20

Анонимен

преди 6 години

Немците показаха как се прави с вмирисаните хипари, бой с палките, поливай с ледена вода и мачкай с кубинките по тиквите. Аман от беззаконие и диващина по целия свят. Като искате права идете в катар или саудитска арабия или дори в америка и скачайте да се биете с полицая. бързо получаваш куршум и толкова.

19

Анонимен

преди 6 години

Руснаците се излагат. Да се поучат от колегите им германци в Хамбург. Повечко да бият и повече хора да задържат. Кви са тея някакви си 60 човека.

18

Анонимен

преди 6 години

Този отговор е все едно да те поздравят с Добро утро, а ти да кажеш - Добър вечер.

17

чекист

преди 6 години

До АнонименДраги, моята "милиционерска шапка" бая свят е видяла- и на Изток и на Запад. Своето очарование имат и двете дистинации -стига да не си си сложил "черните очила " априори . И от опит знам, че на Запад никой няма да позволи несанкционирани мероприятия а ла Навални/пресен пример е Хамбург/. Ако "Тверская" беше в който и да е град на Западна Европа Именития блогър и последователите му щяха да ядът сериозен пердах. В Северна Америка дори с риск за летални изходи.

16

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че не са ги арестували, а са ги задържали. И не са ги били с палки и обливали с водни оръдия както в Германия. Няма ли да отговори фрау за уличната барикадна война в Хамбург?

15

киреза 71

преди 6 години

НАВАЛНИ ИЗПЪЛНЯВА ПОРЪЧКА ОТ СОРОС,КАКТО НАШИТЕ ***....БЪЛГАРИЯ Е УНИЩОЖЕНА,С УКРАИНА НАПРАВИХА СЪЩОТО,ИСКАТ И РУСИЯ ДА УНИЩОЖАТ....СВЕТИ БОРИС1 ТАКИВА ПРЕДАТЕЛИ Е УНИЩОЖАВАЛ ДО 9-ТО КОЛЯНО,ЗАТОВА И БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕННАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА ,ПРОСЪЩЕСТВУВАЛА ТОЛКОВА ДЪЛГО!!!....ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТЪПИ И С НАШИТЕ ПОЛИТБАНДИТИ!!!

14

СПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА

преди 6 години

Пак ще влезе там, където му е мястото

13

Анонимен

преди 6 години

Каквито и гнусотии да пишете за Русия само ни карат повече да я харесваме. А ПСВ и ВСВ ни биха отвсекъде. Затова останахме и без западните покрайнини и с Дълг към запада от 25 милиона златни лева. Добре, че беше Сталин та поради участието ни в последната фаза на ВСВ на страната на Русия ни оставиха Южна Добруджа иначе се ни я беха зели.

12

Анонимен

преди 6 години

Навални на Запад ще го бият с палка, ще го заливат с вода и сълзотворен газ всекидневно. И затворът му щеше да е 10 години за нарушаване на обществения ред на режима на Запад. На Запад яко бият на улицата всякаква ***. Режимът не прощава на протестиращи.

11

Анонимен

преди 6 години

Щом го пишат той ше е новия чи фут ски ... руски .... !Ще става все глобално госпоството от изток на запад през океана .Всичко ще е весело и пълно с различни мешани етноси . Колкото по омешан по шашав ше става света .

10

Анонимен

преди 6 години

А Плевнелиев кога ?

9

9

преди 6 години

*** пуснаха този мошеник да седи там том му място

8

Ауууу

преди 6 години

Ах тея лоши Руснаци не дават на хората да нарушават закона и да безчинстват,лоши лоши,Руснаци....

7

Стига де

преди 6 години

Вчера пак писаха за този престъпник днес пак,хибридната война в действие...

6

Анонимен

преди 6 години

Това същество на снимакта ли е поддръжник ? Леле, че то почти всяка женска на запад вече прилича на такова, даже в София всяка 2ра се прави така... Ужас

5

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До Не познавате Русия!Че те хора ли са изобщо...

4

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Освободил го е... - защото Тръмп му чете конско...

3

Не познавате Русия!

преди 6 години

Вие не познавате руснаците!Това са железни, не, стоманени хора!Когато се налага, ще работят по 24 наден, всеки ден! Ще пасат трева. Ще живеят в сламени колиби. Мъжете ще мръзнат в окопите без шинели и ще си броят последните патрони. Жените и децатае работят във фабриките за ботокс до пълно изнемощяване.Но няма да предадат своя лидер! Такива са руснаците!

2

до 1

преди 6 години

По-добре коментирай арестите на 120 души в Хамбург, на които демократичната полиция им начупи костите.

1

Путин

преди 6 години

За един пуснат от затвора, ще вкарвам по 60, хахахахаха!И ще отворя една фабрика за ботокс, само със затворнически труд, чисто моя, хахахахаха!