20

Анонимен

преди 6 години

Цяла държавна армия не може да изгони хиляда платени наемници, подкрепяни от САЩ и Европа и техните арабски приятели.

19

серьожа

преди 6 години

Чъки по-кротко бе обърка статията тук нЕма нищо за Русия-:)

18

чъки

преди 6 години

Русофилите мразят еврейте,те обичат арабите и мюсулманите.Русофилите харесват м'сулмански Иран.Обичат ислямския диктатор Кадафи който се гаври с българските лекари 8 години.Обичам ислямския диктатор Аасад.Русофилите са ***,която яде от вътре българската държава.Питай един русофил кой е неговия президент-ще ти отговори-Путин.Русофилите са гототви да избиват българи ако божеството от Кремъл им нареди.

17

Анонимен

преди 6 години

Но кой ще е истинският обедител? Че много яст.реби са дошли на ***.

16

Анонимен

преди 6 години

Бъркаш много филмите. Еврейте са понасяли много войни от арабите с цел прогонването им. Но все пак са удържали фронта. Това , че някой им е помогнал няма общо. И на българия е помагано с турската окупация.Второ палестинска държава също НЯМА ...или само ти я знаеш. Въпроса е затворен. Това е Израелска държава и си я бранят. Ти си лай , колкото искаш.

15

Анонимен

преди 6 години

Никой не отрича, че преди хиляди години по тези земи е имало евреи, но когато Чърчил ви подарява Израел колко евреи има ? Евреите започват да прииждат след това, откакто има Израел не сте спрели да мачката местните палестинци. Само се оправдавате с Хитлер, а сте същите тарикати. По твоята логика България трябва да обяви война на Сърбия, Македония, Турция и Гърция понеже преди години техни земи са били български. Нагъл си и то много.

14

Анонимен

преди 6 години

До 15Глупости не ми се слушат. Аз му говоря за 7 века преди Христа....той за Чърчил.Историята не ти е силна черта , не се напъвай.

13

Анонимен

преди 6 години

Следи имало :D Следи има, ама ЕВРЕИ НЕМА :D От момента в който Чърчил ви подарява държавата Израел, вие се държите с палестинците както Хитлер се е държал с вас. Израел не е спрял за завзема и окупира нови територии и да изтласква местните. Какво ми цитираш данни, че имало преди хиляди години евреи там ? То и на българите са един Господ знае къде, значи ли, че трябва да нападнеме половин азия и да си направиме държава на 5 морета.

12

Анонимен

преди 6 години

До 12 "Първите сведения за еврейския народ датират от XIII век пр.н.е. и са открити върху Мернептахския камък, който показва, че те са населявали земите на Израел, където понастоящем е разположена и държавата Израел."

11

Анонимен

преди 6 години

Виц си ти . Вярата на която се облягаш е създадена от човек Еврейн. Не от арабин.Прочети си историята. .Не да ми говориш от учебника на СССР. Тази земя е колкото арабска толкова и еврейска. А щом са е защитили значи е еврейска.

10

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИзраел си е еврейска земя От 2000 години.--------------------------------------------------------------ХХАХАХАХАХА, виц на годината :D

9

Анонимен

преди 6 години

ИД държи вече само няколко десетки квадратни метра --------------------------------Демек една гарсониера ли ? :D Явно са го закъсали яката талибаните

8

Анонимен

преди 6 години

Израел си е еврейска земя От 2000 години. Арабите нямат място там и Израел им го показва вече 70 години добре. Ето и в тази бъркотия ....Израел не се е намесил ...намесва се само когато бъде атакуван от арабите .

7

Ч.

преди 6 години

Близкият Изток няма да се отърве от войни през следващите 20 години. Ще има война за и против създаването на кюрдска държава. Тя ще се води предимно с Турция, но и Ирак няма да изостави своите кладенци на Северозапад. Предвиждам жестоки погроми и бедствия в Афганистан, много остър сблъсък между Иран и Саудитска Арабия, нови конфликти между арабите и Израел заради Газа и най-вече глад, мизерия, срив в производството на петрол, милиони бегълци и морален упадък на исляма.

6

Анонимен

преди 6 години

СпонсорираниТе от путин ...даже не се бият с ИдиЛ ...Защо ли ? :)

5

Експерно становище

преди 6 години

Спонсорираните от Кери и кака Клинтън умерена опозиция с канибалски наклонности дават фира май?

4

Анонимен

преди 6 години

Войната с ИдиЛ свършва. След което започва истинската - разделянето на Сирия.

3

Х.

преди 6 години

"... напът да поемат контрола"? Това да не е някакво съществително от напъвам се?

2

ГАДОРЯН

преди 6 години

Каква гавра. Единоверци да се трепят. Мислите че е случайно ли? И мислите че са случайни създаването на християнството, исляма и падането на Рим. Да бе да

1

Анонимен

преди 6 години

Браво ? USArmy и Иракската сухопътни армии мачкат яко маймунитее. Fire in the holeeee