23

чарли

преди 6 години

Как ли сме живеели преди когато нямаше камери ?

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен kradesh, chupat ti rychichkite. niama nujda ot kameri...че арменският поп трябва тогава да е и без крака...

21

Анонимен

преди 6 години

Не 4000 камери,а 4000 затвора постройте,така ще се отвори и работа за надзиратели,и населението ще си отдъхне от тая напаст от джебчии.

20

Анонимен

преди 6 години

И как камерите точно пазят хората. Сигурно имат монтиран в тях високоенергиен лазер който изпържва джепчиите на място.

19

Хаха

преди 6 години

Смях драги зрители. Да сте чули за осъден джебчия? И от какво точно ни пазят тези камери нещо неразбрах.Смешна държава.

18

Анонимен

преди 6 години

kradesh, chupat ti rychichkite. niama nujda ot kameri.

17

луди

преди 6 години

Почнах да се чувствам в безопасност направо :) сега дайте статистика колко струват на данъкоплатеца тия 4100 камери и колко престъпления са разкрити или предотвратени с тяхна помощ, да не се окаже, че за пет джебчийки сме платили от джоба си 20 млн. лева... Щото тогава по-евтино ще ни излезе да ми открадне някаква крадла 20 лева на пазара, отколкото да ни открадне държавата 20 млн лева...

16

Без думи

преди 6 години

Петя, как точно си работила по тази статия ? ти да не си паднала от небето?Тук в БГ никой не пази хората а нещо повече не се интересува. Напротив .. пази всячъски престъпниците .. !!! Та твоята статия е просто смешна !!!

15

Анонимен

преди 6 години

Като погледнеш цяла Варна е в камери. Но ... работещи = 0

14

Banshee

преди 6 години

"Над 4100 камери ни пазят.."А колко от тези 4100 камери работят?

13

на фризьор

преди 6 години

Откакто джебчиите разбраха, че има толкова много камери по улиците, почнаха да ходят по-често на фризьор. За да изглеждат по-хубави на снимките.

12

АМАН от Цветанов

преди 6 години

стотици хиляди момчета са облъчвани от педофили в училища и детски градини с цел да станат пасивни хомосексуалисти.ЦВетан Цветанов не се накради на милиарди ограбвани от народа кървави левове и евра аман от тоз престъпник подава София ..

11

арести з а убииците

преди 6 години

Тежкит е увреждания на милиони граждани групово и поимено с е правят с нарочно проивеждана видео терор техника контролирана от терористи и педофили.Уврежданията от камерите с а видими и се диагностицират и усещат веднага след незаконните престъпни снимки.Нови камери незаконно монтирани буквално режат главен мозък и очи на водачи на МПС.Инфрачервени диагностични камери доказват моментално тежките повреди на телата на сниманите

10

аман от терористи

преди 6 години

нагли престъпници менкащи на власт нарочно създадени престъпни групировки маскирани като партии провеждат показна ликвидация на БЪлгарите в БЪлгария с все по жестоко вредни техники вкл монтирани в лични документи.НАгло корупционните системи з а видео терор увредиха милиони деца тежко и трайно вкл с педофилски обемно проникващи програми пускани през камерите за облъчване на децата.Всички момичета в училищат аи детските градини имат специфични увреждания на майчините органи от педофислки камери

9

арести за терористи

преди 6 години

Towa sa Тежко терористични проникващо сканиращи СПИД активни терористични съоръжения забранени от ЗАКОНА:Съгласно конституцията:л. 32. (1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие

8

секънд хенд

преди 6 години

В Саудитска Арабия нямат камери!Нямат и джебчии!Щото просто им чупят ръцете!

7

Анонимен

преди 6 години

камерите все обърнати "навън". А кога ще видим камери обърнати "навътре"????

6

Анонимен

преди 6 години

Медииния герои се обади ионко добро утро тисе обади миличък бре как не захапа книжките и корупцията

5

Пепо

преди 6 години

Хахаха-дали ***,който краде или кой и да е друг ще се трогне,че някаква си камера го снима? Докогато съдии и прокурори си пълнят джобовете,и освобождават крадци,бандити и убийци,тези камери са като част от даден декор.

4

Кратун

преди 6 години

Гадни манипулатори сте! Камерите не пазят! Пази този, който трябва да удари джебчията през ръцете. Но "камерите пазят" звучи някак приспивно, за да не питаме защо се хвърлят огромни средства в нагласени търгове.