11

Анонимен

преди 6 години

Ах миротворците ми те

10

ташунко

преди 6 години

Хм би било интересно ако преработят част от религията си, но тогава ще се изпотрепят помежду си

9

Дорин

преди 6 години

Мръсните мозлемани просто искат да се изгаврят с душите на избитите от джихада "неверници", както и с техните близки! Точно по начина, по който в Ню Йорк искаха да построят джамия на мястото на сринатите кули-близнаци в ислямския джихадистки терористичен акт от 11 септември 2001 (но слава Богу не успяха, благодарение на група американски патриоти), така и сега искат да натрият сол в раната, разхождайки се облечени в ислямски одежди по местата, където и изтекла кръвта на жертвите на джихада! Пфу!

8

чъки

преди 6 години

Кой е против ислямските кочини да бъдат демократизирани-русофилите.Кой избива ислямски диктатори-Запада.Кой защитава ислямски диктатори-Русия.Кой харесва ислямски диктатори като Асад,Кадафи и Садам и мрази християнските западни лидери-русофилите.Кой съботира демократизирнето на ислямските дупки-Русия.Изказване на ***-''Запада не разбира тези хора и не трябва да се опитва да ги демократизира''Тоест Запада да неги закача и да гимостави да се множат до като станат 300 милиарда и ни залеят.

7

Анонимен

преди 6 години

ISTINSKI I DOSTOINI COVEZI BORZI S TERORIZMA.

6

Анонимен

преди 6 години

Какво поредно лицемерие драги зрители.

5

Анонимен

преди 6 години

Ислямски кьорфишеци за печелене на червени точки пред наивниците. Видяхме им мирния ислям, гледаме го всеки ден...

4

Ханко от с. Осеня

преди 6 години

Да си вземат плакатчетата, слоганите и знаменцата и да ги поразвеят в саудитска арабия, пакистан и катар. Тероризмът е патент на исляма, не на християнството. Ние сме добре и без тях.

3

чъки

преди 6 години

Няма файда,Атентаторите са просто изпълнители,поръчителите са извън Европа.За да изчезне проблема,първо трябва да се унищожи исляма,да се ликвидират всички ислямски диктатори и да се демократизират мюсулманските държави.Пътя е дълъг и ще има жертви,но свободата иска борба.Европа е дала милиони жертви в борбата с църквата.Хора са били горени на клада,разкъсвани,изкормвани,мъчени но накрая европееца се е освободил,и сега всеки може да избира своя път.

2

Ali Reza

преди 6 години

Вместо да обикалят с плакати, да седнат и да реформират Корана! промитите мозъци просто следват стриктно написаното там!!

1

Анонимен

преди 6 години

Пъъъъъъъй, да видя не вярвам. Що е то мирен ислям и има ли то почва у нас...