13

Анонимен

преди 6 години

Хитър ход на Тръмп. В присъствието на красивата му дъщеря едва ли заседаващите ще са в състояние да мислят за нещо друго и да свършат нещо съществено.

12

Анонимен

преди 6 години

Че то и Меркел е започнала по същия начинКато " асистентка"??

11

Хм

преди 6 години

А у нас имало шуро-баджанащина.....Че то Тръмп обърна Белия дом на семейна фирма!Ама щом Ротшилд не възразява-не е проблем.То сигурно и пенсионираната даскалица на Макарона(също негов човек) ще вземе да се меши в политиката.

10

Анонимен

преди 6 години

Ей, никой не забеляза дизайнерското и откритие - кордели на лакетната свивка - ей!!!

9

Shopp

преди 6 години

Как така го замества?Нито гласува, нито взима някакво отношение.Откъде разбрахте, че го замества?Това, че я е оставил да му пази мястото, не значи, че го замества.

8

Анонимен

преди 6 години

Чудя се как нашите политици не 6а сетили още за такова нещо. От утре децата да заместват родителите.

7

Анонимен

преди 6 години

Само диктаторите възприемат цялата държава като бащиния. Ако не го импийчнат, американците ще берат много големи ядове.

6

Анонимен

преди 6 години

Е ок другите си идват с любовниците които наричат асистенти/ки.Тая поне изглежда добре на фонът на пенсионерският клуб който формират останалите.

5

Гост

преди 6 години

Хм, а вчера прочетох, че Мелания Тръмп е била "принудена да остане в хотела си" заради мерки за сигурност по време на разходка на първите дами, хихи, дали другият път, ще остане някой в тази комисия, при наличието на лице, което не е отиризирано от американския народ да го представлява на подобна среща?) Аз например, не бих останала на подобна среща. Не заради "непотизма", а защото въпросната Тръмп е външно лице с неясни функции, което е недопустимо на такова ниво.

4

Анонимен

преди 6 години

Човека си я гласи за наследник, така че момичето трябва да придобива опит в дейността президент на Обединените Щати. А къде по добре може да придобие този опит ,освен на срещите на най високо ниво.

3

saki

преди 6 години

Тия Тръмп са, като катун. Навсякъде цялата семейна тумба заедно. Комични са и всички им се подиграват.

2

Анонимен

преди 6 години

Ами вие нямате вече семейства бре джанъм!Или сте обратни или азиланти!

1

анонимка

преди 6 години

Хубавка е, ама дали я бива да обсъжда световна политика?Да си избира рокли, чанти и обувки и да остави политиката в ръцете на можещите. Било то и татко й....