39

Анонимен

преди 6 години

Аууууу как реват каманиските.

38

Анонимен

преди 6 години

До идеяАбсолютише! А пътьом може да приберат и некой индженер с колан за да го използват като артелирийски гъм!

37

Анонимен

преди 6 години

До ГУРБЕТЧИЯНай-много българи - около 110 хил. души са обявили, че се нуждаят от оръжие за лична охрана.Е КАТО ИМАТ ОРЪЖИЕ ЗА ЛИЧНА ОХРАНА ЩЕ МОГАТ ЛИ ДА РЕАГИРАТ И ДА СЕ ЗАЩИТЯТ КОГАТО СЛУЧАЙНО МИНА ПОКРАЙ ТЯХ И ГИ ПРОСТРЕЛЯМ В ОЧИТЕ С НЕЗАКОНЕН ВЪЗДУШЕН ПИСТОЛЕТ ?!..............................Ще реагират ама на кукуво лято ! Могат да реагират ,ако отдалече извикаш - абе пазете се ,че идвам с въздушен пистолет да ви прострелям в очите ! Но едва ли ще постъпиш така !

36

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

Най-много българи - около 110 хил. души са обявили, че се нуждаят от оръжие за лична охрана.Е КАТО ИМАТ ОРЪЖИЕ ЗА ЛИЧНА ОХРАНА ЩЕ МОГАТ ЛИ ДА РЕАГИРАТ И ДА СЕ ЗАЩИТЯТ КОГАТО СЛУЧАЙНО МИНА ПОКРАЙ ТЯХ И ГИ ПРОСТРЕЛЯМ В ОЧИТЕ С НЕЗАКОНЕН ВЪЗДУШЕН ПИСТОЛЕТ ?!

35

Станишев

преди 6 години

И аз имам една Катюша и още няколко оръжия за залпов огън, това е за самозащита (:

34

идея

преди 6 години

Нека всички те както са въоръжени да бъдат вкарани в казармата и така да имаме внушителна армия както преди 40 години.Команден състав ще се намери и само след месец сме с по голяма армия и от Турция!

33

Анонимен

преди 6 години

ще се въоръжаваме законно.с саби мечове бойни брадви доспехи копия и стрели.за по заможните ...балисти и стенобитни катапулти.изучавайте техниките на древните китайски селяни ,които също са нямали право на оръжие.

32

Анонимен

преди 6 години

Малкият Бейрут.

31

До 31 през Отоманско

преди 6 години

И СЛЕД ТОВА ДО 1944г. В НАСЕЛЕНИЕТО Е ИМАЛО ПРАВО ДА РАЗПОЛАГА С ОРЪЖИЕ. ДЕДО Е БИЛ ЗЕМЕДЕЛЕЦ И СИ Е ИМАЛ ПУШКА И САБЯ. ПРИБИРАТ МУ ОРЪЖИЕТО "ОСВОБОДИТЕРИТЕ". 1944г.

30

Чърчил

преди 6 години

Американците имат поговорка "Бог създаде хората а Колт ги направи равни"

29

анонимен

преди 6 години

всеки неосьждан бьлгарин с орьжие особено в селата няма друго спасение

28

ssovec

преди 6 години

Въоражавайте се БЪЛГАРИ ,идва времето в което ще решим проблема с черните.

27

Анонимен

преди 6 години

Извинявай, но ако сравняваш "притежател на оръжие" за армия, то имам изненада - Различни неща са. Организирана сила от 1000 души е много по опасна, от сулю и пулю с неизправно и некалибрирано оръжие, който не знаят нищо за съвременното военно дело.Българинът имаше иморъже, по мутренските времена, но не съм чул, някой да го е ползвал за защита. Тея бяха по-лоши и от сегашните политици, което ми казва, че притежанието не е от значение.

26

Анонимен

преди 6 години

До 32 - Какво ще ти е равното ? От чакай, нищо. Пак ще блъскаш за 600 лева и ще живееш във вмирисан 2стайна панелка. Поне сега ще можеш равностойно да се гръмне.

25

Uidis

преди 6 години

Prez sultansko vreme e imalo istinska svoboda i uvajenie, vseki u doma si e imal pushka i vajeta.

24

Анонимен

преди 6 години

никога няма да разрешат свободно придобиване.защото тогава всички ще бъдем равни.

23

Анонимен

преди 6 години

ненормалниците отдавна са въоръжени.незаконно и законно. за нормален човек обаче и за спортни цели ,,,мисия невъзможна.ако става въпрос за дългоцевно.а не искаш да трепеш ***.

22

Анонимен

преди 6 години

И на теб ти трябва 28, оръжие в тиквата, но и това скоро ще стане турска мacтийо, ще бягаш с подпалени шaлвapи към пуйкия...

21

анонимен

преди 6 години

Ами, че какво остава на хората-полиция и държава не пази, закон няма, саморазправата е единствения начин да оцелееш - като в джунгла е в БГ. Сигурно бройката ще расте

20

До 26

преди 6 години

И кво? Аз живея в САЩ от 22г и имам само един лък и един пайнтбол.Фалит ли се нещо или така ми се струва?