25

Анонимен

преди 6 години

Този парк през 60-те 70-те И 80-те години беше най хубавото място в София. Спомням си бях дете и всяка неделя родителите ми вземаха едно одеяло една чанта с домати сирене краставици и отивахме в парка. Цял ден си играех с другите деца и одмарях върху посланото на тревата одеяло. Половин Софиянци всяка неделя одмаряха в парка на чист въздух и студена вода от чешмичките. От както ни докараха демони-крацията в този парк освен *** и кучета друго неможе да се види.

24

666

преди 6 години

Адмирации за общината, ако направи това, което пише в статията - алеи, площадки, пейки, осветление и т.н. Западен парк е прекрасно място за разходки и релакс, но е много западнало, занемарено и налазено от муджахедини.

23

Анонимен

преди 6 години

Като има ремонт- що има ремонт. Като няма ремонт- *** що нямало ремонт. Пийте една белина и по-тихо там.

22

Александър

преди 6 години

Никаде за чешми не се казва...

21

Анонимен

преди 6 години

Това е около 1/3 от Западният парк. Другата част, която сега няма да пипнат е по-голяма и БЕШЕ по-хубава, докато не я налазиха едни от Факултета дето изсичат дърветата и крадат или потрошават каквото им падне. Това е реалността пред цяла България. До 20-30 години всичко залесено с труда на няколко поколения българи ще бъде изсечено. Всичко построено ще бъде ограбено и потрошено. Какво ни очаква всеки може да види в Западния парк още сега.

20

Анонимен

преди 6 години

не разбрах, ще го купуват или ще го поправят?10 милиона, на 500 декара излиза 20 хилки на декар, това цена за колко етажно строителство е?

19

Пачки

преди 6 години

Много ми се иска да видя една ривизия и за какво отиват 10 млн за парка. Това крадене вече трябва да стане национален спорт.10 млн за парк, хахахаха сигурно е златен

18

Анонимен

преди 6 години

Още милиони за най скапания град в БГ София.

17

Анонимен

преди 6 години

И тук ще пада голямо крадене, от Софииската община начело с кметицата.

16

Анонимен

преди 6 години

Много красив парк, но ни една лампа не свети. Вечер няма минаване от там, освен ако не си екстремист. Може някой да те закопа там и да не те намерят

15

Анонимен

преди 6 години

А защо не се извърши реконструкцията от тези които получават социални помощи?Пари само срещу труд.Маалата е близо,там такива колкото искаш.

14

Историк

преди 6 години

А връзката на Южната дъга с източната на околовръстното кога ще глътне някой лев? Или по-важно е да се изтрепват хората по Цариградско шосе?

13

Анонимен

преди 6 години

Комисионът ще е прекрасен. Нали, Фандък.

12

naco

преди 6 години

А,в същото време ПЕНСИИТЕ остават 80 евро,и ЗАПЛАТИТЕ 250-300 евро!? НАРОДЕ????

11

Местен

преди 6 години

Хубаво е да направят парка, но орди от Факултета ще унищожат всичко. Изсекли са 30% от дърветата. Патрули вече не идват, нямало смисъл, пишат актове, но братята всички са социално слаби, не плащат и няма какво са им вземеш. Жалко е, а това е огромен парк, преди години се провеждаха детски състезания по горско ориентиране.

10

Жоро

преди 6 години

Що ли ми се струва, че за тоя ремонт слушам от десетина години :)

9

boiko

преди 6 години

Кмет на село решил да боядиса сградата на кметсвото. Бай Иван предложил да го боядиса за 1000лв, но кмета отказал. Дошъл бай Георги и дал оферта от 2000лв. 1000 си прибира за него и 1000 ще даде на бай Иван да го боядиса, но кмета пак не се съгласил. Дошъл бай Петко и дал оферта от 3000лв. 1000 за него, 1000 за кмета и 1000 за бай Иван дето ще го боядисва. Отлична оферта казал кмета и си стиснали ръцете.

8

Анонимен

преди 6 години

Те Герб и *** са във вечна симбиоза. В много случаи са едно и също.

7

Анонимен

преди 6 години

лобирайте, който руши въстановява и полага обществено полезен труд, иначе след няколко месеца след ремонта ще е по-зле от сегашния му вид

6

А.Кутев

преди 6 години

''Отиват за нови пейки, кошчета за отпадъци, електрически стълбове''...............и после това потегля към маалата!