74

Анонимен

преди 6 години

То и българите досега трябваше да сме 10 милиона,но дойдоха на власт нац.предатели и безсъвестни грабители и сега сме с 5 милиона назад.Да каже Борисов нещо по въпроса за стопения до 5 милиона български народ и защо останалите 5 ги няма!?

73

TURK

преди 6 години

И СТИГА СТЕ ГО ПЛЮЛИ г-н БОРИСОВ БЕ ПИГМЕ.И.....ЧОВЕКЪТ ПОДАВА 2 ПЪТИ ОСТАВКА,ВИЕ ГО КАРАТЕ 3 ПЪТИ ДА СЕ ВРЪЩА.....И ДОРИ НАПРАВИ Т.УРЧИН ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА РАЗГРАД-БИВШИЯ ДПС-ар ГЮНАЙ ХЮСМЕН,АЛЛАХ ДА ГО ВЗЕМЕ ПРИ СЕБЕ СИ....ТОЗИ ГЮНАЙ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-БЪРЗО.....НЕГОВАТА *** ДА Я УВАЖА.....

72

KOFPOMPADJIYA

преди 6 години

Prav e kolegata Borisov.Skoro hvarlyam kofpompata i az izchezvam.

71

Анонимен

преди 6 години

На снимката има голяма прилика с героите на Доньо Донев ;)

70

haha

преди 6 години

ние се бяхме съгласили на 1200 да дойдат у нас, а дойдоха двама, единият избяга************************************************************************Явно само един луд, избегалия сигурно е бил само пиян..

69

Анонимен

преди 6 години

Абе то още ние дето дойдохме с Аспарух не сме се интегрирали във византийските земи, та чакаме тия да се интегрират...-------Ти по-добре научи историята,докато ромеите успеят да завладеят земи в Балканите около 1 век и вече им се е наложило да се изнесат през 3-4 век,заради източните народи от хуни,българи,авари,готи, а 5-6-7 век българите вече са били у дома си на Балканския полуостров и пълновластни господари. За тези 1-2 века,византийците не успяват да се интегрират и удържат завладяното.

68

Шопа с топа

преди 6 години

***! Вместо да се срамува, че благодарение и на него България е доведена до такава мизерия, че араби, *** и афганистанци не искат да останат тук, той взел да се хвали че само 2 бежанци са дошли в България!

67

Атлас

преди 6 години

по 30 пъти хващат един и същ бежанец, той бяга, хващат го на граница, връщат го, той пак бяга, те не искат да стоят тук..................Гледайте във какво сме позволили да ни превърнат нашите отпадъ.ци от всички партий и разни мутрогени грозни........

66

Й+К

преди 6 години

Бойко, ти предаде България. Нито един българин не иска "бежанци"!

65

Z

преди 6 години

Тука не се диша заради тебе бе Борисов,кой ще ти седи в България!?

64

Анонимен

преди 6 години

Имал чувство за хумор Гойко... ;)))Ся остава и да н аправи Южен Поток и Белене с 2 реактора и ще запонча да го харесвам. Стига да не купи изтребителите с кредит...

63

Соломон

преди 6 години

един бобър сгъваше едни опаковки на шоколади.бобъра се казвал Бойко......

62

мутра си е мутра

преди 6 години

Яне Янев е опитал да убие 18 годишно момче с нож,Янев е съветника на премира Борисов!

61

Приказки от 1001нощи

преди 6 години

БАЛАМУРНИКА ПАК ГИ БЛЕЩИ ЕДНИ МИ ТИ ВРЕЛИ НЕ КИПЕЛИ.САМО ТОЙ СИ ВЯРВА НА ТЕЗИ ДЪРДОРЕНИЯ.

60

спасител

преди 6 години

кои е борисов и да казва да идат или не бежанци, кукла на конци даже няма и собствено мнение.клоун

59

nqkoi

преди 6 години

Баце фразата аз съм *** и вие сте прости и затова се разбираме, май важи само в първата и част. Стига вече махленски изрази за пред кварталният пияница

58

Анонимен

преди 6 години

"... дойдоха 2-***, единият избяга..."---Вервам му ... Боко Тиквата никога не лъже. Само не знам как Боко го е преброили този един избягал - вероятно с джобен калкулатор.

57

Хахсхахаха

преди 6 години

Благодаря че ме разсмяхте, хахсха за малко да си разлея пиенето.Толкова ли сме зле че даже икономически имигранти не идват у нас? Хахсхаха Боко Боко, пак показахме на цяла Европа че сме блатото и за нищо не ставаме.

56

Makedon

преди 6 години

E bravo be .......za toj Bojko Borisov abe toj e Gospod za Bolgarite a i za Balkanite....

55

Solar Power

преди 6 години

До АнонименСтъпка 1 - направете СЕПА трансферите по 1лв. такса а не по 35лв. !Борко натисни за това другите неща ще започнат да се нареждат.Има и други стъпки но първо тази оправи.