132

Анонимен

преди 6 години

И какво ще се случи ако протестираме пред парламента? Нали Слави го направи ,и какво постигна? Протестът е много на място, ако не се изпълнят исканията на протестиращите, Махалата "отива", ей така, както си играем хоро...

131

П.Петров

преди 6 години

Скоро имаше парламентарни избори. Едни предлагаха съдебна реформа и законност, други предлагаха борба с корупцията, но овцете прости избраха да ги управляват ГЕРБ,БСП и ДПС, които си купуват вот от "безнаказаните" !ЗА КАКВО БЛЕЕТЕ СЕГА ?! ПОЛУЧИХТЕ ТОВА, ЗА КОЕТО СТЕ ГЛАСУВАЛИ!

130

extremist

преди 6 години

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ

129

1

преди 6 години

До ODESSA,той е в стамбула града голяма,ще става шеф на ОПЕК.

128

Анонимен

преди 6 години

Царицата в мравуняка само си лежи и снася яйца а милиони мравки я хранят , работят , строят и минута отдих нямат а тя си царува. Е същата е и нашата работа !

127

Анонимен

преди 6 години

От заплатите на хората които работят се плащат социални помощи,майчински,детски добавки и кражбите на ток,вода,парно и какво ли не още и накрая нашите братя роми ни бият и убиват за благодарност че се грижим за тях.Интересно е ако те работеха а ние чакахме на тяхна издръжка дали щяха да ни търпят ? - много ама много се съмнявам.

126

Учуден

преди 6 години

Протест.................но тропкаш хорце....СМЯЯЯЯЯХ!

125

Анонимен

преди 6 години

А нещо да обезглавената учителка, Надка Антонова от село Литаково ?

124

Айде де

преди 6 години

Одеса, Радев е главнокомандващ на БГ армия! Същата тази армия преди години вземаше участие във доста наказателни мерки срещу тая ***! И не може за всяко нещо червените *** едно и също да повтарят-къде е Бойко. Ми къде е Станишев,къде е Ненова, нали искат да командват? Къде е Президента Радев-той една дума не е казал за Асеновград, а го интересува комисионните за самолетите. А от обединените *** ,дето се репчеха на бабите по границата-там няма никакво мнение! Та - Радев какво мисли?

123

ODESSA

преди 6 години

Радев е генерал от авиацията. Къде е генералисимуса от от СИК?

122

ODESSA

преди 6 години

Хоро. Танцува се пред парламента със сапогите казачок. Националните предатели ще избягат първи, със скоростта на бит **********

121

Анонимен

преди 6 години

Адът продължава - Ботевградско с.ЛитаковоТрима роми отрязали главата на 65-годишната бивша учителка Надка Антонова в събота по обяд и й откраднали 100 лв. Зловещата драма се разиграла в двора на къщата й.

120

ББ се снишил

преди 6 години

Ами Радев патриота къде е, да вземе отношение? В самальота ли се сниши? Патриоте къде са да повдигнат въпроса в НС. Нинова къде е? На кон ли се качи или обратно?

119

Българин

преди 6 години

Асеновград - най-будния град в България! Браво на протестиращите и продължавайте само напред!

118

Анонимен

преди 6 години

Подкрепа за братята роми !

117

Gaskoing

преди 6 години

Отклониха ни вниманието! Вдигнаха тока отново!

116

Анонимен

преди 6 години

До богомилътOт къде знаеш какво са играли?

115

богомилът

преди 6 години

Добре, че Левски и Ботев не са играли хоро!

114

Жалко

преди 6 години

Почнат ли да играят хоро на протест-това си е стара мярка на полицията да обезличи всеки прости и да го разводни. Винаги има платени провокатори, които уж гордо прокламират българското, родното като се хванат на хорото. Хоро има по сватби, кръщенета и т.н. Значи- протеста вече е овладян и лека- полека ще угасне. Почнат ли хората-всичко спира! Спомнете си всички протести досега и как след поредното хоро-нищо не се постигаше. Полицаите защо не протестират на техните протести с хора и ръченици?

113

Анонимен

преди 6 години

"Перата за мен е най-обикновен псевдопатриот, хулиган, пaлячо, подстрекател, саботьор, човек който се опитва в мирен протест да създава напрежение и размирици. Никой няма полза от такива. Даже се чудя как не са го изгонили самите хора от протеста"Хубаво вижте горното твърдение! И сега вижте го долу в коментарите колко много хора са гласували отрицателно на това твърдение.И ми обяснете КАК да отида да протестирам в Асеновград, след като толкова много са родоотстъпниците, подкрепящи Перата?