30

Анонимен

преди 6 години

Виж ся ! Изселване гинот градовете. Ако не могат да си платят наем и данъци, ще живеят я гората. Ще им правим редовно хайки и ще ги тикаме в тъмница, когато ги накараме с нещо откраднато. За останалите - гладът, липсата на здравеопазване, зверовете и студът ще решат проблем. Това е :). Е виж, аз го измислих, пак сам само на 19. Язък за всичките дъртаци в парламента, дето даже и армията не пратиха.

29

А

преди 6 години

Браво на всички коментиращи.Проблема на България единствено и само билo" шведите". .И тази петиция веднага ще оправи България. !!!Браво да живее българският род и всички избрани политици от тях.

28

D

преди 6 години

Никога ама никога няма да се получи обединение между *** и българи.Властите чрез бездействие ни внушават,че няма начин и да свикваме с тях.Все едно ме карат да свиквам с бедствие .

27

Притеснен

преди 6 години

Лелеее сега като вземат да се притеснят в НС-то и незнам. Само че чакай първо да се върнат от двумесечна лятна отпуска, пък после докато започнат и докато им дойде музата за работа и то станало Коледа.Фактите са налице-ромското население и наглост се увеличава. Видяха че държавните *** ги защитават и са над законите.Статистиката на ООН е България през 2050г с население 5 млн от които 1 млн шведи. Това прави всеки 5-ти, само се замислете, всеки 5-ти ... краят на една държава!

26

Положителен пример

преди 6 години

До oppsНали знаеш, че в онези унгарски градове, в които общинските избори са спечелени от партията на Орбан, няма мърдане - "шведите", които претендират, че са безработни, са принудени да работят в селското стопанство. Ходят на работа и се връщат ПЕША, което им отнема часове. Те искат транспорт с автобуси, но им се отказва. Защо? Защото им остава време само за сън. В тези градове престъпността рязко е спаднала след въвеждането на този принудителен трудов режим.Нашите политици да се учат!

25

наблюдател

преди 6 години

Скоро ние от българското малцинство ще трябва или да свикнем с ромската култура или да се изнасяме. Не виждам как ще стане обратния процес, това с интеграциятс на ромите никъде по света не се е случило.

24

Анонимен

преди 6 години

Интеграция ще стане като се изпълнят тези условия от петицията. И защо *** ще имат по много деца. Само за помощи ги създават и после на наш гръб. Стига паразитизъм!

23

Филип Тотев

преди 6 години

Много скоро българите ще изкукат и проблема ще се реши завинаги!

22

Анонимен

преди 6 години

подкрепям ви . поздрави от Дупница

21

Анонимен

преди 6 години

До #7777: всичко това е прекрасно,но няма да получи практическа реализация,в рамките на съществуващата политическа система!Нито една партия(управляваща,или не),няма да го реализира,независимо,че докато не е на власт ще словоблудства в тази насока - влезе ли във властта,веднага всичко се "забравя" и се върши точно обратното!Всичко това може да се осъществи,САМО ЧРЕЗ МАСОВОТО ИЗЛИЗАНЕ НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ПРЕД "ИНСТИТУЦИИТЕ" ,НАЛАГАЙКИ ГО,ВЕДНАГА - ЗАКОНОДАТЕЛНО И ФАКТИЧЕСКИ!!!

20

Stefka

преди 6 години

До МиленаИма как и е много лесно но няма кой да ни разреши.Полицията и военните влизат и мачкат.

19

Анонимен

преди 6 години

Ромско ли? Гражданите на Рим са отишли да тормозят Асеновградчани?!А знаете ли, че италианците, в частност истинските римляни казват на въпросния етнос "зингари". Т.е. ние тук сме прекалили като ги наричаме Роми. Първо, че обиждаме истинските римляни и второ думата с Ц не е обидна.

18

Стеф

преди 6 години

Сега пак са пребили някакво момче от Смолян-и ПАК НИЩО.

17

Анонимен

преди 6 години

Много добре! Но няма да се приеме, все пак електоратът трябва да се пази и обгрижва : )

16

Анонимен

преди 6 години

В кой свят живеят тези хора?Исканията са твърде хубави за да се приемат!Абе хора министър председателят не се казва Орбан.че да Ви чуе.Глас в пустиня и кервана си върви.Кадри на бай Тошо са и са се снишилидокато ви мине.Няма лошо за сега това е пътят докато не се сетите за тоягата.

15

Анонимен

преди 6 години

Е как ще изселят дошлите в града роми??? Да изселим и ние дошлите в София или?

14

Анонимен

преди 6 години

Кат си пускаш Пенке петиции ,кой ли политик та слуша.....глас в пустиня ,оти в Българията този "етнос" решава кой ще е на власт ,как тогава да ги "интегрираш "

13

Анонимен

преди 6 години

Ситуацията е изпусната от всякъде ,има ромове които са на 40 год ., никога не са работили имат по 5-6 деца и поне още толкова внуци и основното им занимание е кражба ,контрабанда далавери и сводничество и не са малко друди просят ,обират домове на отрудени пенсионери или път бъркат по чантите и джобовете .Накрая искам да кажа, че трябва желязна ръка ,образование ,работа и понякога кютек за да се интегрират , ама къде ги тия работи в България ,къде ??????????

12

Милена

преди 6 години

Какво да кажа?В Стара Загора е същото.Кметът бутна 5-6 къщи и дотам.Как да продължи като при всички избориразчитат на ***.Ние българите плащаме всичко, а те са само ползватели.Е как да се оправим?

11

Един от Северозапада

преди 6 години

До 77777 По принцип-прав си. Но, който и да въведе това, за което пишеш, на следващите избори е пътник, и за това не смеят.