63

anonimen

преди 6 години

До Анонимен 72mnogo li e trudno da si priznaesh.sviknali ste da kradete oshte ot sotcializma

62

anonimen

преди 6 години

До муспи 68kradlivo pleme balgarsko

61

Анонимен

преди 6 години

"Наши джебчийки..." - вие нормални ли сте?! Ако сте от лилавото малцинство, то тогава са ваши, разбира се...

60

споко

преди 6 години

Уж "българската" посланничка Надка Нейнски ще ги посети в ареста да се погрижи за тях.

59

Анонимен

преди 6 години

Ахахахаххахах каква поредна футболна драма :D Нашенски бразилци обрали английски шведи :D

58

Анонимен

преди 6 години

Поради каква причина се налага да се наливат милиони, за да се интегрират български граждани в българското общество?

57

Анонимен

преди 6 години

Важното е да има гюбеци,локум и кадайф.Кадъните като откраднат риба от пазара я крият в шалварите.Хич никой не иска да ги проверява,души или спира.Дюнера пресен ли е днес?

56

Анонимен

преди 6 години

Тарторът им който ги е изпратил да джепчийстват казва че няма проблем да полежат в затвор.Има и други обучени.

55

Анонимен

преди 6 години

Двама местни кюрди са обрани от европейски кюрди.Мила турска картинка.По един шалвар на всичките и да ходят да играят в турска сапунка малоумната сценка.

54

Анонимен

преди 6 години

"Може и така да е но то е само защото нямате Ромски хеклзински комитет,ДПС и ДОСТ които ги подтикват да живеят дивашки и да рушат държавата ни.Но затова вие пък си имате кюрди."А преди известно време ДПС и ДОСТ ли казаха не щем роми в училище...Хем *** боли хем ме сърби, а? Тези две патртии ли казаха те да работат само в Честота Ооо и да мият тоалетни? Тези партии ли не ги глобяват за това, че крадят ток!!!??? Та нашите кюрде не всички са от пкк...имаме си във всички професии от тези два етноса

53

Анонимен

преди 6 години

"Точно в Турция аз няма да отида,а тези отиват да джебчийстват за 6 месеца."Та нали бяха с двойно граждаство...защо за 6 месеца имат право колкото си искат да стоят:-) :-) :-) ама едва ли са с двойно:-) :-) :-) сега поне 6 месеца зад решетките!

52

Анонимен

преди 6 години

...Щот тук махалите са образовани...просто са итегрирани, не като в България...ние само за България чуваме проблеми с роми!!!..Може и така да е но то е само защото нямате Ромски хеклзински комитет,ДПС и ДОСТ които ги подтикват да живеят дивашки и да рушат държавата ни.Но затова вие пък си имате кюрди.

51

Анонимен

преди 6 години

"Точно в Турция аз няма да отида,а тези отиват да джебчийстват за 6 месеца."Ъъййй голяма загуба, че няма да дойдеш:-) Знаем за какво идват, но не само тези от ромски произход има и българи чисти, където скоро се опитваха да ограбят банкомат!!! А, че идват българи само за почивка и пазаруване ДОБРЕ СА НИ ДОШЛИ КОМШИИТЕ!!!

50

Анонимен

преди 6 години

"Па вземете ги всичките в Турция та ги интегрирайте.Както са ги домъкнали османците преди векове сега да си ги приберат.Нищо против нямаме."Още едно доказателство, че Ганката няма акъл и никакъв държавен и народен контрол за това Как се интегрирва едно малцинство!!! Няма да ги приберем, щом не се искате и правите нещо истинско за тяхното интегриране,вие ги заслужавате те са бъдещето на България. Ромското малцинство не може да се интегрира само с някви си помощи!!! Напротив! Изпуснали сте влака

49

ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН

преди 6 години

БЪЛГАРСКА РАБОТА

48

Анонимен

преди 6 години

Аха:-) Ти само с българския ти паспорт, нямаш ли право да отидеш някъде за 6 месеца в годината:-)Точно в Турция аз няма да отида,а тези отиват да джебчийстват за 6 месеца.

47

Анонимен

преди 6 години

...Щот тук махалите са образовани...просто са итегрирани, не като в България...ние само за България чуваме проблеми с роми!!!..Па вземете ги всичките в Турция та ги интегрирайте.Както са ги домъкнали османците преди векове сега да си ги приберат.Нищо против нямаме.

46

Анонимен

преди 6 години

"Сега от маалата ще се замъкнат да окупират съда в Анталия и да набият некой адвокат."Не ни казвай на нас в Турските махали какво ще направят...Защото в Турция махалите си плащат тока и водата, щот тука ако някоя ромка роди под 18 години му прибират мъжа! Щот тук махалите са образовани...просто са итегрирани, не като в България...ние само за България чуваме проблеми с роми!!! Защо ли...?

45

Анонимен

преди 6 години

"За да отидат да крадат в Турция тези трите са с двойно гражданство.От турчеещите *** са"Аха:-) Ти само с българския ти паспорт, нямаш ли право да отидеш някъде за 6 месеца в годината:-)

44

Анонимен

преди 6 години

"Бъркам ви мъ то на вас, мъ казваш е правилно? Ами имате ли му?"Не си объркал само "мъ" то, а цялата дума! Не "му" нямаме, краварите сте вие! Явно и за това го бъркате постоянно! Анладън мъ?:-)