48

г.г

преди 6 години

Да не говорим колко мръсно е морето, колко долнокачествена е храната, и безбожните цени на някои исторически обекти. Не е нормално входа на двореца и ботаническата градина в Балчик 95да е 14 лв. Това никъде го няма. Колкото и да е красиво мястото, това е обирджийство. България на море повече не!

47

г.г

преди 6 години

В момента съм в Кранево, миналия месец бяхме в Керамоти- разликата е огромна. Като теглим чертата сме дали едни пари, с тази разлика, че цената в Гърция си струва, а в България не. На плажа в Албена едно кафе е 2.5 лв за една ***, долнокачествено кафе. За чадър и шезлонг още още по 15-16 лв за двама души, ако пиеш нещо сложи още по 4 лв на човек и какво излиза 30 лв на плажа, ако не ядеш.За тези пари в Гърция и ще си изкараш добре на по-спокойно място, ще може и да се нахраниш.

46

xoxo

преди 6 години

Мега яки пичове, опорната точка за "***" се изтърка. Много сте спрели във времето. Все ми е тая къде ходите на почивчици. Сега на някои руснаците почват да им пречат- да нямате натурални актове за плажа бре? Свят голям кой ви е спрял да ходите дет искате?

45

Анонимен

преди 6 години

"73 на сто от българите ходят на почивка в България, 7 на сто в Гърция и 3,5 на сто в Германия" Брутално! Да ви имам социологията! Представям си какво могат и как го сътворяват с цифрите по избори...

44

3232

преди 6 години

До каринаНа нашето черноморие ни изгониха от плаж, защото бил "плажа на руснаците". Като те карат да се чувстваш чужденец в собствената ти държава и те гледат само в ръцете за пари, естествено че ще ходиш другаде където те ценят като турист.Вкусна храна, чисти плажове и усмихнати хора. Това е Гърция. И затова се връщаме всяка година. Можеш да отидеш с повече може и с по малко пари, кой както се уреди.

43

Ами питам?

преди 6 години

До Ами незнамТези твои роднини и приятели на 500-600лв.месечно възнаграждение ли са?

42

BG

преди 6 години

Някой ще ми обясни ли защо в България поне едно 95% от хората навсякъде са намусени и в лошо настроение? На всичкото отгоре са и много невъзпитани и агресивни. Като диви зверове са. Това на един нормален човек прави много лошо впечатление и въобще не му се занимава с подобни индивиди.

41

Ами незнам

преди 6 години

Незнам за вас но всички роднини и приятели тази година са извън страната на почивка. Имам само един познат който изпрати снимки от морето тук, но след като се завърна от Австрия на почивка. Всичко останало е в Гърция, Турция, Италия, Белгия, Словения и леля ми отиват до Москва.Тази статия пак изкарват някакви данни които нещо ме съмняват. Мисля че реалността е доста по-различна.

40

гошо печиния

преди 6 години

аз си одим у кипър. скъпо, водата е ***, хотелите стари, абе отврат. но аз обичам да ми е гадно, много гадно

39

НА МОРЕ В БЪЛГАРИЯ..

преди 6 години

НИКОГА ВЕЧЕ....!!!

38

Анонимен

преди 6 години

тая статия е съчинение по картинка, пълна лъжа и изимислица

37

карина

преди 6 години

До до каринаНе, не съм с дисагите и чесън. А това с овехтялата база и пущиняка - зависи къде си ходил / за базата де / . Щото сред пущиняка има приказни места с неовехтяла база. Ама какво да говоря на такива, дето са живели 20 г. на брега на Средиземно море...

36

Анонимен

преди 6 години

Аз пък си имам басейн пред кооперацията така че.... не ми пука за вас.

35

до карина

преди 6 години

стъпил съм в гърция поне 5 пъти , живял съм 20 г на брега на средиземно море и смело мога да сравнявам . гърция е село,пущиняк и камъняк ,овехтяла база и тарикати .А ти ако си от тея с дисагите буркани и чесън и те влече да пържиш филии в бараката ,ами никой не те спира.

34

опетков

преди 6 години

До цаца Снимката е от Варна от времето на соца. Отдавна няма такива струпвания по варненските плажове.

33

цаца

преди 6 години

Леле, като погледна тази снимка направо ми призлява - веднага си спомням от какво са избягали хората от нашето море / не всички де - още има такива , които си вървят по главите / .

32

Анонимен

преди 6 години

Хърватско как е на морето гадно като гръцкото или дубровник е като слънчев бряг

31

до 28

преди 6 години

Аз пък не познавам почти никой нот София, който да ходи на море в БГ.--Това е защото не си ходил на море. Като отидеш на нашето Черноморие ще видиш, че е пълно с автомобили със софийска регистрация.

30

гирос

преди 6 години

До до коментиращитеАми хората търсят уединение, чистота и спокойствие - като не искате пущиняци ето, чакат ви на Слънчев бряг със сочните кюфтета и акита.

29

карина

преди 6 години

Против морето в Гърция може да пише само някой, който изобщо не е стъпвал там. Ако беше ходил същият този някой нямаше да отиде вече на БГ Черноморието. Причините - ясни. Няма смисъл от коментари и сравнения - почиващите в Гърция знаят защо.