40

Анонимен

преди 6 години

С жена ми не сме агресивни уж, но има случаи веднъж на година, когато се напива и тръгва да ме бие. Ритници, юмруци, викове. В такива моменти се чудя какво да правя. Общо взето да се чуди човек откъде толкова сила в едни 50кг. Не съм удрял, просто я туширам, два пъти по тежък съм. Знам какво е да ударя човек и не си го позволявам, ще я нараня. На другия ден не си спомня нищо. Не знам кой крив, кой прав, но има агресивни мъже, има и агресивни жени.

39

Анонимен

преди 6 години

Под всяка такава статия или дори за убийство на една млада жена наскоро има стотици коментари одобряващи това и твърдящи, че си го е заслужила. Е какво да очакваме тогава излиза, че критична маса от хора одобряват домашното насилие.

38

n;

преди 6 години

Много комплексари, много нещо..

37

Анонимен

преди 6 години

Психиатриите са пълни с деца, чиито бащи са пребивали майкети им пред тях.

36

Феликс

преди 6 години

Разбира се ,не е редно една жена да бъде избивана от мъжа си, но много често жените го провокират директно, посредством постоянно мрънкане, дребни подлости и обиди.Понякой път даже посредством насилие, тъй като никой мъж няма да се оплаче , че жена му го е ударила - ще му се подиграват.Важно е при решаване на такива проблеми, да не се създаде още по голям проблем, а именно жени като "лъжливото овчарче" да почнат да си унищожават семействата за да си отмъстят , че не са им купили нови обувки.

35

Анонимен

преди 6 години

Елемнтарно - ако жена ми прави за бой, просто я изритвам и си намирам друга.

34

РРР

преди 6 години

ДОКАТО ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ Е В ГРАЖДАНСКИЯ, А НЕ В НАКАЗАТЕЛНИЯ ПРОЦЕС, ЩЕ Е ТАКА. ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ НЕ СЕ КРИМИНАЛИЗИРА. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СЕ УПРАЖНЯВА ОТ МЪЖ ИЛИ ЖЕНА. ДА, МЪЖЕТЕ СА ПО-АГРЕСИВНИ И ЛЪЖАТ ПО-УМЕЛО.

33

Анонимен

преди 6 години

И моята дъщеря е удрял, налагал й е унизителни наказания. Не й даваше да спи до мен, искаше да спи със сина му в една стая и едно легло, макар да са деца от различен пол и без родствена връзка", ---------------------------Тоя е за затвор

32

ДО 35 АНОНИМКА

преди 6 години

РАЗБИРАМ ,ЧЕ САМО С ВИБРАТОРИ И ЖЕНСКИ ЛАСКИ ВЕЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА ИЗДЪРЖАШ,ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО САМО ДА СИ ОБРЪСНЕШ МУСТАЦИТЕ И КРАКАТА И ДА СЕ ОТВОРИШ ЗА МЪЖКИЯ СВЯТ...

31

Цецо Враждебеца

преди 6 години

Къв Майкъл Суанго бре. Прочети за Андрей Чикатило

30

Цецо Враждебеца

преди 6 години

Жените също се движат от сексуалните импулси, но са по прикрити заради по- малкото тестостерон. Те искат секс точно толкова колкото и мъжете, че даже и повече, повече от колкото мъжа може да им осигури. Жените са провокатори. Не одобрявам побоя над жена, никога не съм си служил със сила за да си разрешавам проблемите с жена, но правилото е следното: когато една жена е напердашена в 100% от случаите си е напълно заслужено!!! Да не говорим, че жените сте мазохисти, ядете бой и пак стоите при мъжа!

29

Анонимен

преди 6 години

до феминистката под номер 30 Пълно е с жени серийни убийци,но явно не ти е изгодно да погледнеш в Интернет,което показва ,че или си слабообразована, или заслепена субективна злобна феминистка...Още по-лошото е че чалнатите жени -масови убийци, избиват в повечето случаи новородени бебета и малки деца...

28

:)

преди 6 години

Я пак си провери инфото за серийните убийци.

27

Анонимен

преди 6 години

Жените са научени, че "жена и с цвете не се удря", т.е. Тя може да се държи с мъжа като с ***, но Той няма право да и посяга. В повечето случаи е така. Но се случва да попаднат на пияница, на луд или просто на комплексиран примитив, който не знае, че "жена и с цвете не се удря". След като си изядат предизвикания от тях бой, следват обобщаващи кфалификации за всички мъже.

26

Анонимен

преди 6 години

До гурбетчичето Само мъже слабаци,като тебе, бягат в чужбина да изкарват ,като слуги, малко повече парици,неспособни да се справят в родината си.<

25

Анонимен

преди 6 години

до гурбетчия Само мъже слабаци,като тебе, бягат в чужбина да изкарват ,като слуги, малко повече парици,неспособни да се справят в родината си...

24

Анонимен

преди 6 години

ДО 22 ЕВАЛА,АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ! ПСИХИЧНИЯТ ТОРМОЗ ,КОЙТО УПРАЖНЯВАТ ЖЕНСКИТЕ СЪЩЕСТВА ВЪРХУ ХОРАТА БАВНО И МЕТОДИЧНО Е МНОГО ПО-ЗЛОВРЕДЕН ОТ ЕДИН ИЛИ ДВА ТУПАНИКА,КОИТО СЪЩИТЕ ТЕЗИ СЪЩЕСТВА СА СИ ГО ЗАСЛУЖИЛИ, ИМЕННО ЗАРАДИ ТОЗИ ТОРМОЗ!

23

Анонимен

преди 6 години

Аз съм невзрачен мъж. Когато излезна сам естествено никоя жена не ме поглежда. Но, когато излезна с жена ми останалите ми разкопчават дюкяна с поглед. И после, ревност, сцени, обяснения ...Генезиса на насилието обикновенно не се дължи на мъжката агресивност, а на женски интриги.

22

Анонимен

преди 6 години

Не е от безпомощност,а от мързел и безхаберие!

21

Б@й Хай

преди 6 години

Га се онождахте нямаше домашно насилие, а сега съвсем случайно така изведнъж има?