67

поплавски

преди 6 години

като ги гледам тиа кой от кой по-умен и все акъли дават ше закриват министерствоами дайте да закрием държавата,и после кой къде му видат очите да бега то за това и бизнеса у българия е на таково мижаво ниво с такивадамакълии като тиа двамата

66

SHAGRATH

преди 6 години

Вие от бизнеса(най-долните и експлоатиращи същества) си мълчете.Никой не ви иска факаното мнение.

65

Анонимен

преди 6 години

Ей старче,хайде на бас,че България не е на 3то място в EU по брой на полицаи на глава от населението и на 8мо в света.Защо не кажеш,че в Мвр са:гражданска защита,пожарна,дато,гранич. полиц. и куп други служби , а старче

64

Анонимен

преди 6 години

Те частниците са на 100% идеални към държавата и най-вече към работниците си? Нали всички частници плащат на ръка на работниците си, нали във всяка фирма се води двойно счетоводство и по този начин се крият доходи! От къде са всички луксозни имоти и коли и яхти? От криене на доходи! Стига хора, които имат милиони и които може би не са внасяли 100% данъците си да не дават акъл, а НАП, когато правят ревизии да гледат и др. неща. Не може да има милиарди на влогове, а за здраве, образов -не!

63

гражданин

преди 6 години

Напълно поддържам и подържам коментара на 62 Навярно има нужда прилагане модела Грузия и що дане и тоз в Румъния .Напълни се МВР с пенсионери на заплата и пенсия че това в коя Европейска държава го има заприлича на държавна охранителна фирма която набира кадри до 6о години и им плада осигуровки и застраховки .В също време няма пари за пенсии . а те протестират за 20 процентно увеличение

62

мм

преди 6 години

До вакарел650лв.-от тях се удържат осигуровки и още 120лв за храна.Това е.Като се удържат осигуровките нямат и 700лв.Срам е за нацията ни.В Румъния полицаите вземат пет пъти по-големи заплати.И не е вярно това,че полицаите ни са много.Умишлено ни се натрапва тази лъжа.17140 са полицаите на терен.Затова няма желаещи за конкурсите,които са обявени,а тези които се явяват отпадат още на физическата подготовка или на психотеста или на теста за интелигентност.Трябва да се замислим сериозно за проблем

61

ггггггг

преди 6 години

и кой е новия набор

60

Наблюдател

преди 6 години

Основният "?" който трябва да се задава постоянно на всички политици управлявали страната е: Защо вече почти 30 години се ослушват и нереформират този типично социалистически мастодонт - финансова черна дпка на страната? Няма по-многобройна полиция на 100 000 души и по-неефективна в ЕС!

59

Анонимен

преди 6 години

Има пресен, работещ модел-Грузия!И почти мигновен ефект! Старите кокали да се трансформират в тенекеджии, фаянсаджии и т.н, новия набор -в истински полицаи!

58

Анонимен

преди 6 години

Направо закривайте държавата.

57

Недялко

преди 6 години

Мхого добра идея МВР да се закрие. Паспортна служба и охраната да са към общините. КЪМ към Министерство на транспорта и т.н. Инач едно закоревяло ведомство само пари харчи. Иначе си има ЖАНДАРМЕРИЯ, БОЙСКА, ЧАСТНИ ОНРАНИТЕЛИ....

56

Анонимен

преди 6 години

МВР действително иска спешна реформа. Имат щатове които формално отчитат дейност без действителна такава , полицията е ниско ефективна. Основно се набляга на глобите за отчитане на дейност. Дублиране на дейности от граничната полиция и другата полиция. Подбора на полицаи под всякаква критика, ниска куртура, заядливост, демонстративно поведение и пр., излишна администрация.Полицаи занимаващи се с какво ли не - каналджии, нарко, земеделци и пр.

55

антиструктурист

преди 6 години

При тази"дисциплина" и финансиране, каквато и нова структура да се въведе , резултата ще е. същият.

54

Анонимен

преди 6 години

То МВР, че е за закриване отдавна е ясно, като трябва първо да се започне с КАТ.Лошото е, че ще трябва да се създадат нови структури, а ГЕРБ това ще го направи като с асфалта - новите структури ще са много по-зле от старата структура, сегашното МВР.

53

Анонимен

преди 6 години

Дали им пука, "на сдруженията на бизнесмените" , за дънакоплатците?

52

Анонимен

преди 6 години

Ха ха. Ми дайте освен мвр да закрием мо, мон, здравното министерство, кметствата, в това число и министерствата, и всички длъжности. Предлагам всички спестени пари да се дадат на българските бизнесмени, индустриалци, олигарси, приватизатори и както там се наричат. Защо ли? Много са бедни горките.Даже заплата от 460 лв, според тях е много да се дава на работниците. Те са толкова успешни бизнесмени, че не могат да си позволят и тази сума. Но преди това да им се направи ревизия на всеки лев.

51

Меня

преди 6 години

Гласувам с четири вдигнати ръце!

50

ДОБРО УТРО !

преди 6 години

СПРАВКА - ГРУЗИЯ ! НО ТУК НЯМА ДА СТАНЕ !

49

ПЪРВО !

преди 6 години

Да се потърси сметка и отговорност от създателя и !! Да види какво е направил като не е описал на какво няма право институцията . Каква да не бъде !

48

Анонимен

преди 6 години

Цитат: "Не защитаваме корпоративен интерес. Защитаваме интереса на данъкоплатците, които издържат скъпоструваща система, срещу което получават нулев резултат", репликира Васил Велев своя събеседник.*Всъщност резултатът не е нулев, а отрицателен. Мафиотските кланове в България работят заедно със служители на МВР.