40

Анонимен

преди 6 години

Милиарди откраднаха полицията излезе на протест и това беше най умното където можеше да измислят сами да си събират парите по пътищата кой колко си изкара без винетка 50тунка без застраховка 20 30 хванат с мигранти 1000дарка.олеле майчице

39

no name

преди 6 години

А пунктовете за ГТП, кога ще ги стегнат - за гуми/за грайфер, за ДОТ/, за спирачки, за окачване за ИСТИНСКА проверка, а не колата да стой там като паметник за да я снимат камерите и си готов... дай 40 лв. за 20 минути никаква работа. Така ли иначе много често знаците стояха на един метър пред патрулката, щото трудно се закрепяли...... Хора осъзнайте се, всичко това е за още парички от глоби, сега ще се почне с някави безумни снимки да се чудиш на дърво ли са били качени.

38

Фустера

преди 6 години

Проблема не е дали има или няма знак за камера.Неможе да се изпреварва на завой,без никаква видимост или да виждаш че срещу теб идва кола и въпреки това да започнеш изпреварване,като се надяваш идващия срещу теб да намали,за да може ти великия шофьор да се разминеш с него без да се ударите челно.Също така има доста безмислени знаци за ограничение от 40-50 км/ч на места,който служат само за хранилка на служителите от КАТ.Просто трябва да караме разумно на пътя.

37

WTF

преди 6 години

Идеално. Айде сега всички, които реват за цената на петрола, но карат дъртите си щайги с над 150 км/ч, "икономично", да видят колко пари ще почнат да пестят като карат нормално.

36

Реалист

преди 6 години

Проблемът е неработещият КАТ, а знаците дали ги има или ги няма е нещо много второстепенно. Без работещ КАТ никъде по света не се спазват правилата и войната по пътишата на България е пряко следствие от неработещия КАТ. Защо българите са примерни шофьори извън България, а чужденците са на-опасните шофьори в България? Всичко е от липсата или наличието на контрол. Размерът на санкциите е несъществен независимо дали има или няма контрол,като даже в България става по-лошо при завишаване на санкциите

35

до 34

преди 6 години

Ами отивайки да ти правят криминална регистрация, както ти искаш! Подкрепата ти за махането на знаците е подкрепа за убийците на пътя.

34

nemam nervi

преди 6 години

Изпотрепахме се по пътищата-но не заради тия знаци дали ги има или няма ,очаквам същия ефект ,като задължителното каране с фарове по всяко време

33

Анонимен

преди 6 години

Браво, никаква толерантност към убийците на пътя, и криминална регистрация към всички които подкрепят убийствата по пътищата.

32

Анонимен

преди 6 години

Много е важно да сме денонощно информирани какво правят или не правят най-безполезните твари в държавата. Една статия няма за културно мероприятие, състезание или нещо хубаво. Но има по петдесет писания на ден за рушветчистващите парцалеси.

31

Анонимен

преди 6 години

МАХНАХА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ КАМЕРИ И ЗА ДВА ДЕНА КАТАСТРОФИТЕ СЕ УВЕЛИЧИХА ДЕСЕТОРНО!НО ЗА КАТ НАЙ ВАЖНИ СА ГЛОБИТЕ ОТ НЕЩАСТНИЦИТЕ!ПРИКАЗКИТЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТ..ВАМАЛЯВАНЕ НА КАТАСТРОФИТЕ СА САМО..БЛЯЯ..БЛЯЯ

30

Аз

преди 6 години

Рекетьори! Това с нищо няма да подобри безопасността по пътищата!

29

Мистър Уейн

преди 6 години

Честито на първите спечелили "билети"

28

Анонимен

преди 6 години

Нали уж бяхме демокрация защо да не може всеки да кара както си иска?????

27

Анонимен

преди 6 години

Научете се да карате най-после.

26

БГ

преди 6 години

Във Варна КАТ обявява всеки ден къде ще има радари, правителството маха знаците ,а те обявяват къде ще има проверки -нещо мирише тази работа?

25

гостжурналистка

преди 6 години

Всички ,които реват против снемането на знаците са от отбора ***-карачи ,дано сега им го подадат по-яко.

24

Колев

преди 6 години

Преди около 15-20г.имаше един катаджия-офицер от Симеоновград,който си носеше подвижни ограничителни за скорост знаци в личния автомобил.Работеше за себе си.Заловиха и му дадоха"възможност да се пенсионира".Питайте Иван Петров тогава директор на РДВР Хасково и после депутат от ГЕРБ.

23

Анонимен

преди 6 години

Това НЯМА да намали жертвите по пътищата. Така че не това иска държавата. Тя иска повече глоби и парички.

22

Мирослав

преди 6 години

Ама много сте ми интересни. Като излезете от България в посока Гърция или западна Европа, стават толкова дисциплинирани шофьори, че нямам думи... Унас карате с 200, спирате където не трябва, пешеходната пътека не съществува като понятие при българския шофьор! То това явление не е само с шофирането де... *** си го хвърляте в кофата в Гърция, а унас където дойде... За това сме на това дередже вече 30г...

21

Анонимен

преди 6 години

Айде сега сините ризки да се СМОСЕЗИРАТ, защото това е противоконституционно. Има такава дума - непротивоконституционствувателствайте. Някой доста добри парички ще направи като съди държавата.