27

Dublin

преди 6 години

Gurcia...okolo 10 000 000 naselenie...Realno poluceni / 800 000 000-razhodi po obrabotka na dokumentite I po transha./..Interesno, da ti prehvurliat virtualno 7 mild media 2MVF smetka I Realno po tvoia smetka 800 mil...,Kolko li ste te chargAT krivonoste lihvari...;))Ta v tozi red na misli....po Kolko se pada na KALPAK...70-80 evraki...stava za po edna piceria pri gruckite ceni...+ butilka vino...;))

26

Dublin

преди 6 години

6,9 милиарда от 7,7-те гласувани днес ще отидат за покриване на плащания по обслужване на гръцкия дълг, а останалите 0,8 милиарда ще се използват от правителството за плащане на пенсии и заплати и други належащи сметки........Iano na dulgovata IGLA...

25

Анономен

преди 6 години

Сиртакито продължава...

24

Меркел

преди 6 години

Гръцките масони - най-силните масони в Европа!

23

пускане

преди 6 години

От самолет ли им ги ПУСКАТ?

22

Румен

преди 6 години

Също като у нас. По целесъобразност или под политически натиск съдът променя радикално решенията си. Това се казва пример за европейска правосъдна система.

21

маке

преди 6 години

гръцка фирма за 12 работни дни плаща 130 лв на работниците измислили са хиляди начини да вземат пари и нито един да дават

20

Нереза

преди 6 години

До BurzumНа мене ми пускат, студентки, секретарки, манекенки, всякакви ми пускат.

19

Анонимен

преди 6 години

*** ги защото ги обичат ;))

18

Анонимен

преди 6 години

Хора,оставете гърците,те винаги са били хитри хора.Дългове-мългове,но заплатите и пенсиите им в пъти по-големи от БългарияНакрая май Германия ще плаща сметката на гърците.Обаче заедно с Германия и другите Европейски държавиНие да си гледаме нашето.Както каза една централноевропейска държава - никакви договорки и договори няма да спазваме(и не искат в ЕС),докато не ни гарантирате,че няма да плащаме гръцкия дълг! А къде спят нашите политици,ние най-бедната държава ли да плащаме масрафа на гърците

17

Фанариотски номера

преди 6 години

Подлостта на гърка е пословична, нама геле. А че са цивилизация, добре. Но нас с вас какво ни топли всичко това? Мен специално, абсолютно нищо. И златни да са им курортите и на двойно по-малки цени да ме канят нито ще им стъпя, нито ще ги чуя. В Гърция бих отишъл само за историческите факти и то ако ми остане време. Да си ядат рибата, да си пият ракията прехвалена и да споменават с добро Ханс, че още им помага. А някога какво било е лански сняг и няма помен от него.

16

Анонимен

преди 6 години

Муахахахаха....гърците са най-големите тарикати на тази земя!Не случайно има един израз: Евреинът, когато разбрал, че се е родил гръкът и се разревал!

15

Циник

преди 6 години

Значи дават ти ени 100 МИЛИАРДА заем ....и после още 200 - да си плащаш вноските...минават години - и ти ги опрощават!НЕ Е ЛУД - ТОЗИ ДЕТО ЯДЕ БАНИЦАТА....!!!!

14

шматка

преди 6 години

Преди няма и година гръцкия дълг беше 162%от БВПСега понеже се оправят дълга им стигна 179%Голямо оправяне настава

13

шматка

преди 6 години

До15Пич имаш проблеми с разбирането на текстЕС по най гаден начин каза на гърците да си за.рат правораздавателната система сещаш се къде.От това по голямо унижение няма накъде.ЕС не зачита официалните институции в Гърция.Това ако не е протекторат не знам какво е.

12

Анонимен

преди 6 години

До Леле, лелеМанчо Гърците да не са като нас да се навеждат пред всеки.Гърците можем да ги настигнем по дългове, но не и по живот.А те никога няма да си платят дълговете, наш Боко пак стана за смях, само нашите плаз.модии не можаха да разберат че ГЕРБ е бита карта и губеща кауза.ГЕРБ пак са оакани, те теглят заеми, а на Гърците им дават без никакви проблеми.Наведената стойка на Борисов не се харесва дори и на Брюкселските меки китки.Колко сме ЖАЛКИ.

11

Вива

преди 6 години

Браво на испанците, така се брани национален интерес, когато си убеден, че си прав

10

Анонимен

преди 6 години

За освобождаването на 3-*** "експерти"-7,7 милиарда евро!!!!!!!!!!Смятай каква ще е печалбата от тази приватизация на активи и кой ще се омаже от нея!!

9

Леле,леле,

преди 6 години

Тия не се налапаха. Изцицаха парите на цяла Европа,ядат,пият,живеят и все са пред фалит. Когато парите на ЕС свършат,гъците така ще дръпнат напред,че ще се окажат по-богати от всички нас. Те са и мощна туристическа дестинация и от всичко цицат пари. Византийски хитрини,но добре им минават номерата. Нищо лично. Жал ми е за клета България.

8

Анонимен

преди 6 години

както е тръгнало скоро ще ги настигнем по дългове,така е тука ,един харчи всички плащаме,да си ги харчат политиците крадените от нас и нашето бъдеще пари,но за всичко има видовден