10

МУНЧО

преди 6 години

До Анонимен 1 А какво да правим с бездушните и нагли търговци закичени с титлата д-р? какво да правим с тези които гледат на получилия инфаркт като вече обречен студен труп и вместо с внимание го товарят като чувал с картофи в линейка приличаща на пикап за зарзавати? За това ли ни дерат кожите с осигуровки и данъци? Ами като казваме А нека някой да поеме инициатива и да кажем и Б.

9

роко

преди 6 години

Само бой по каските,мафиоти в бяло,малко вие като земат да ви трошат и краката тогава ще се разработите *** облечени в бяло!!!

8

Фенчо

преди 6 години

Безпомощна държава..

7

Анонимен

преди 6 години

Държавната "Бърза помощ" обикновенно се отзовава на 40 тата минута без изобщо да бърза.В случая болница Костенец се намира на 160 метра от село Момин Проход.Според тяхната версия са се отзовали на 20 минута и без нищо ги е бил съседа ,после са продължили работа без да извикат полиция и да го осъдят за пари?Не вярвам на лекарите, сигурно са утрепали човека.

6

Анонимен

преди 6 години

В никакъв случай, по никакви причини, лекарите не трябва да бъдат бити, въпреки че единици от тях заслужават разстрел. Но това трябва да се решава по закона. Много, ако не 2/3, от лекарите са груби, небрежни, незаинтересовани, гледат да се отърват от човека, който идва за помощ от тях, надменни са, цинично иронизират, с ченгел им вадиш думите от устата, много често са невежи, болният за тях е детайл на поточна линия, грозно. Затова по-първични типове налитат да ги бият.

5

нормален ден

преди 6 години

в нормална демократична държава. Отивам за банани.

4

PD

преди 6 години

Явно гилдията, няма да се сети, защо това и се случва. А беше време, когато бяха наравно с кмета, даскала и агронома.А и да се окаже кажем от услугите им, парите няма да върнат, нали?

3

Ган

преди 6 години

Всеки лекар с пистолет и стрелба на месо.Е *ати и държавата, всеки си прави кой каквото пожелае. Не може този съсед решил че вината е на лекарите и пердах, утре ще реши че в магазина са му са се усмихнали на криво и пак удари.Само на мен ли ми прави впечатление че агресията се увеличава? Извода е, умните се изнесоха и останаха само хуните в БГ.

2

Манго Джери

преди 6 години

Удрииии...

1

байхейс

преди 6 години

днес бг,какво се правите на луди !!!вие сякаш никога не сте имали взимане-даване с тези некадърни, алчни, корумпирани и мързеливи касапи и знахари наричащи себе си "лекари"не бой - разстрел заслужават те !!!