19

Анонимен

преди 6 години

Наздраве, ***! И ходете вече на морето да си охладите чувствата! То и без това за вас угодия няма - от това преживявате. Поздравления за Президента Радев!

18

Eng.

преди 6 години

До Анонимен 17Извинявам се, че дишам от Вашия патриотичен проАмерикански въздух.Не е важно Аз за кой съм... Важно е, че от злоба ще си скъсате зад..ците да храните по форумите, а в действително сте мишки...зомбирани от омраза.Но сега е модерно да храниш Русия и всичко свързано с Русия, а Световните убиици дето ръсят смърт от 50 години насам, са най-добрите миротворци. Само дето ако е тея дето ги храните ги нямаше-сега щяхте да пасете турски овце по балкана и да носите ибрика на Ердоган :)

17

Анонимен

преди 6 години

До Eng.Това че си за Русия най-големият враг на България в никакъв случай не те прави умен и интелегентен, а точно обратното, говори че си умствено крайно ограничен.

16

Анонимен

преди 6 години

Руския президент пак проговори. Кажи нещо за България бе Радев... През оня ми работа е за русия...

15

Eng.

преди 6 години

Само да Ви попитам, Вас светилата в международната дипломация, какво бихте направили?Тоест, не Ви питам,защото сте НЕумни :) Като гледам тук изказванията са от слабо ЕнтЕлЕгентни смешници, коментиращи без да имат идея какво, къде и как. Единственото, което се чете в постовете е само някаква Мега-злоба и завист, граничеща с неграмотност и фалшиво родолюбие, но с открити анти-руски настроения...Всичко мара-втасала и Русия за всичко е виновна, пък че сте неграмотни-безработни е ясно.

14

Tangra

преди 6 години

Най лошото е, че ни държат на тъмно. Никой не обръща внимание че 2019 спират газа през Украйна. Нищо не се прави само приказки и нищо.ЕК почва да налага глоби заради старите тецове. Това Брикел и подобни батаци са за затваряне. Нищо не се прави. Не се и говори. Крайно време е Радев да ги нарита поне още не е станал "политик" - хлъзгав *** ***.

13

Анонимен

преди 6 години

Радев е победител в конкурса "най-голям подлизурко на Путин и Русия" в Европа.

12

Анонимен

преди 6 години

Глупави българи, видяхте ли кого сте избрали за президент? Човек чиято единствена грижа е една чужда и вражеска на България страна Русия. Предател до предателя това е България днес, а ние чакаме този полу човек да се грижи и да прокарва българския интерес по света.

11

Анонимен

преди 6 години

Президента ни игра ролята на ваксаджията на Кремъл

10

Tangra

преди 6 години

Президентът се опитва да лавира и да излъчва умерена позиция, както приляга на нашата мижава държавица.

9

Анонимен

преди 6 години

Той призова за предотвратяване на противопоставянето с РусияФатмак-резидента е носил много тясна фуражка по време на службата си и заради това е изгубил голяма част от капацитета на мозъка си. Единствената грижа на този предател е Русия, нищо друго не е от значение за него.

8

Жалко*****

преди 6 години

Виждали ли сте гърмян заек? Те това е този президент на страна от ЕС и НАТО.Сърчицето му-заедно с пъпчето е хвърлено пред мавзолея на Ленин.Няма да се учудя....,ако утре поднесе цветя и на Сталин.

7

Анонимен

преди 6 години

Ех, на този човек само Русия му е в главата. Той осъзнава ли, че е президент на всички БЪЛГАРИ???

6

Анонимен

преди 6 години

Срещата събра водещи политически лидери, бизнес ръководители и експерти,....Водещите са на срещата на г20, тук са само аутсайдери.

5

Striker

преди 6 години

Баахахаха! Най-тъпия президент отново сцепи ***. Как хем с Мужикистан, хем с ЕС и парите му, хем със Америка, ах палавник! Ей, Луи Дьо Фунес, по-добре да не си отваряш устата, че само простотии и "опорни точки ръсиш".

4

Анонимен

преди 6 години

Голяма грешка е този господин. Ама много голяма. Да си гледа рафтинга, и да не се занимава с неща които неотбира.

3

апо

преди 6 години

Типичен селски пуяк.....о , простете , това си е жива мисирка.

2

demograph

преди 6 години

С Русия срещу ЕС, но с пари от ЕС към благоденствие...!? И как ще стане това?За геополитичската Шизофрения на пРезидентът хапчета няма открити.

1

Вова

преди 6 години

...ти и руския мишок!!!