11

ОМРАЗА

преди 6 години

МРАЗЯ ПОЛИГАМИЯТА С ВСИЧКА СИЛА

10

не ни трябва

преди 6 години

бич за културата ,,полигамията,,

9

проституция

преди 6 години

харемен бърдак големо ,,учене пада,, много такива ,,робовладелци,, кой ,,строй,, ,,строим,, ,,хаос,, ,,многоженство,, ,,хомосексуализъм,, ,,педофилия,, ,,променяме се от полза за Вас,, съборе си бърдаците ,,робовладелци,, ,,строители на хаос,, дъра бъра

8

Пример лош

преди 6 години

за цар соломон ли говорим най мъдрия най разпуснатия му светнало

7

Анонимен

преди 6 години

Нещо не му се забелязва на Стефчо Данаилов да е самокритичен, нито пък на Аленчо Делонов, на Наимчо Сюлейманов, Моника Белучева и от сорта многознайни и по-малко познайни персонажи.

6

Анонимен

преди 6 години

"Хората разбират любовта различно..." - колко хубаво сте написали!Но и самите вие не го вярвате. Да не говорим за отпа*дъците, които организират постановки и дори психо-тормоз, ако някой откаже да се превърне в корветка-марионетка. Сега са на мода евателните откачалници."Не народ а ...!"

5

Анонимен

преди 6 години

Моногамията не отрича възможността и двамата да са имали по повече от един партньор преди това, а това което описвате се нарича промискуитет.

4

Анонимен

преди 6 години

Омръзва им на жените, този мъж.А да си сподели чувствата,той че вземе изневери или напие се и я пребие за спорта.Секса не ги пали,докато я побърква от кеф преди.Нормално в един момент да се отвърже и да си живурка.

3

Слушател

преди 6 години

На сутрешна опашна за закваска в с. Лозен 1986г.Две пенсионерка си говорят. А *** ТИЯ ПОЛЯКИНИ С ТАЯ ФРЕНСКА ЛЮБОВ ЩЕ НИ ОТСЛАБЯТ.МЪЖЕТЕ.

2

Анонимен

преди 6 години

Ми...аз съм моногамна, да се гръмна ли?

1

Анонимен

преди 6 години

Дайте още малко с пропагандата колко е "яко" да се праскаме с целия свят и да не правим семейства или - анатема - деца. После в съседната статия ревете колко ни е отрицателна раждаемостта. А в по-долната, как нямало "мъже".Точно прелетните птички нищо не научават за прословутата любов. На 180 градуса на обратно на написаното в статията.