5

Като като

преди 6 години

Като като може май ще го направим. В такава държава сме колега че нищо не се случва за съжаление.

4

Анонимен

преди 6 години

До ШведитеСметката на ООН е без кръчмар.Като им резнем благите парички от помощите и като въведем закон за три месеца платено майчинство, ако жената не е осигурена и е безработна, като сложим граница и на детските надбавки /само за по две деца/, да видиш как ще секне индустриалната им раждаемост, а поне 80% от тях ще тръгнат по света да си търсят друга държава-донор.

3

Не ти ли е неудобно,

преди 6 години

Петя Славова,да ръсиш глупости с цел да се докараш Бог знае пред кой "Голям приятел на България"?Децата били поставяни на втори план, след кариерното развитие!Истината е съвсем друга - отчаяна борба за оцеляване, в процеса на която обаче българката не изоставя надеждата да стане майка. Целта не е издигане в служебната йерархия, а осигуряване на що годе прилични доходи, за да може да изхрани едно дете и да му осигури добро образование. За много жени второто дете си остава непостижима мечта,уви

2

Анонимен

преди 6 години

а да ги поръчат с точно определине параметри, гаварити и възможности ?! :(децата да не са "предмет", който може и трябва да "проекитраш" ?! :(" "красотата" ще спаси света ... но ще погуби човечеството!"

1

Шведите

преди 6 години

Вземайте пример от шведите, вижте ги само какво планиране пада, то смятане и пресмятане и накрая 7-8 деца. Нищо че даже не им знаят имената, важното е че вземат 2000лв майчински на месец. Статистиката на ООН за България е 5 млн население през 2050г от тях 1 млн шведи, всеки 5-ти. Правите ли си равносметка какво означава това, всеки 5-ти ще говори развален Български, майнета по цяла нощ, половината град ще е непрестъпен през деня или ноща... всеки 5-ти! Страх ме е и добре че няма да съм жив до тогава.