41

Анонимен

преди 6 години

Санкциите остават, но те са за американците.Тръмп не може да накаже руснаците със санкции.Това е американска глупост, на която се радвамезащото не ги обичаме.

40

Анонимен

преди 6 години

До Русия в изолация 42Джудже си ти, а на "изолиращите" им свърши изолирбанта. Нема вече, даже китайците не смогват да изработят и изолентата пак свърши!!!!

39

Русия в изолация

преди 6 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже.

38

Анонимен

преди 6 години

За жалост колхозниците вървят с твърда стъпка по пътя на Северна Кореа, самоизолират се и дрънкат желязо.

37

Анонимен

преди 6 години

Купувайте американски газ, олита, и го плащайте по америански цени ;)))Аз газ ползвам само по къмпинзите, при това си го ползвам в америка американския газ. За мен е добре да купувате американски газ. Аз ще живея по - добре. Ще пълните американския бюджет. А вас кучета ва яли, като ви е толкова акъла и като не можете да накарате политиците си да мислят за вас, а не за джоба си ;)))

36

Анонимен

преди 6 години

Демократите спряха Южен поток за да могат да продават на Южна и Централна Европа сгъстен газ. Обаче американските трасета не минават през България и от това ние само губим, защото в един момент и нас ще ни принудят да плащаме по - скъпия американски газ. Тоест, всички, които врякаха и все още врякат срещу Южен Поток са си пълни олита с еврогеиски наклонности - обичат да им е гадно. И да им е скъпо е чест за тях. Проблема е, че покрай тях страдат и свестните хора...

35

Анонимен

преди 6 години

Смятай какво семейство бяха Килъри - единия кръшка и лъже под клетва, другия вряска, че любовницата и кръшка с мъжа и и заема страдалчески пози, крадът лъжат и мажат, завзеха семейнио властта в САЩ и дори се опитаха да натрапят щерка си, кото е израсла в такова неморално семейство. какъв човек ще излезе от щерката, ако от малка е свикнала всеки да кръшка на всеки? А какъв политик? Тръмп може да е всякакъв, но поне не се прави на божа кравичка. Той е бизнесмен, острие. Удря право и тежко.

34

Анонимен

преди 6 години

Кои руски *** са харесвали Тръмп? Аз поне просто не харесвах Килъри, която дори се изкара, че е била любовница на Люински за да се направи на печеливша карта пред обратното общество ;)))Иначе не гласувах на изборите ;))Много ми бяха... измислени. Също като българските... ;)))

33

Тръмп наказва...

преди 6 години

Нали руските *** харесваха Тръмп, а той пак наказа руснаците...

32

Вицето

преди 6 години

До АнонименСъс или без санкции Росия си е Росия - дивото зове. Никой не може да победи русия- тя ще си се победи сама , както винаги

31

Re: RE: Голям праз

преди 6 години

Прав/а сте, но виждате, че и сега, нещо сериозно куца и в двете системи: социалистическа и капиталистическа. Имаше една фраза от Толкин: "Ще си отиде всичко зелено, и добро..."Днешният свят ми прилича на кулите на Саруман,желязо, бетон, огън - това е ежедневието ни. Да възпитаваш хората в егоизъм и да толерираш това качество, под формата на бизнес нюх, или ако нямаш пари да се лекуваш и да вменяваш на лечителя, че е нормално да взима пари е в разрез с християнството и всичко добро, няма смисъл.

30

Анонимен

преди 6 години

ПУТИН СЕ ЗАБАВЛЯВАи си прави каквото си е намислил.Бавно и полека ерозира отвътре и ЕС и САЩ.

29

Анонимен

преди 6 години

МНОГО МУ ПУКА НА ПУТИН И ЗА КОНГРЕСА, И ЗА ТРЪМП, И ЗА ЕС.Всъщност той ги пече на бавен огън, защото никой от тях не знае в кой техен сървър в момента бъркат руските служби.

28

Анонимен

преди 6 години

До Голям празДа добре ще е, само че няма да сме ние, ами следващите май муни, като еволюират.

27

Калина

преди 6 години

Бреееей, не знаех, че имаме толкова много "експерти" по "джуджета", "кочини" и пр.Как не разбрахте, че тези "санкции" са прах в очите, понеже краварите няма как да си признаят факта, че световното лидерство вече не е тяхно. Демонизират Русия като враг, за да могат да промиват мозъците на избирателите си, налагайки им още по-високи данъци за да "се пазят от лошия" , а в същото време икономиката и търговията ме двете държави процъфтява! Ноооо, само през правилните хора!Хайде отворете очи!

26

Голям праз!

преди 6 години

Какво правим след санкциите?Викам САЩ да обяват война на Русия и да се свършва!Писна ми от глупости.Така ще започне нова ера. Няма да има пари, коли, ядрено оръжие. Хората ще живеят в по-справедливи общества. Защото сега сме стигнали нивото на ***.Силата решава било физическа, или властова. Няма да има милиардери, *** телевизия, *** телефони.Природосъобразен начин на живот.Капитализмът е обречен на провал, защото едни експлоатират други, демек робство.Да се свършва, само говорят!

25

Анонимен

преди 6 години

До Гост+Джуджето е патологичен лъжец, бе приятел. Ако носът му растеше с един милиметър на всяка изречена от него лъжа, досега щеше да бъде по-голям от телевизионната кула в Останкино.

24

Анонимен

преди 6 години

Бай Дончо се отметна от идеята за обща руско-анвриканска група за киберсигурност. Въпрос на време е въвеждането на нови американски санкции срещу *** и приятелите на джуджето.

23

Гост+

преди 6 години

До АнонименПонеже на западните преститутки всеки вярва..

22

Анонимен

преди 6 години

Руските *** така и не разбраха, че въпроса за санкциите се решава от Конгреса. А защо подозрително мълчи българското Тръмпобщество? Какво мислят основателите му Митьо Гестапото, Иван Гарелов и Светлана Шаренкова?