10

Анонимен

преди 6 години

И какво ако сега го изгасят. След дни пак ще го запалят ихтиманските ***, защото от там събират метал. От 2000-та година е така. Обгазяването е постоянно, при мъгла (а там там тя е често явление). На това сметище не му е мястото там!!!

9

Извън щата

преди 6 години

Магистралата е на постоянно ДЕНОНОЩНО наблюдение и контрол.Служебните лица под съд.. Кмета на ИХТИМАН ДА ПЛАТИ и той ог% на пострадалите.Платени виенски, застраховки,такси СА ЗАТОВА ПО МАГИСТРАЛИТЕ.

8

Анонимен

преди 6 години

ДЪРЖАВНИТЕ институции да изплатят щетете на всички потърпевши.1.КМЕТСТВО ИХТИМАН 2.МВР + ОБЩИНА ПАЗАРДЖИК 3В ЕВРОПА СМЕ4 ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ ДА НЕ СЕ УСЛУШВАТ И ДА СИ ЗАЩИТАТ КЛИЕНТИТЕТОВА Е СПРАВЕДЛИВОТО РЕШЕНИЕ

7

Анонимен

преди 6 години

СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА

6

Анонимен

преди 6 години

Според КАТ шофьорите винаги се движат с превишена скорост или с несъобразена скорост. Трето положение няма. Отчайващото е колко много балъци припяват на КАТ за това.

5

Анонимен

преди 6 години

Определение за "несъобразена скорост" според КАТ - виновен си, т.е. кратко и ясно.

4

Анонимен

преди 6 години

Значи можело да се угаси сметището. Прокуратурата ще провери ли защо пожарната чакаше да станат верижните катастрофи, заради димът от сметището, за да си свърши работата? Прокуратурата ще разследва ли стопанинът на пътя, предполагам АПИ, защо чакаше да станат катастрофите, за да си свършат работата и да поставят знаци за до 50 км/час? Прокуратурата ще разследва ли КАТ, че и те не си свършиха работата, както е по закон в този случай?

3

Реалист

преди 6 години

Някой съмняваше ли се, че вината на КАТ, АПИ, кмета на Ихтиман и пожарната, няма да се прехвърли на шофьорите участници в катастрофата? Принципно катаджийското понятие "несъобразена скорост", няма нищо общо с "съобразената скорост", както е според закона и според нормалните шофьорски разбирания. Сега шофьорите пак ще бъдат наказани според катаджийската "несъобразена скорост", според която винаги си виновен, независимо каква е истината.

2

Анонимен

преди 6 години

Редовно съобщение от прокуратурата участниците в ПТП са си виновни - дежурно скоростта и преценката за пътните условия а и да не сте карали рано сутринта по магистралата. Не може ли поне веднъж да обвините този които е виновен - стига измиване на ръце. Къде е била магистрална полиция, къде е бил кметът на Ихтиман, къде е било АПИ, пожарната къде е била. Защо все няма отговорни като стане злополука.Кой отговаря за пътищата в БГ???Лампа падна в тунел и пак нямаше виновен.

1

Момо

преди 6 години

Не било врат, а шия.