13

nemam nervi

преди 6 години

Ако разсъждаваме по катаджийската логика ,то и управляващите ни са несъобразени спрямо народа

12

Анонимен

преди 6 години

А това сметище има ли катализатор? къде отива отровният дим?

11

Анонимен

преди 6 години

Писна ми от едни дето си пишат по принцип - карай така, карай онака. В случая визирам този дето е писал два поста с номера 10 и 11. Да се обвиняват винаги шофьорите е катаджийската "логика". В реалният живото не е така. Ясно е защо КАТ изкарават шофьорите винаги виновни с тяхното измислено понятие "несъобразена скорост", която е много различно от реалното шофьорско понятие "съобразена скорост".

10

Анонимен

преди 6 години

Добре, че са прочели вчера какво се писа по форумите, та са ограничили скоростта в задименият от сметището участък. Не знам дали прочетоха, че и катаджии трябва да има там, примерно през 100 метра, докато сметището спре да задимява магистралата

9

Анонимен

преди 6 години

до 9 Абе ти се съобрази с пътните условия (намалена видимост, натовареност и тн), пък държавата и пожара след това. ;)

8

Предимно

преди 6 години

Ако караш със до към 130 км и след 5 и 30 сутрин вече е светлои гледаш напред поне на 200 м и имаш малко мозък няма как да удариш тоя пред тебеако Не караш на 5 м дистанция зад него!Как така карайки на магистрала по вече светло няма да видиш на 200-на метра пред тебе че има плътна мъгла ли дим ли комбинация ли та няма да имаш време за реакция

7

Анонимен

преди 6 години

Що за държава сме щом за една седмица не може да се изгаси едно сметище... Просто всичко довиждане тука...

6

Анонимен

преди 6 години

АПИ взе мерки ! Както Хитрино, Бисер , Ечемишка ........., както в България от 2009 насам, гл. пожарникар потуши поредният кървав екшън , който предизвиква . И сега има НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ . Герберското АПИ ще бъде спасена .

5

Анонимен

преди 6 години

От утре в участъка край Ихтиман да не се допускат автомобили без фарове за мъгла и оборудвани с боен фар ,ама такъв като за танк,всички шофьори и пътници да са оборудвани с противогази .Максималната скорост да не надвишава 15-20 км. /час .Лично Лилето ще предупреждава шофьорите заедно с измисления министър на Вътрешните работи ,а главния пожарникар на републиката смело.щше гаси сметището

4

Анонимен

преди 6 години

do 4 Ти остави това че е запалено, а никой не се интересува кой го е запалил, тоест Никой не се интересува кой аджеба е виновен за верижната катастрофа оня ден.Няма такава държава!

3

Жоро

преди 6 години

Няма ли кой да го изгаси това сметище. Колко още дни ще ни занимават с някакви елементарни неща, които са лесно решими. Какви са тия управляващи. Само им дайте обществени поръчки, другите неща не ги интересуват.

2

Анонимен

преди 6 години

Това са магистралите на баце - видим резултат - зимата е непрпходима, пролетта е наводнена лятото задимена. Дали ще може да се ползва нормално есента?

1

Браво!

преди 6 години

Браво на правителството и най-вече лично на ген. Борисов, който неуморно решава проблемите на държавата!Браво!