22

Ссдф

преди 6 години

Явно и аз съм пенсионер. Заменяте соул със Санта фе и ето ви моята класация за семейни автомобили и Сув.

21

хахахах

преди 6 години

Първо, четейки коментрите, гледам, че половината твърдят, че са пенсионери, което е похвално. Второ, къде намесихте партии и други глупости при темата за автомобилите? Направили хората изследване, актуално за Щатите, наш'те го преписали, щото няма какво друго да пишат и пак се почнаха едни спорове за осигуровки и партизани. Има хора на 65-75, които едва смогват да си платят сметките и да си купят лекарства, но има и такива, дето не си знаят парите. Всеки според чергата.

20

Анонимен

преди 6 години

До ЗапознатЛичи си колко си запознат... Отвори поне някой сайт преди да пишеш глупости.

19

Анонимен

преди 6 години

До До ДедотоУспокой се... Нищо няма да ти направят. Това с лошите батковци е само лош детски спомен. Хайде изпий хапченцата, намажи си болното място и поспинкай малко.

18

Иван

преди 6 години

Ще ги подаряват ли на българските пенсионери Как ще става че да се запишем да вардим ред

17

До червения другар

преди 6 години

Виж сега другарю старшина-тиква как стоят нещата. ТИ не си служил на родината, а на червената партия, затова и дори и с макс пенсия няма да имаш. Главната ви Тиква не дава. А тези, които са служили на родната си, са си заслужили новата хубава кола. Разбираш ли къде е разликата или пак да ти обесня ? Фабриката управлявана от *** наречена БА я затвориха.

16

До Дедото

преди 6 години

Алоуууу, аз съм съм се пенсионирал като полковник от Българската армия. С над 20 години служба на Родината. Сега съм на максимална пенсия и въпреки това не мога да си позволя нищо повече от 10-годишен опел. Какъв си ти, бе, крадец демократичен, че караш ново Субару. Едно време такива като теб директно в Белене ги пращах. ***!

15

Дедото

преди 6 години

Аз съм на 71 години и карам Субару Аутбек модел 2016. Ако има някакво значение за статистиката. И да, колата е добра за пенсионери. Събира ми стиковете за голф и въдиците, тегля си и лодката с нея. Абе става.

14

Запознат

преди 6 години

Къде е Toyota Avensis, най-скучната и пенсионерка кола forever. Как пък не мръснаха и на йота напред с външния вид и интериора.

13

Пенсионер

преди 6 години

Юнаци,малолетни, говори се за пенсионери над 65 а не над 85. Не обобщавайте а се поинтересувай ,позагледайте и питайте. Тези над 80 предимно хвърлят хилядарките през балкона,ние 65+ ги оползотворяваме по ,,предназначение" Ще порастнете,ще разберете.Важно е какво и колко си работил и КАК СИ СЕ ОСИГУРЯВАЛ.Стига с вашите пубертетски и партийни коментари

12

Пенсионер

преди 6 години

Тия коли българските пенсионери, които са се осигурявали поне 40 години, могат да ги имат, но след 15-20 години от производството им.

11

Тиквун

преди 6 години

Само жигули и москвичи за другарите.

10

Анонимен

преди 6 години

То пенсионерите в България не доживяват до пенсия от "хубав живот", те за коли ми се замислили.

9

Rouagi

преди 6 години

Aide... dartite beemveta nalaziha faitondjiiskia forum...

8

Анонимен

преди 6 години

Боко со кара джиповете на горското и всеки ден се излага по телевизията.

7

Анонимен

преди 6 години

Бг пенсионерите нямат пари за мляко!!!*** нали са лош "матрял" и Воце и сие искат да ги уморат!

6

До 5

преди 6 години

Е имам само 41г трудов стаж и се осигурявах на колкото веше нормално за времето ми. Ела ми се обади като намериш пенсионер в БГ с 1000лв.

5

Анонимен

преди 6 години

До ПенсияПенсия от 161лв знаем кой етнос взима....... Да си работил да си се осигурвал щеше да взимап 900! Да си беше направил допълнително пенсионно (като западните бабки) щеше да имаш още 1000! Та всички драскачи тук може да ми оближете знаете кво и си живейте като до сега -паразитирайки!

4

Преписвачи

преди 6 години

Всичко се преписва от чуждия печат, без значение дали е актуално у нас или не.Много ми дреме на шнура коя баба в Америка какво искала да кара. Хванете се публикувайте една статия за Българските пенсионери и техните автомобили. Неможете нали? Трудно е? Само може да преписвате, днескашния печат е под всякаква критика.Драскачи.

3

мдаа

преди 6 години

Аз пък мислех че колите с черен цвят с кръст отгоре са най -добри за пенсионерите пред вид пенсиите им.