17

Кайзер Созе

преди 6 години

По-глупави са и оттам не осъзнават отговорността и трудностите в живота. Защото знаят ,че каквото и да се случи има кой да мисли за всичко включително и за тях. Това е от към психическото не-натоварване. Отделно съм чувал ,че по време на цикъл изхвърлят токсините от тялото и кръвта им постоянно се обновява. Също и за плаченето-чрез сълзите.

16

убиват с хлор

преди 6 години

У нас мъжете ги убиват предимно с хлор терор през питейни води..Жените които готвят в семейството с е пазят инстинктивно като приготвят храни за компенсиране на отравянията.Терористите ползващи корумпирани от МНЗ тровят с хлор питейните води от десетки години.. Тровят и лечебни напитки вкл бира. Пълно е с вдовици в България ..

15

Анонимен

преди 6 години

Като гледам снимките си мисля, че като нямаш нищо в главата, е все едно с каква цифра ти започва ЕГН-то, шансът да не доживееш до дълбока старост е достаааа голям.

14

Ловец

преди 6 години

Всяко животно кърви, кърви па мре, само жинъта всеки месец кърви а не мре ;)

13

Stonewall Jackson

преди 6 години

Жените съкращават живота на мъжете ! По - мързеливи са по - хитри са използвачки и т.н.Болна била - това е перманентно състояние при жените. Сещам се за лисицата носена от вълка която си мърморела - Болен здрав носи ! Какво си баеш кумице ? - попитал вълкът.Бая си на болната глава - отговорила лисицата.

12

Анонимен

преди 6 години

Захариева, Захариева.....

11

:)

преди 6 години

Един Мъж може да оплоди доста жени, докато една жена трябва да носи живота цели 9 месеца а след това особено в началото да се грижи за новият живот. Ами естествено че природата го е измислила жената да живее повече..

10

Анонимен

преди 6 години

Некъф мъш.Стиииа това е некъф лаф.И защо отдавате нужното внимание на мъже? Простоянно статии за някакви пълни скуки.

9

Пази Боже!

преди 6 години

Обикновено става така: На болната жена,мъжът и умря!

8

Анонимен

преди 6 години

Е те като станат мумии на по 100 години и почнат да се напикават прави или да забравят къде живеят или как се казват ква файда че са живи.

7

Майор Костов

преди 6 години

Бог е дарил жената с по-дълъг живот от мъжете, като компенсация за времето което са изгубили в паркиране.

6

Анонимен

преди 6 години

Надето,С една торба претенции вратата е отворена.За това жените не ги търпят и са безкомпромисни с тях. Друго не заслужават.Една причина да ти липсва някакъв мъж.

5

Анонимен

преди 6 години

От скука и поствате простотия.

4

Анонимен

преди 6 години

И настъпва някаква свобода за жените

3

Надето

преди 6 години

До 1И според теб мястото на една е само в леглото и край печката?Ако едно дете го изиска от майка си-ок,но вашите претенции можете да си ги ............ там,където не огрява слънце!

2

Bishop

преди 6 години

Защото са въздух под налягане,живеят на повърхността,не се интересуват от нищо и не оставят нищо след себе си.

1

Анонимен

преди 6 години

Не са тези причини на снимките. А факта, че мъжете носят на главата си нежната половинка, която мърмори, боли я глава, не иска да стои в кухнята, да чисти. И всяка свободна минута е във Фейса.