10

Анонимен

преди 6 години

За 30 години демокрация пътищата не можем да поддържаме с мантинели,асфалт и маркировка.Само че трафикът е увеличен 1000пъти.ами проста сметка показва че от далавери пътната инфраструктура е тотално изостанала от съвремието,а шофирането и автомобилите са се подобрили усложнили и увеличили.че глупаво каране има-но ни трябва и развитие

9

Кратун

преди 6 години

Добри идеи и примери от други държави има много. Лошото е ганьовския манталитет. Дадеш ли власт на ***, първата му мисъл не е как да направи нещата да работат по-добре за всички, а как чрез властта си да принуди някой да му дава пари и каква схема да завърти. И *** не може да проумее, че няма как той да е добре, ако прави зле на другите.

8

Св.Св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Ами ние ако се дисциплинираме за чий ни е този нов орган? Да почерпим опит от други страни с положителен опит, толкова ли е сложно... Вижте как го правят хората и да го въведен при нас. Това важи за всяко нещо. Нещата оттатък са изпипвани със стотици години, а ние караме по метода: проба-грешка. По този метод ще стигнем до реални резултати след няколко поколения.

7

Анонимен

преди 6 години

и как точно доржавата губи 2млрд лв от птп-та?

6

Анонимен

преди 6 години

не мисля ,че глобите стряскат някого,по-високите глоби водят до по-висока корупция,това ,което наистина плаши е неотменимостта на закона и наказанието,ако за всяко нарушение си има неотменима по никакъв начин санкция,независимо от социалното ти положение и връзки,то превенция ще има,но ние сме далече от това все още

5

Ликвдидация на КАТ

преди 6 години

На практика за всяка катастрофа са виновни длъжностни лица вкл от КАТ който вместо да спазват ЗАКОНА глобяват всеки дръзнал да го спазва Зверски с разоряващи жестоки глоби и включване на жертвите на постоянно следене и увреждане през тежко терористични съоръжения в лични и други документи.КАТ на пътя у нас в BUlgariа означава смърт или тежки проблеми..НЕ може повече така..НАд 1000 000 са тежко пострадали от активация на черни масови убиици през КАТ .Над 3000 000 imat холограмни отпадъци

4

Ликвдация на КАТ

преди 6 години

Досега не видях з а повече от 35 години като експерт МВР и КАТ да работят за БЕЗОПАСНОСТ НА движението.НАпротив слугуват на терористи и масови убиици .Закона изрично забранява лепенето на отвличащи вниманието на водача стикери на предно стъкло.Терористите от КАТ глобяват зверски ако не сте си купили нагло вредни холограмни скенери и не сте ги залепили на предни стъкла.

3

арести за терористи

преди 6 години

Основния закон забранява Камерите вкл тежко терористични сканиращо проникващи като тези монтирани по пътищата въпреки ИЗРИЧНАТА ЗАБРАНА.НАши Тираджии облъчени от 'електрожени" и камери пристигат с СПИН подобни увреждания .Вярно е че нагло корумпирани на власт вземат стотици милиони рушвети за да внедряват вс е по жестоко в редни камери ама МВР Трябваше д аги арестува отдавна..

2

Ликвдиция на КАТ

преди 6 години

Na Първо време трябва д а с е уволнят и арестуват всички престъпници внесли нагло престъпни проекто наредби през парламента.На практика вече десетина години КАТ и МВР тероризират с нагло терористични НЕЗАКОННО проекто наредби милиони водачи и пътници.ЗАКОНА Забранява фаровете денем КАТ глобява ако не ги включите .Вчера експерти само за 32 км бяха заслепени от скенери против мъгла включени денем 400 пъти.Слязоха тежко повредени и с увредено зрение.

1

Иванчо

преди 6 години

До Анонименможе, ако тия, които са отговаряли са това си върнат заплатите поради несвъпшената работа и то години назад!!!