47

Анонимен

преди 6 години

В коментарите по-долу петата колона на Москва демонстрира величието на руската култура с която е закърмена.

46

Анонимен

преди 6 години

Джуджето ако ти каже "добър ден" погледни дали е ден понеже може пак да лъже.Иначе руският народ се надига и скоро ще му ударят един чепат МАЙДАН на сред червеният площад.

45

Анонимен

преди 6 години

Русия винаги е лъгала, лъже и ще продължава да лъже.

44

намеса в мозъците

преди 6 години

А вие другари русофили видяхте ли страхотния снимков фейк в руските медии? На оригиналната снимка са се събрали около празния стол на Тереза Мей Тръмп, Трюдо, Ердоган и представителят на СА на заден план е Меркел и коментират нещо. Руската пропаганда се е изхитрила да дорисува с фотошоп в празния стол на Мей отегчената фигура на Путин от който споменатите личности очакват благоволение и позволение за коментираното от тях. На всичкото отгоре на ревера на Меркел е добавена колорадска лентичка.

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 54Мъж и истински държавник!Колко да е мъж на високи токчета? И колко да е държавник, докарал най-големите катаклизми за Русия след края на Студената война?

42

Анонимен

преди 6 години

Мъж и истински държавник!

41

Анонимен

преди 6 години

Според последните думи на Путин Украйна е нападнала Русия, а руснаци и украинци продължават да са братя само че лошото украинско ръководство не разрешава на двата народа да консумират обичта си. Путин угоднически забрави балалайката според която виновни за войната в Украйна са САЩ (дали $5 милиарда за Майдана) за да не дразни "страхотния" си колега Тръмп. Нуланд спомена в ООН че САЩ са дали $5 милиарда на Украйна за Чернобил, но каква е разликата между Чернобил и Майдана? За Путин няма такава.

40

Анонимен

преди 6 години

Джуджака уж е голям чекист ама го вкараха в обяснителен режим. Сега се обяснява като ученичка, но проблема му е, че освен ватата и руските *** никой не му вярва.

39

Анонимен

преди 6 години

Много интересно как пресата във Франция и Германия се намесва във вътрешните работи на Русия. Тоя неудачник съвсем е изпифкал.

38

Гост+

преди 6 години

Путин защо се принизява да се обяснява? Ако не ги е хаквал съвсем не трябва да им обръща внимание. Ако ги е хакнал, при всички случаи е имало защо.

37

Забава

преди 6 години

"Но тъй като ние сме уверени в себе си, нас това не ни притеснява", подчерта Путин."Е те точно това изречение ебавва мамата и бърка грубо и без вазелин в гъззА на краварската и евроатлантическата ***. Соросогнидите получават психокризи и пиккаят газ от подобни изявления на Путин.

36

АДВОКАТА

преди 6 години

ЕСТЕСТВЕНО , ЧЕ "НЕ СЕ МЕСИТЕ" -----НЯМА ЯСНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА!!!ВСИЧКО Е В КРЪГА НА ПОДОЗРЕНИЯТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/.....ЗА СЕГА РАЗБИРА СЕ..../

35

Анонимен

преди 6 години

В чужди избори не е месят, но пък за сметка на това вътрешните ги магерят, както си поискат.

34

Анонимен

преди 6 години

На Пинокио му порасна носа...

33

Нa мене 34

преди 6 години

aко a н у с a ми се рaзширявaше с един милиметър нa всеки проникнaл вътре бежaнски ,или ц и г a н с к и ***,сегa aнaлa щеше дa ми бъде кaто крaтерa нa вулкaнa Визувий!

32

Анонимен

преди 6 години

За пресата е вярно , европейката преса обича да коментира съзнателно живота в русия включително и този сайт, руската преса определено си се занимава с техни неща и незаинтересованост към политическите структури на другите държава без Украйна.Така че дотук има нещо вярно.Естествено чрез бизнеса ,може да се влияние на много определени личности които да променят нещата , но мен никой не ме информира за тези неща , така че е трудно да каже че задължително се използват тези лостове ,просто не зная

31

Анонимен

преди 6 години

Путин с обелени колене не е "се ла ви",а направо "де жа ву".

30

Анонимен

преди 6 години

Е, Фашио Карлик е пообелил коленете при срещата с Психо Тръмпи, но.... се ла ви...

29

Анонимен

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТКрайният резултат от "преговорите" между Путин и Тръмп е край на Северен поток 2 и полски хъб с американска газ за Източна Европа.

28

дългият нос на Путин

преди 6 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !