32

joro placentata

преди 6 години

Тази плацента не е ли възможно да бъде продавана от лекарите и това да предизвика тази агресия в бащата ,който има понятие от генетика.Защото такава агресия все пак трябва да бъде провокирана по някакъв начин .

31

Анонимен

преди 6 години

До ОняЕ, дано скоро някой проба върху главата ти, доколко ще е лека твоята телесна повреда. Или детето ти да го побутне някой автомобил и то лекичко да загуби съзнание за 20 минути. Не че загубата на съзнание е критерий за степента на повредата, не, разбира се, детето е критерият. Кaлтаци, тъnoyмни фyкльовци.

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 32Той е недорасъл като всичките "фараонови" лакеи! (комунисти)На всичкото отгоре са го пообъркали за да е такъв невероятен "гений"!

29

Анонимен

преди 6 години

Какво ни занимавате с тоя ***. Сигурно е израсъл в комунистиеско семейство.

28

Анонимен

преди 6 години

искал е да изкара пари от плацентата, как не е продал и детето...

27

Анонимен

преди 6 години

Владо Плацентата -------------------------Евала :D

26

Анонимен

преди 6 години

Да,владо има проблем ,Ама аз познавам много семейства ,които емигрираха заради Липса на Здравеопазване в Бг ,старците кътат някой лев за недай Боже да се разболееш -нищо ,че са плащали осигуровки цял живот - в болниците строени с народни пари се намърдаха търгаши,"доктори " обучени с народни пари искат за всичко да им се плаща и все им е малко. И кадърни лекари бягат,защото ,ако не си в схемата и с връзки работа и пари няма.

25

13

преди 6 години

ДО - ГАЛИН ОТГОВОР - плацентата е биологичен материал, след раждането - се оглежда подробно от акушер- гинеколога- за нейната цялост.Това е много важно, защото ако остане парче от нея - в матката на жената, тя може да развие СЕПСИС и да загине.Едва после, след ИЗРИЧНОТО РАЗРЕШЕНИЕ на лекаря, санитарката опакова плацентата, надписва я, и я занася в специално помещение, където се съхранява - до следващия ден.Едва на другия ден се изпраща в екарисаж- за изгаряне!!!СТИГА ГЛУПОСТИ ПИСАХТЕ!!!

24

Оня

преди 6 години

Има си дефинирани критерии за степените на телесна повреда... не че го защитавам естествено но си е лека. Губенето на съзнание не е критерий...

23

До 11 с 30те плюса

преди 6 години

Какво се чудите за "жената, родила от този" - сега сама ще си отгледа детето(както и половината хора, които познавам) и ще го научи, че само трябва да се справя. Каквито и да са родителите, детето никога не е грешка и има право на шанс за живот и да търси щастието в този свят

22

Анонимен

преди 6 години

Е това е България, сами си я правим такава. Щото трябва да излезнем и да кажем стига толково, некомпетентни продажници, всичките вън, или почвайте да работите.Как може да е на в безсъсзнание 20 минути и да се води лека телесно. Това е нанасяне на тежка телесна и то напълно съзнателно. След това не помага на лицето а бяга, това е допълнително утежняващо.АМА ПРОКУРОРИТЕ СА ТОЛКОВА ОБРАЗОВАНИ!!!

21

123

преди 6 години

Баси леката повреда жената намерена в безпомощно състояние,

20

kolio99

преди 6 години

*** трябва да спра да пия ...нищо не разбрах от таз статия...телеграфическа

19

Анонимен

преди 6 години

Всички ни е страх от докторите ,никой не смее да говори открито за проблемите с тях, защото знае ,че те са силно Организираната група и ще го репресират . За да съдиш лекар ти трябва становище от друг лекар - в Бг против Колегата -Никога !не оправдавам боя ,Но защо никой не смее да говори за тези проблеми.

18

Анонимен

преди 6 години

К'во се чудите на "жената, която е родила от този"?!??! Тя ако е знаела, че е такъв *** - какво- да прави аборт ли???? После разправяте "българите не раждат".Пък всеки, който се държи "нормално" в един момент може да откачи. А всички вие за много нормални ли се мислите? А да не говорим, че точно т.нар "нормални мъже" или не искат да правят деца, или не искат да ги възпитават, или си хващат за жени пълни парцали!

17

Анонимен

преди 6 години

Напоследък много се активизираха бабаитите кой рита камериерки, кой бие слепи хора, кой посяга на жена си , кой на лекар в болница, а най лошото е че има страшно силно чувство за безнаказаност.

16

Анонимен

преди 6 години

Нещо неразбираемо има в мотива,хем генетик хем теолог и по коя от тези специалности е искал една плацента от която да открие и добива лек за вечноста като серум срещу смъртноста,която пък настъпва по различни обстоятелства така да се каже.

15

65

преди 6 години

Аз ако имах власт,щях незабавно да пратя на психо експертиза и жена му.Ами ако е луда като него?Ако откачи и направи нещо на бебето?Или го замрази като котка(да пази Господ).?Ако тази истотия не се разплете докрай,ще си мисля ,че се премълчават неща в минус за другата страна.ДостТъчно лекари поругават клетвата .

14

Мечо Пух

преди 6 години

Докторката спаси детето ми и жена ми преди години, не е поискала в нито един момент нищо, нито пари нито подаръци. Доста хора съм пратил при нея, на много е помогнала никой не се е оплакал от съвета ми всички само хубави думи казват за нея. Тоя ако го пуснат ще му спретна една хубава помощ, да го видим какъв мъж е.

13

Анонимен

преди 6 години

До Новините за Владо станаха... Абсолютно прав/а си! В момента Путин и Тръмп си разпределят света в Хамбург, а ние се вълнуваме от некъв индивид до последния детайл от болния му живот! Просто сме последната дупка на кавала и си личи дори по медиите...