години

До ЩерюКолбас - това е българското изражение на цялата Менделеева таблица.....тц! изражение е на бавното и незабележима избиване на "непосветените"

37

Анонимен

преди 6 години

Месото поскъпва, а цените на колбасите падат..има ли нужда от коментар за съдържанието на т.н. "колбаси" ? а между другото - 90% от месния заместител е гмо!Обратна е и ситуацията с пилешкото месо, което поевтинява..и тук картинката е ясна - гледане "на лампа" , антибиотици и ...3 кг за 20 дни!като цяло - от както мафията, абсолютно необосновано увеличи цените на газ, ток, парно и вода, се наблюдава много сериозно поскъпване на храната в големите вериги, което достига и до 30-40%

36

i'm

преди 6 години

"...Месото поскъпва, а цените на колбасите падат..." От което разбира се става ясно, че в колбасите има все по-малко месо...

35

Гошу

преди 6 години

Най-важното е жриците да не поскъпнат :)))))