23

Анонимен

преди 6 години

По-ефтини от тях няма. За 10 евро летях около нова година до лондон и за 16 обратно. Другонищо не съм плащал.

22

Анонимен

преди 6 години

За каква "минимална" разлика става въпрос тук-плащам 90лв за двупосочен билет от Великобритания плюс още 70лв за куфарите,и не си взимам билета половин година предварително,а само месец-два.Досега проблеми с Райън Еър не съм имал

21

пътник

преди 6 години

За каква "минимална" разлика става въпрос тук-плащам £40 за двупосочен билет от Великобритания плюс още £30 за куфарите,и не си взимам билета половин година предварително,а само месец-два.Досега проблеми с Райън Еър не съм имал.

20

Анонимен

преди 6 години

Кога бъгария еър отвори дюкян, не представителство в друга държава ... га сойките мъркат ше го видите това :)

19

С.Т.

преди 6 години

Началото на януари месец тази година и аз им сърбах попарата на тези от Райън. При мен полетът беше в обратната посока от София до Мадрид, като ни оставиха да чакаме на летището 6-7 часа. Стояхме и чакахме в пълно неведение, без да знаем какво се случва и ще излетим ли въобще. Това беше крайно непрофесионално от тяхна страна, за отношени към клиента въобще няма какво да говорим. Аз и моето семейсто, със сигурност няма да летим повече с тях.

18

Григо

преди 6 години

До ...Ама така хубаво казано!

17

до 19

преди 6 години

Ами в статията седи ясно че са ви докарали в София ти къде си зе изгубил?

16

Иван Асенов

преди 6 години

Подобен номер са ми правили и на мен Райънеър, само че беше кацане "само" на 100 мили от планираното. Иначе и нас ни зарязаха без обяснения, сами да се оправяме. Крайно некоректни.

15

Анонимен

преди 6 години

Каква поръчкова статия, бе, ***, ела ти да ме докараш от Варна до София да видиш какво ще ти поръчам! *** нещастния ***

14

Петър

преди 6 години

Поредната поръчкова статия тука срещу рейънеър. Много ги бърка българия еър това че лоул кост компаниите предлагат много по качествена услуга от тях и вместо да се съсредоточат върху това да подобрят услугите си опитват с поръчкови статии.Така няма да стане и фалита на българия еър е въпрос на време.

13

Анонимен

преди 6 години

балгариа еър с 7 самолета ... дали може се сравнява с Райън и Уиз ... няма как остави тия новинки тука ... лакардийки :))

12

Анонимен

преди 6 години

Колеги коментиращи, в грешка сте, ако си мислите, че цените на Райън са ниски. Може да са ниски само ако си купиш билет за след 6 месеца и си без багаж. За нормален пътник с един-два куфара, летящ до нормално летище, почти няма разлика. Тук се цитират някакви числа по 300Е до Мадрид, не са такива цените!!! Да не би за бизнес-класа да става въпрос? Сметнете си всичко колко ще ви струва, ще видите, че разликата е минимална. И за тази разлика струва ли си да те зарежат посред нощ на 500км от вкъщи

11

Анонимен

преди 6 години

До 13 ТАКА Е. ТАЗИ ФИРМА ТЪРСИ НЯКАКВА ПЕЧАЛБА. НО ИНТЕРЕСА НА КЛИЕНТА Е ДА.МУ Е ТЪНКО ПЛАЩАНЕТО..НЕЩО КАТО ПРИ ЖИВКОВ ВСИЧКО НИ БЕШЕ ТЪНКО ОТ ПРЕДПРИЯТИЯТА . НО КАТО КАЧЕСТВО СЕ БЕШЕ ***.

10

До номер 12

преди 6 години

Не ми говори за България Еър , че те са по зле и от Райънеър . Как им закъснявали полети от Берлин , заради лошо време , адруги авиокомпании летяха без проблеми. И как един път не мидадоха да се кача в самолета , защото ми бил анулиран , ама и те не знаеха защо е бил анулиран , при положение , че имах билет и си бех платил .

9

...

преди 6 години

На който Райън не му харесва, следващия път Ер Франс, Луфтханза, Бритиш Еъруеиз, Ал Италия, Олимпик, България Ер и т.н. ... ама кеша е друг в пъти, а полета същия. Като разлика мога да посоча, че на Райън самолетите, които летят от Сф са чисто нови, а на другите са 20-30 годишни refurbished... това от първа ръка дето ги подържа ;)

8

....

преди 6 години

Истината: Полетите от/към СФ на Райънер са БУКВАЛНО ФУЛ на излитане и на кацане, а полетите по същите дестинации на другите авиокомпании са все по-празни = капризите на пишещите нямат никаква стойност. Успех на гъзарите!

7

Явор

преди 6 години

Като доста хора и аз веднъж реших да пробвам да летя с Ryanair, за да ми излезе уж по-евтина почивката и подведен от техните реклами се навих. Премеждията, през които преминах са достойни за роман, но в общи линии - не ми излезе по-евтино, дори мога да кажа една идея по-скъпо. Пътувах като бях почти буквално смазан от пасажера до мен, господинът наполовина беше легнал върху мен. Бяхме разделени с моите приятели и не можехме да си говорим по пътя, а единият куфар беше видимо ритан от всякъде.

6

...

преди 6 години

истината е, че повечето пътуващи с Райънер пътуват за първи път със самолет. Повечето от тят са бедни имигранти, които до сега са пътували с бусове и автобуси по 2-3 дни от Германия, Франция, Испания, Италия и то на двойни-тройни цени за този гърч! Сега обаче, те са 'важни пътници' - пътуват със самолет! Абе я у лево бееее, дрипльовци! Следващия път си купете билет за Луфтханза, ама социалната помощ не стига..

5

...

преди 6 години

Не защитавам Райънер, ноооо не може да се циганиш за билета, да искаш да пътуваш по-евтино от колкото с автобус и каквото и да е друго превозно средство и да имаш претенции. Като не ви харесва Сф-Мадрид за 15Евро, ми купете си от България Ер за 300 или пътувайте с прекачване за 300+ (където полетите с прекачването ще ви дойде дубъл време), като никой не ви гарантира, че няма да закъснеят полетите и в крайна сметка ще сте се набутали. Райън правят точно това, което обещават - точка А до точка Б

4

...

преди 6 години

Искам този, който ми е поставил минус да се аргументира :) ..иначе минуса отива в мишата му дупка!